Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - Onsdag 8 jan 01:53

Idag är det två år sedan jag sist var full och sista gången jag smakade stark alkohol. Jag som drack varje dag och blev dyngrak minst tre gånger i veckan nykter i två år? Hade du sagt det till mig förrförra nyåret hade jag trott att det var du som hade psykiska problem, inte jag. Jag hade skrattat rått och hjärtligt.


Ibland känner jag ett visst sug, men det lägger sig rätt fort. Jag har gått över till läsk och 2,8:or och det är ett fullgott alternativ till whisky och starköl. Jag behöver inte berusa mig längre, behovet har jag stampat ned i dyn.


Det är möjligt att jag tar mig en fylla nån gång, men det kommer inte att ske speciellt ofta. Bara som en kul grej. Jag gick omkring ständigt påverkad i 27 år, jag tröttnade på skiten. Fast det tog tid, det tog 27 år.


Heja mig, är jag inte duktig så säg?

ANNONS
Av Fester Bestertester - Onsdag 8 jan 00:17

Ni kanske minns att vi har en man på plats i Nordamerika, en uttalad regimkritiker vid namn Max Byce. UFO-Sverige skickade honom 500 dollar för att hjälpa det radikala och sanningssökande UFO-USA att få lite sprutt på sitt arbete.


Det resulterade i absolut ingenting. Max får det att låta fint i sina mejl men det händer ju för fasen inget. Han som skulle fixa en flådig hemsida, då Internet är en utomordentlig plattform att vara på, där blir man sedd. Må fan ta honom om han köpt Jack Daniels för pengarna.


De är tydligen inte att lite på, de där fetlagda amerikanarna. Jag ger honom en månad att visa framfötterna, vad som helst duger. Till och med en insändare i The National Enquirer, tidningen som borde vara varje amerikans husorgan. Är han köpt av CIA eller huserar det en latmask i hans svullna ölmage? Upp till bevis, Max Byce!

ANNONS
Av Fester Bestertester - Onsdag 8 jan 00:04

Han var ingen simpel kvackare (Kalle säger kvack, kvack), han  var en framstående läkare och hans namn var Karl Brandt. Han genomförde en rad medicinska experiment och resultatet av dem används än idag av läkarkåren. För detta avrättades han av tuggummituggarna genom hängning. Du hade fyllt 116 år idag om du levt. Läkare och general, det är inte illa. Hep, hep!

Av Fester Bestertester - Tisdag 7 jan 15:18

Jag ordnade med allt jag hade föresatt mig förutom att hämta benso på mottagningen. Jag tog mig till Apoteket och hämtade en laddning piller, var till Systembolaget och handlade för drygt 1400 kronor (till mamma och pappa) och gick till affären två gånger. Först handlade jag åt mina föräldrar, sedan åt mig (läsk, chips, folköl och cigaretter).


Nu pustar jag ut med en cigg och en 1,5:liters Coca-Cola. Att göra saker suger musten ur mig, jag har så dåligt med ork. Det skyller jag på min psykiska sjukdom och inte bara gammal hederlig lathet. Tänkt att jag förvärvsarbetat och haft hobbies, det var som i ett annat liv.


Nu blir det att slöa framför datorn några timmar, sedan sängen för vila och kanske lite sömn. Det dröjer två dagar tills nästa jobbiga uppgift väntar, det är skönt. Jag kanske bara är lat, när jag tänker efter. Men vem bryr sig?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Tisdag 7 jan 04:44

Jag har fått ett mejl från min japanske vän Kenta Kawasaki och han berättar att det är stora saker på gång i hans hemland. Tydligen har UFO-Tokyo knoppat av sig och det finns nu UFO-föreningar på flera orter, dock hemligt hur många.


De läser inte bara manga och kollar på skolflickor i kortkort där borta, de gör dagligen nya landvinningar i sitt ihärdiga UFO-arbete. Härnäst ska Kenta och hans innersta krets ta shinkansen till berget Fujiyama där ett kraschat UFO ska finnas på toppen. Ladda matsäcken med risbollar, rå fisk och sjögräs och se till att ta bilder, grabbar.


Japan är som alltid ett föredömme. Att japaner dessutom är halv-aliens är en pikant detalj, men har inget med denna artikel att göra. Banzai på dig, Kenta!

Av Fester Bestertester - Tisdag 7 jan 02:58

Det blir att åter gå till min gode vän Nils-Erik för mat och umgänge. Hans fru kommer från norr om polcirkeln, Gävle närmare bestämt, och ska laga en norrländsk specialitet: lappskojs. Den här gången lämnar jag frugan hemma med en riskaka att frossa på.


God mat och god dryck (jag tar med mig en flaska punsch) och lite avspännt prat oss nestorer emellan står på programmet. Det är kul att komma ifrån vardagens bekymmer (uppfostran av liten fru) och få lite vettigt sagt till en medmänniska som nästan är på min nivå.


Tydligen har Nils-Eriks väluppfostrade maka bakat kanelsnäckor och jag räknar med att bli bjuden. Min gula lilla fru vet inte ens hur man använder en ugn, så det är bara att glömma hemma hos mig. Och jag är då rakt ingen fjolla, så det där med att baka är bara att glömma.


Vi ses när klockan slagit fem, kamrat.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Tisdag 7 jan 02:02

Jag hoppade över kvällsmedicinerna och nu sitter jag här hur pigg som helst. Jag måste upp om mindre än åtta timmar och jag törs inte gå och lägga mig. Då lär jag sova halva dagen och bomma att göra det jag föresatt mig att göra. Jag får ta en vaknatt och växla mellan porrsajter och Youtube och hoppas att timmarna tickar på i skapligt tempo. Tänk om man hade normala sömnvanor och kröp till kojs redan vid elva på kvällen. Om det jag drömmer när jag väl sover.

Av Fester Bestertester - Måndag 6 jan 23:16

Jag hade imorgon tänkt att köpa glace igen. Tyvärr lade storfinansen ned Glass-Oskar, då de inte tålde konkurrens. Men det finns fullgoda alternativ och man kan få glace på pinne, i strut och förpackad i plastbytta.


Det lutar åt att jag köper just en plastbytta och sätter i mig allt på en gång. Då blir det en tugga glace, en slurk punsch, en tugga glace, en slurk punsch. Givetvis bjuder jag lilla frugan på godsakerna, hon får slicka rent byttan när jag ätit upp allt.


Glace är gott, inte sant? Nogger... 88:an... Mmm...


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se