Alla inlägg under augusti 2015

Av Fester Bestertester - 21 augusti 2015 15:34

Äntligen är det fredag och man kan korka upp. Precis det har jag nyss gjort, så om några timmar kommer jag att vara härligt berusad. Jag har inga åtaganden under hela helgen, så jag kan dricka precis hur mycket jag vill. Nu ska jag arbeta mig upp tills jag når nivå dyngrak. Så får det bli.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 20 augusti 2015 22:32

Ja, jösses. Var på kräftkalas med fem andra personer, varav fyra av dem är troende. Jag berusade mig på snaps och de andra drack läskeblask. Det slutade med att de bad för mig, de smetade in min panna med olja och pladdrade på med händerna på min svettiga kropp.


Den ena, han som stod för oljan, brukade få syner. Det vore intressant att veta om han fick några genom mig, det borde han ha fått då jag är lierad med Satan. Jag gick hem direkt efter bönen, så jag vet inte hur de tolkade utfallet.


Njutning här och nu, det är min devis. Inte vänta till livet efter detta, jag vill ha skoj med en gång. Det gör mig till Satanist, men det skiter jag i. Hoppas att jag skrämde upp sällskapet rejält. Amen.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 19 augusti 2015 14:54

Jag avnjuter just nu några mandelkubb, kaffe och punsch. Det är jag väl värd efter att ha rastat frugan i trädgården. Hon fick traska runt på gräsplätten i en halvtimma, medan jag satt i solen och njöt. Nu vilar frugan på madrassen i källaren och jag pustar ut i herrummet.


Jag kommer att sätta i mig kanske fyra kakor och några koppar kaffe med punsch till det, det gäller att sätta guldkant på tillvaron. Sedan ska jag skriva några slagkraftiga flygblad som ska delas ut i närområdet.


Jag lägger upp fötterna på fotpallen och bara njuter. Det måste jag tillåtas göra ibland, annars suger ordförandeskapet musten ur mig. Skål på er, undersåtar.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 19 augusti 2015 14:07

Jag har nyss kommit hem efter att ha varit på Mötesplats Asken. Det är stället för psykiskt sjuka i Norrköping och jag hade inget att göra, så jag gick dit. Det är svårt att inte brista ut i ett gapskratt när man är där, folket är så sjuka och dumma. Jag köpte en kopp kaffe och satt mig ned och bara njöt av skådespelet. Där fanns smala mannen, fula Maria och tjocka Malin. De gjorde mig inte besviken, jag fick valuta för pengarna jag la ut på kaffet. Nu är jag hemma och funderar på att åter besöka Asken nästa vecka. Det är en boost för självförtroendet att umgås med sinnesslöa.

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2015 20:58

Snart börjar friidrotts-VM i Peking och jag ska titta. Jag kommer att sitta klistrad när herrarnas gång avgörs. De vickar så förföriskt på stjärtarna när de älgar iväg. Vilka härliga associationer man får av denna fina idrott. Gott om snygga kroppar kommer det finnas det och jag kommer att sitta och dregla. Högre, längre, fortare, så lyder devisen. "Sexigare" vill jag lägga till. Mums för män...


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2015 20:26

Jag kommer att ingå i ett smärre sällskap som ska äta kräftor nu i veckan. Vi blir ca sex personer och jag kommer trots att jag inte äter just kräftor. Jag går dit för snapsen. Ser inte fram emot denna fest, men de andra vill så gärna att jag kommer och jag kommer inte att göra dem besvikna. Jag är van vid folk som vill sola sig i min glans. Jag borde ta betalt för att dyka upp på fester jag inte är intresserad av. Sedelprassel hörsammar jag skyndsamt...

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2015 19:19

Snart kommer mitt sällskap, det är herr Ohlsson i 35:an som kommer på besök. Ohlsson och jag har hittat på mycket skoj genom åren och han har alltid funnits där för mig. Tänk när vi firade Jurij Andropovs död med mandelkubb, eller Palmes död med princesstårta. Vilka minnen.


Jag kommer att släppa upp min kvinna från källaren och ikläda henne ett raff-set så får hon serva oss med kaffebryggning, servering av punsch och vara allmänt sexig.


Nu stänger jag av datorn för den här gången, Ohlsson kan komma vilken minut som helst. Adjö med er.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2015 18:57

Nu har Skitgrisen dragit igång igen. Den sköts av min vän Bjarne och lämanr ingen oberörd. Han plockade ned sajten efter hot, men kom på bättre tankar och nu är den alltså igång igen. Besök den redan idag, vet jag. Adressen är: skitgrisen.com.


MVH/Fester Bestertester

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se