Alla inlägg under augusti 2015

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2015 16:53

Det blev nyss ett telefonsamtal til min gamla polare Pelle Hörsel. Han är extremt lat, men orkade i alla fall gå till systembolaget, men väl där köpte han bara ett kvarter brännvin. Han sa att nästa gång skulle han köpa Baccardi och när jag frågade honom varför han inte köpte det på en gång blev han tyst.


Jag försöker boka in en utekväll med honom, men han är extremt opålitlig. Vi kan spika att jag ska komma till honom en lördageftermiddag för att gå på lokal, sedan när jag dyker upp hemma hos honom vill han inte med. Jävla svikare!


Han får en chans till att följa med ut, sedan säger jag upp bekantskapen med honom. Pelle Hörsel kan vara påfrestande med sina lögner och undanflykter.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 7 augusti 2015 16:22

Här följer en fin dikt jag svettats över i flera dagar, nu är den färdig.


Lilla Palme lever ej

Gud, vad bra

Det blev ett ståhej

Kulan i bröstet ja

På trottoaren hans blod

Lisbet blev arg

I gathörnet mördaren stod

Hungrig som en varg


Visst var den bra. Jag ska kanske fila på en till.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 7 augusti 2015 15:55

Arbetsveckan är över och det känns stort. Nu väntar fredagkväll och helgen på mig och mitt schema är blankt, precis som jag vill ha det. Det blir att vila mycket och även dricka en del. Kom inte och säg att jag inte är värd en fylla efter att ha slavat i fem dagar i sågspån upp till knäna. Första ölen öppnas strax.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2015 20:02

Har varit till systembolaget och köpt mig en flaska punsch. Jag testade en ny sort och den var synnerligen god. Nu dricker jag kaffe, äter kaka och dricker av punschen jag nyss köpte. Börjar känna mig lite onykter, faktiskt.


Kakorna är chockladmuffins inköpta på konditoriet nere på byn och jag är inne på min tredje. Härligt mörka med tydlig smak av just chocklad. De passar utmärkt till punschen och jag har aptit på fler.


Måhända dricker jag upp all punsch redan ikväll, jag är inte den som är den. Vill jag berusa mig så gör jag det, det ska ingen sosse komma och ändra på. Nu slår jag upp ett glas till och njuter av tillvaron. Adjö, adjö.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2015 18:28

Kvällens planerade expedition är inställd, detta då Bosse Rulltårta nyligen har börjat ta Inolaxol. Han har varit helt förstoppad i över en vecka, så gissa om hans tarmar är fulla med bajs.


"Jag rör mig inte ur lägenheten under medicineringen, rätt var det är måste jag störta in på toaletten och bajsa mig blå i ansiktet. En olycka skulle oundvikligen ske, då behovet kommer hastigt och oannonserat".


Vi skjuter på expeditionen ett par dagar, så får vi se om vi kan styra upp något till helgen. Utomjordingarna hårdbevakar oss, så de står att finna alla dagar i veckan. Bosse Rulltårtas frånvaro är därmed godkänd av ledningen. Prutta på i lugn och ro, kamrat.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2015 18:02

Jag har lagt ned alla försök att sluta röka, det går ju inte. Däremot försöker jag fortfarande hålla igen lite grand. Cigg nummer sju röktes vid halv tre, cigg nummer åtta uppdelad på två tillfällen, varav den sista för nån halvtimma sedan.


Jag har börjat att röka två gånger på samma cigarett, fimpa efter halva och spara den andra halvan till lite senare. Det funkar rätt bra och det blir mindre rökt på så sätt. Alla sätt är bra förutom de dåliga. Idealet är ett ensiffrigt antal cigg om dagen, dit kanske jag inte når idag, men försöka kan man ju. Man får vara glad så länge man inte är kedjerökare.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2015 17:38

Har köpt alla säsonger av "Pang i bygget", klassikern med John Cleese. Råkade se ett avsnitt på TV häromkvällen och fick ett plötsligt infall att köpa serien. Tror boxen gick på bara 199 pängar och det var ju inte farligt. Nu har jag så jag kan skratta mig fördärvad varje dag om jag så vill. Cleese passar bättre i denna serie än i Monty Python, om du frågar mig.

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2015 15:23

Kommandostaven från Montrose och Lizmuts rymdvante kommer att finnas i lokalen på Kråkstigen 4 i helgen. De presenteras av Sune, vilken kommer att spåna om deras betydelse. Inträdet är låga 100 kronor och 20 platser finns. Se till att boka in denna förevisning redan idag, så att du är garanterad en plats. Bilr lokalen fullsatt kammar vi hem 2000 kronor, pengar som kommer att gå till inköp av elektronisk utrustning. Kom och titta och bidra samtidigt till kampen. En win-win-situation.

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se