Alla inlägg under november 2016

Av Fester Bestertester - 17 november 2016 13:31

Årets julfest kommer snart att gå av stapeln. Vi håller till i vårt fina högkvarter på Kråkstigen 4. Alla kommer, det är i princip alla ufoiter i länet som kommer att närvara.


Du betalar 250 kronor i dörren, sedan är du välkommen in i värmen. Starkvaror finns att köpa till självkostnadspris. Tyvärr blir det ingen mat, vi valde att lägga pengarna på UFO-verksamheten.


Vi kaske sätter deltagarrekord, det vore roligt. Skulle du vilja diskutera UFO:n är det bara att suga tag i första bästa ufolog. En sådan kan både festa och vara allvarlig. Vi ses!

Av Fester Bestertester - 15 november 2016 17:57

Kvart i åtta bänkar vi oss vid Bosse Rulltårtas TV-apparat. Vi ska se Sverige tvåla till Ungern i en träningslandskamp. Alla tar med sig eget dricka och jag bjuder på grillchips och jordnötsringar. Det ska bli kul att se vad Christoffer Nyman kan hitta på. Jag har satsat 50 spänna på 2-0-seger för Sverige och vid spelvinst bjussar jag alla på varsin öl.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 14 november 2016 16:43

Vad in i helsefyr, här reser man bort några dagar och lämnar ansvaret för bloggen till Norrköping. Sedan struntar man i att upprätthålla sina åtaganden och abslout inget blir publicerat. Nu är jag hemma och jag tar ensam befälet över bloggen. Norrköpingsfalangen är inte att lita på.

Av Fester Bestertester - 10 november 2016 18:52

Imorgon ska jag till ett nyöppnat snabbmatställe i Norrköping, det heter "Grill house". Jag har varit där flera gånger sedan de öppnade och jag blev helnöjd alla gångerna. Jag bruka ta två kycklingspett med pommes frites. Då ingår ett par brödlappar och inte mindre än fyra dippsåser. Snart ska de börja med pizzor också, de kan vara värda att testa. Har du vägarna förbi Norrköping vill jag gärna lobba för detta ställe. Du blir garanterat tillfredsställd.

Av Fester Bestertester - 9 november 2016 16:52

En viss herr NN skickade tre fotografier till oss på elektronisk väg, ett så kallat mail. De är äkta och visar en siriansk stjärnkryssare. Som tack fär ditt bidrag kommer vi att skicka dig en Trisslott. Följ gärna NN:s exempel, allt utomjordiskt är välkommet.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 7 november 2016 21:12

Jag har börjat snusa, Ettan portion, och det går galant. Därför har jag bara rökt fem cigaretter idag och röksug har jag inget. Jag vet inte vad en dosa kostar, men det blir billigare att snusa än att röka i alla fall.


Mittt rekord utan cigg är två dygn, jag ska göra ett försök att slå det med början i morgon. Hurra vad jag är bra!

Av Fester Bestertester - 3 november 2016 17:54

Det är vita dagen igen, de duggar verkligen tätt just nu. Jag hade sammanlagt nio burkar folköl i kylen och de får jag lov att dricka. Vad jag längtar tills imorgon, då jag har tillåtelse att dricka starkt. En kväll utan alkohol är en lång och tråkig kväll.

Av Fester Bestertester - 1 november 2016 17:39

Jag gör ett försök att sluta röka, det kostar alldeles för mycket pängar. Jag har idag inhandlat en dosa snus och än så länge är jag rökfri. Det har gått nästan tre timmar sedan senaste (sista?) blosset och än känner jag ingen abstinens. Jag vet att abstinensen kommer att växa sig stark, men denna gång känner jag mig supermotiverad att sluta med ciggen. Håll tummarna för mig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards