Alla inlägg under april 2012

Av Fester Bestertester - 8 april 2012 20:45

Jag umgås mest med samhällets bottenskrap, psykiskt sjuka och sinnesslöa. Det gör det än lättare för mig att glänsa, att känna mig smart. Jag var hos en av mina bekanta och där var även en kvinna några år yngre än mig. Henne skulle jag ha.


Hon var både ful och dum, men jag antog att hon hade en slida, så jag gick på offensiven. Det blev vi två i slutändan. Man har ju hört att missfoster är översexuella och i hennes fall stämde det. Jag somnade utmattad efter en utlösning och vaknade någon timma senare av att hon runkade av mig. Det blev ytterligare ett dopp, sedan tackade jag för mig. Jag lämnade ett falskt telefonnummer, jag vill inte se slynan igen. Det var kul så länge det varade, det är allt.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 7 april 2012 18:13

Ät ägg då, för fan! Vem bryr sig? Jag sitter ensam, men det är bara skönt. Jag softar med en öl i näven och det funkar hur bra som helst. Jag avskyr krystat umgänge typ jul och påsk. Det enda bra med påsken är att man är extraledig. Min plan är uttänkt och klar, jag ska bli vrålfull.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 6 april 2012 23:15

Jag är tamejfan ingen bajspackare. Jag tänder inte på ändtarmar, nej det ska vara kussimurra. Detta till trots hände en oroväckande sak tidigare under dagen.


Jag besökte en olycksbroder, diagnostiserad schizofren precis som jag. Han lider av svår paranoia och går sällan ut, jag är nästan den enda han träffar.


Jag vet inget om hans avsikter, men han kramade om mig. Jag kände hans "paket" mot mig. Både pung och penis. Våra organ var endast åtskiljda av tunna tyglager.


Det var med skräckblandad förtjusning jag tog emot hans ömhetsbetygelse och kramade tillbaka. Jag kände hur min snopp fylldes med blod. När jag kom hem kände jag mig smutsig, men nu fantiserar jag om hård bögsex. Är jag förvirrad, eller har jag "bytt sida"? Jag får nog revidera min åsikt om tarmtomtar. Penisar is da shit.

Av Fester Bestertester - 6 april 2012 03:47

Det blev en helkväll på krogen i glada vänners lag, men det kunde inte släcka min törst. Som tur är var jag förutseende, så jag har kunnat sörpla öl hemma också. Nu väntar årets tråkigaste dag, men det bekommer mig inte det minsta. Med en öl i näven blir allt så mycket roligare. Jag tar en maratonfylla hela helgen, det ska jag klara.

Av Fester Bestertester - 5 april 2012 16:13

Det blir Harry's om någon timma. Mina fd arbetskamrater ska dit och jag tänkte sänka ett par öl i deras sällskap. Tror knappt de kommer att känna igen mig, jag har helskägg och är väldigt långhårig. Det ska bli kul att träffa dem igen, även om jag är lite lullig redan då jag kommer dit. En annan har ju redan börjat tulla på ölförrådet. Skärtorsdagen lär bli en blöt historia.

Av Fester Bestertester - 4 april 2012 20:15

Hallå där, Bror-Anders! Om en medlem känner sig trampad på tårna må det vara hänt. Om en hel avdelning gör det är det inte bra. Det är seriös verksamhet vi sysslar med, ingen hobby. Kanske blir det vi som räddar vår planet i slutändan.


Dina bilder höll inte måttet, helt enkelt. Allt är inte ufon, allt har inte utomjordiskt ursprung. Nu sitter du ned i båten och kämpar på, inte gråta ut på en simpel blogg.


Du är välkommen på kaffe med punch hos vår Sune på långfredagen. Väl där kan vi ta diskussionen till nya höjder och inte göra det öppet på internet. Hoppas du kommer.

Av Fester Bestertester - 4 april 2012 19:50

Jag heter Bror-Anders och har nyligen gått med i UFO-Sverige. Jag har ett välcementerat intresse för utomjordingar sedan barnsben och då pratar vi femtiotal. Efter att ha sökt igenom internet hittade jag så till UFO-Sverige och löste omedelbart ett medlemskap.


Föreningen är hierarkiskt uppbyggd och det kan störa mig. När Sune visar upp sina gulnade örngott och skyller dessa på utomjordingar, kan jag tycka att det blir för mycket. Hoppas bara att jag kan komma med denna kritik utan att bli utesluten.


Var jag än går är kameran med. Jag har tagit en del bilder på konstiga fenomen och skickat in dem, men när jag vill diskutera dem ytterligare möts man av en sluddrande röst som viftar bort mina pangbilder. Detta sker företrädelsevis på fredag- och lördagkvällar. Består hela organisationen av drinkare?


Jag ska nog koncentrera mig på att ladda hem texten som finns att tillgå och trycka upp egna flygblad. Jag hade hoppats på att finna vänner och gelikar. Nåja, UFO-intresset består. Det är bara ledningen för UFO-Sverige jag kritiserar.

Av Fester Bestertester - 4 april 2012 18:36

Har ju ganska dåligt med pängar. Pängar! Då fick jag ta mig en funderare, mat eller öl? Beslutet kom snabbt och det har jag inte ångrat. Det blev systembolaget och arton burkar Bellman. Vad fasen, blir jag hungrig kan jag leva på pasta och ris, vilket jag har hemma. Blir jag ölsugen och inget har är det värre. Jag förbannar röda dagar, dagar mitt vattenhål har stängt. Ska bomma ett par hundringar av mamma och omsätta pengarna i dryck. Hasse Promille kräfva ett rus om dagen.

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se