Alla inlägg under oktober 2015

Av Fester Bestertester - 2 oktober 2015 18:15

God kväll, hågade läsare. Har varit på konditoriet och köpt chockladrutor för en billig penning. Det blev åtta stycken och jag har avnjutit tre. resten sparar jag till kvällen och morgondagen.


Nu mår jag så bra att tanken på att jag bor i ett sosseträsk endast stör mig lite grand. Nu ska jag mumsa vidare så hörs vi en annan dag. Lev väl.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 2 oktober 2015 16:27

Akta er för de lömska Ettrianerna, de är shape shifters från helvetet. Deras naturliga utseende är ödlelikt, men de kan när som helst förvandla sig till en människa och det på bara nån skeund.


De har även kommits på när de försökt lura oss att de är våra vänner från Sirius, men har efter påtryckningar visat sina rätta ansikten.


Det pågår stor aktivitet på jorden från just Ettrianerna. Misstänker du att du stött på en shape shifter så vråla "virre, varre, plipp, plopp, plipp" så högt du kan i varlesens öra. Det torde skrämma den att visa sitt rätta jag.


En värre plåga än dessa ödlevarelser är svår att råka på. be dem att fara och flyga nästa gång du träffar dem. Jorden är vår planet, din och min!

Av Fester Bestertester - 2 oktober 2015 16:09

Då var det dags för lite helg. Synnerligen välförtjänt, då jag har jobbat hela veckan. Jag har idag köpt en hela Famous Grouse och åtta starköl, så handlar jag mer imorn.


Räknar med svår berusning om bara några timmar, då ska jag försöka hålla mig hemma. Går jag på lokal stupfull slutar det bara i tragedier.


Hoppas din fredag blir lika bra som min ska bli.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2015 21:33

Det har blivit fem starköl ikväll, men nu är det jag som slår till bromsarna. Jag har druckit mig till ett fint lugn och behöver inte mer. Nu ska jag låta minifyllan ebba ut och bli skönt trött, sedan blir det slafen. Det blev fem öl för mycket, men jag har aldrig påstått att jag är perfekt. Ett enstaka nederlag kan jag ta, jag har ju som mål att ha hela två vita dagar i veckan, det är klart att det är svårt. Man kan inte lyckas jämt.

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2015 21:04

Såg filmen "A bear's secret diary" förut och den var verkligen häftig. Det var en hård-homofilm med rejäla karlar som gick loss på varandra. Maffiga spermasprut och het analsex från början till slut. Nu ömmar snorren, så plockar jag fram denna film nästa gång andan faller på. Du som är nyfiken på homofiler bör titta närmare på denna rulle.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2015 20:08

Samlingen för oberoende seloter, SOS, har fått en ny kassör. Det är Janne, en veteran inom UFO-kretsar, som förärats uppdraget. Janne berättar att partiet har ett fyrsiffrigt belopp i tillgångar och att de kommer att användas klokt. SOS har vässat organisationen på sista tiden, bland annat har flera orter nu fått organisatörer, de som leder det praktiska arbetet. SOS har vind i seglen, kom gärna ombord.

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2015 19:37

Jag fick ett återfall. Har nu druckit tre öl och känner mig lugn igen. Jag hade väldigt mycket oro i kroppen, så jag beslutade att tulla lite av ölförrådet. Nu kan jag lika gärna fortsätta dricka, vad spelar det för roll? Det blev bara en vit dag denna vecka, men det kan jag leva med. Jag får ta nya tag på måndag.

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2015 18:54

Då har man kommit hem från jobbet, hem till ett kylsköp fyllt med öl. Men jag får inget röra, det är dags för nyktra dagen igen. Som vanligt räknar jag timmar och minuter tills jag går och lägger mig, det är en enda lång plåga att vara utan spånken. Klarar jag bara av den här dagen väntar en hel helg då jag kan ägna mig åt min favoritsyssla, drickandet. Det här ska jag klara.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards