Alla inlägg under augusti 2015

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2015 17:55

Rysslands UFO-förening är nyss hemkommen från Kapustin Yar där man har varit för att fotografera och spana. Där finns ett flertal UFO:n gömda och förmodligen livs levande varelser från andra världar. Spännande, på min ära.


Expeditionen leddes av ingen mindre än legendaren Ondrej Kosygin, en ufolog av rang. Hans ord får avsluta detta inlägg.


"Det är med en känsla av upprymdhet jag nu sätter mig på kansliet för att gå igenom allt material. Vi var en elitstyrka som åkte långt för att komma till denna spännande bas. Landets bäst tränade ögon har samlat in mängder av filmklipp, fotografier och ljudupptagningar. Vem vet vad våra bilder kan avslöja."

ANNONS
Av Fester Bestertester - 11 augusti 2015 17:43

Äntligen är nyktra dagen förbi och jag kan gå loss på ölen. Köpte åtta stycken förut och det kan vara lagom mängd att tippa i sig. Man blir inte vrålfull, men skönt berusad i alla fall. Jag känner ett härligt lugn i kroppen med öl i densamma. Nu dricker jag på, så får jag oroa mig för jobbet lite senare ikväll. Jag kan ju sjukskriva mig om jag måste.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 10 augusti 2015 21:33

Minuterna tickar iväg och nu är det inte så fasligt långt kvar till läggdags. Jag har tagit lite benso jag fått av X, så nu törs jag inte dricka på grund av det. Perfekt, då tankarna gick såsom "en eller två öl kan jag väl ta", men icke sa Nicke.Den ståndaktiga storkonumenten kan alltså snart lägga ännu en vit dag till handlingarna, Nu återstår min andra last, rökning av tobak. Men den är etter värre än drickandet, så jag hyser inga förhoppningar om att bli rökfri, men man skulle ju kunna dra ned.


Nej, nu får jag ge mig. En sak i taget, det räcker gott och väl. Och tänk, om mindre än 24 timmar kan jag vara skönt lullig igen. Det ska bli underbart. Jag går och lägger mig tidigt så tiden förflyter utan att jag behöver plågas. Tisdag, snart är du här.

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2015 18:14

Jag är fortsatt nykter, trots att jag har doningar i kylskåpet. Märker av svettningar, men det var väntat eftersom jag legat på höga promilletal så pass länge som jag har. På semestern (som jag nyss hade) vill man ju unna sig lite extra och då brann nyktra dagarna inne.


Snacka om att det är läge att somna med ett leende på läpparna om jag klarar att hålla mig ifrån drickat idag. Det enda negativa med det hela är att jag röker på tok för mycket, detta för att lugna nerverna. Men ingen är perfekt, inte ens jag.

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2015 17:39

Då var det måndag igen och dags för en av veckans två nyktra dagar. Allt känns så grått och trist och jag vill bara lägga mig på sängen och sooova. Men jag ska härda ut, jag ska späka mig. Nu har jag ju tid över till att städa t ex. Drickandet upptar den mesta av min vakna tid, där finns mycket att ta tag i, men jag orkar inte, finner ingen motivation. Det är synd om mig.

Av Fester Bestertester - 9 augusti 2015 15:30

Har en kompis som kan vara rätt påfrestande. Han ringer i tid och otid och babblar på. Telefonerande bör endast göras då man verkligen vill något, inte när man vill kallprata.


Skärper han sig inte byter jag telefonummer, jag orkar inte med hans samtal. Idag har han ringt tre gånger redan och jag har meddelat honom att jag är en upptagen man, men han fattar ju inte det.


Jag gissar att han kommer ha ringt mig sex gånger när denna dag är över och det är oacceptabelt. Det är fem gånger för mycket.

Av Fester Bestertester - 9 augusti 2015 14:55

IFK Norrköping möter Örebro SK på bortaplan. Jag följer inte med, jag softar i finsoffan med en öl i handen och text-tv påslagen. Detta är en match kamraterna ska vinna, då förblir man ett topplag. Vi säger 2-0 till IFK. Det låter väl rimligt?

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2015 20:33

Jag skjutsade upp herr X till psykakuten förut. Han bönade och bad om hjälp mot skriket i sitt huvud och jag förstod direkt att det var hans inbillade röster som störde honom. Jag frågade rakt ut om han ville bli skjutsad till psyk och han svarade ja, konstigt nog. Han som alltid är så anti när det gäller psykiatrin.


Jag lämnade honom på en bänk vid receptionen och antar att han i alla fall hamnar på så kallade OBS-plats, att de behåller honom över natten för att se hur det hela utvecklar sig. Det behöver inte betyda en flera veckors lång inlåsning, man kan komma ut dan därpå. Det får vi hoppas att X gör.

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se