Alla inlägg under oktober 2015

Av Fester Bestertester - 18 oktober 2015 19:22

Sverige möter Danmark i play off till fotbolls-EM. Det blir två tuffa matcher där jag tror danskarna drar det längsta strået. Det blir ännu ett mästerskap utan svensk medverkan, så ser den bistra verkligheten ut. Vi får komma igen i VM-kvalet, då jäklar ska Sverige kvalificera sig.

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2015 20:44

Har nyss tryckt i mig en så kallad kebabrulle, kan liknas vid en ihoprullad pizza. Gott var det inte, men som bukfyllla gjorde det susen. Nu klarar jag mig utan mat i ett dygn och det är goda nyheter för ett matvrak som mig. Morgondagen ät redan inplanerad in i minsta detalj, så mat blir det nog inte då. Vilken tur att det finns pizzeriaturkar när man som bäst behöver dem. "Heyyy, Abdullah: Extra sås på min kebab, kompis." Pizzerior: När det sämsta är gott nog.

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2015 22:18

Har nu tagit 20 mg Oxascand och det innebär att jag inte törs dricka. Blandar aldrig benso och alkohol så nu blir det inget starkt ikväll. Känns otroligt skönt att ha klarat av veckans enda vita dag. Måndagen är ju annars också vit, men eftersom det var fotboll på TV drack jag då också.


Nu drömmer jag mig bort till fredagen, då ska jag festa till. Det blir så mycket jag vill ha, jag kan dundra på med tolv starköl om jag så vill. Jag har ju redan handlat så jag klarar mig denna helg, så jag slipper trängas med helgalkisarna på Systembolaget. Bara en ynka arbetsdag mellan mig och fyllan, det känns bra.

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2015 21:09

Vita Hästen fick åter igen stryk i hockeyallsvenskan, denna gång mot Oskarshamn. Fienden vann med 1-0 i en medioker match. Nu börjar läget bli bekymmersamt för förra säsongens överaskningslag Hästen. Man måste börja plocka poäng och detta snart Vi får hoppas att mötet med Tingsryd ger tre poäng, de behövs. För ni ska väl inte trilla ur Allsvenskan, Vita Hästen?

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2015 20:10

Jag har bara fyra timmar kvar att uthärda innan jag får gå och lägga mig. Jag är halvvägs genom kvällen och än har jag inte trillat dit. Det var en dum idé att handla på sig så att jag hade öl kvar tills idag, det gör det enkelt att ta en fylla, jag behöver bara gå till kylskåpet. Men tänk vilken boost för självförtroendet när man lyckas hålla sig nykter trots att man har starka doningar i kylen. Kom an bara, ni återstående timmar, så ska jag smula sönder er.

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2015 19:37

Nu lyssnar läkarna äntligen på mig, finemang. Jag har idag klagat på min envetna ångest och har fått en ny medicin mot den, nämligen Xanor. Har nyss tagit min första och jag väntar spännt på effekten. Jag har ju tidigare haft Stesolid som inlagd och det är en liknande medicin. På svår ångest biter inte de flesta lugnande/ångestdämpande, så jag sätter mitt hopp till Xanor. Vill inte tänka på vad jag gör om inte den hjälper. Jag håller tummarna och tror bestämt jag lägger mig på sängen. Hurra, vad bra jag mår.

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2015 19:24

Klockan närmar sig halv åtta och jag har ännu inte tagit några öl. Är fortsatt orolig i kroppen, så varje minut som går utan att jag faller in i öltrallen ör en seger. Vad fasen, jag har ju haft massor av vita dagar tidigare, det ska väl inte vara så förbannat svårt? Jag är nog på gränsen till alkoholist.

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2015 18:05

Jag har gett mig fan på att inte dricka starkt idag. Klockan är strax efter sex på kvällen och det betyder ca sex timmar kvar innan jag går och lägger mig


Ni ska veta att det är kämpigt just nu, när jag har doningar i kylskåpet. Det kryper i kroppen på mig och jag har bara promenader att ta till. Jag får väl kasta mig ut och trava på i flera timmar. Skittråkigt, men krävs det promenader för att hålla mig ifrån drickat får det bli så.


Jag har bara varit hemma i ca rvå timmar och det känns alltså redan jobbigt. Usch och fy. Nä, nu måste jag ha ett bloss. Vi hörs

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards