Alla inlägg under maj 2013

Av Fester Bestertester - 19 maj 2013 13:57

Nu ere snart dags att dra till Parken. Snoka tar emot Åtvidaberg och kommer att vinna lätt som en plätt. Jag har några öl i mig och fler blir det, då starkan dryck säljs på arenan. Ska vi säga 10-0 till IFK? Tror bestämt jag satsar en hundring. Sassa, brassa, mandelmassa!

ANNONS
Av Fester Bestertester - 19 maj 2013 13:03

En rolig sak inträffade under min promenad. Kommunen beslutade att sätta dit gratisåkare, fuskare som skramlar fram på spårvagnen utan att betala. Flera väktare och annan personal samlades runt en spårvagn lagom som jag gick förbi. Jag är nyfiken, så jag stannade till med fladdrande öron.


De som hade oturen att bli ertappade med sitt fusk var ett gäng främlingar och jag hörde ordet "rasist" nämnas ett antal gånger. Ja, det var ju nazister som behagade jävlas med nysvenskarna, så var det ju.


Araber och annat jox bör ges diplomatstatus, då svenskar är Hitler-dyrkare av rang. Varför ska inte Abdullah få göra som han vill? Varför är rökheroin förbjudet? Varför är kat förbjudet? Varför är gruppvåldtäkter förbjudet? Varför är hedersmord förbjudet? Varför får stadens synagoga vara kvar? Varför får kvinnor välja sin egen klädsel? Varför får kvinnor köra bil? Varför får kvinnor rösta? Mer multi-kulti.


Du har läst en text från SFKO

ANNONS
Av Fester Bestertester - 19 maj 2013 01:00

Åh, vad jag saknar dig, J. Pusselipuss på kinden och där nere. Du var min flamma, mitt allt då jag var frisk. Orkar jag se dig lycklig med en annan man...kanske. Såg du mig idag blefvo det annat ljud i skällan, men jag kan inte släppa taget om dig. Jag fantiserar om kramar och annat skönt. Här kommer det: Jag älskar dig!

Av Fester Bestertester - 18 maj 2013 09:47

Det sket sig med UFO-arbetet på fredagskvällen. Någon hade lagt sömnmedicin i ölen, så jag blev kvar hemma i sängen. Nu är jag pigg och stridslysten och vill slå någon på käften. Jag håller ju på att samla poäng till en ny medalj, då kan man inte ligga hemma och snarka. Så fort mörkret faller är det jag som drar till skogs. Jag vet vad jag ska kika efter, jag vet när besökarna visar sig.

Av Fester Bestertester - 17 maj 2013 16:32

Ledargarnityret i vår stad samlas klockan sex på kvällen för livsviktigt arbete. Ansvarsfördelningar, strategier och utvärderingar av enskilda medlemmar står på dagordningen. Bosse Rulltårta tar med sig välfylld termos och vetelängd. Notera att endast medlemmar som känner till hemliga knackningen släpps in. Moon, Mars & beyond...


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 15 maj 2013 13:25

Kvinnan kan vara härlig och se till att man får regelbundna utlösningar. Hon kan vara vacker, yppig och sexig, men bara ett fint yttre räcker inte hela vägen. Där måste finnas något att bygga på bakom fasaden.


Kroppshår är en viktig fråga. Hår på huvudet är okej, för att inte säga livsviktigt, men på andra delar av kroppen ska de icke finnas. Benen bör rakas varje dag, armhålorna likaså. Sedan bör kussimurran ansas rejält, vem vill gå vilse i jakten på clitoris? Håriga damer är det värsta jag vet.


Kvinnans uppförande är livsviktigt för att kunna bygga upp ett förhållande. Hon ska tidigt bli varse att mannen bestämmer. Detta är inget nytt påfund, mannen har alltid varigt överlägsen kvinnan. På stenåldern klubbades bångstyriga kvinnor ned och fick penis i alla hål.


Kvinnans främsta syfte (förutom barnafödande) är att behaga mannen. Då ingår matlagning, tvätt av kläder, städning och annan markservice. Sköter hon dessa sysslor kan hon vara värd att satsa på. Kvinnan måste veta sin plats och erkänna mannens överlägsenhet. Jag har levt efter dessa regler och är välsignad med en lydig maka. Så håller man ett kjoltyg på plats.


Sune/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 maj 2013 12:33

Nu jäklar känner jag av drickat, det snurrar rejält i huvudet. Somnade tidigt igår och var på systembolaget vid öppningsdag. Det innebär att kylen är laddad med rusdrycker och de går åt i rasande takt.


Det blir en sjukskrivning veckan ut och några dagar i ölens tecken. Jag behöver bara ringa chefen och nämna min dåliga rygg, så är extraledigheten kirrad. Inget jobb förrän måndag nästa vecka, åh, vad härligt. Skål på Dig, kära läsare.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2013 20:18

Ett knippe lycksökare fick avslag från Migrationsverket, de ska ut. Detta tolererar inte mörka varelser, de vill paratisera på vår välfärd och hittar ständigt på nya vägar att göra så. I min fina lilla stad sitter skiten på knä med kafffemuggen i högsta hugg. De må lura en och annan betongsosse, men inte mig.


Dessa varelser beslutade att hungerstrejka då de inte fick uppehållstillstånd och det slog an en ton hos myndigheterna. "Herregud, vi är rasister", ekade PK-österna. Man ryckte ut med hela batteriet och bönade dem om att sluta. Själv önskar jag att alla invandrare följer deras exempel. Svält er till döds, så kan jag gratis gräva ned er i första bästa skogsdunge. "Could you go a chicken supper, Bobby Sands"?


Jag känner väl till min stads soptipp och den har plats för mer skräp. Låt slöddret svälta sig till döds, sedan kan vi elda med deras kroppar som bränsle. Jag är inte idealpersonen vad gäller hjärntvätt, jag har levt i ett etniskt homogent samhälle och backar inte en millimeter vad gäller mina åsikter. Hej då, Abdullah!


Du har läst en text från SFKO

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se