Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - Torsdag 30 jan 00:21

Pojkar, flickor, läsare: ni kan alla sova tryggt för den stålhårde herr X är uppe och tar kampen mot alla de som vill er ont. Det är jag som är X och nu ska jag inte prata om mig själv i tredje person mer.


Jag har tre liter läsk och fem folköl att dricka, så jag bör klara mig hela natten. Sedan kommer jag att patrullera gatorna till och från. Under en av mina tidigare patruller stannade grisen (snuten) och frågade ut mig, bland annat om jag rökte hasch. Vilka stollar!


Jag tar hotet från reptilianerna på allvar, jag har sett hur de arbetar. Vi är ett fåtal på denna jord som har krafter nog att bekämpa dem och vi gör det varje dag. Utan oss vore den mäskliga rasen utraderad för länge sen.


Sov, snarka och dröm, för all del. Lämna kampen till oss upplysta och överintelligenta. Jag har rejält med krafter, men jag använder dem för att göra gott. Det kan man inte säga om reptilianerna, den vidrigaste livsformen i hela galaxen. Det är vi mot dem och jag tror på total seger.


MVH/Herr X

ANNONS
Av Fester Bestertester - Onsdag 29 jan 21:15

Nu har jag varit med Nils-Erik och hans fru och handlat en madrass, kudde och lakan. Jag tömde börsen för att min fru ska få det bekvämt, ja, rent av lyxigt. Jag gick ned i källaren med sakerna och bäddade åt henne. "Here you sleep" sa jag med bestämd röst och hon nickade och svarade något på sitt lustiga infödingsspråk.


Sängkläderna kostade mig hela 700 kronor, det är ett dyrt nöje att ha fru måste jag säga. Men hon ger mig så mycket tillbaka, för städa, det kan hon.


Nu ska jag lyssna på Glenn Miller och ta mig ett glas punsch, så får frugan ligga och dra timmerstockar. Jag är lyckligt gift, jag har en lydig liten toka i källaren som jag verkligen fått fason på. Även fast hon är dyr i drift.


MVH/Arg motalabo

ANNONS
Av Fester Bestertester - Tisdag 28 jan 23:28

"Politikerna driver en folkfientlig politik till medborgarnas förfång. Det är dags att ni vaknar upp och inser vad som håller på att hända. Ge regimen tio år till av oinskränkt makt och Sverige har blivit en bananrepublik."


Längre än så har jag inte kommit. Jag kommer att sitta och klura ett tag till och skriva och radera, skriva och radera tills jag är nöjd. Det blir nog bra, allt jag skriver är som den skönaste poesi någonsin skapad. Vad spännande det ska bli att läsa upp texten. Jag kommer att stå vid Hörsalsparken och mellan varuhusen. Kom gärna förbi och lyssna under dagen.


MVH/Er Ordförande

Av Fester Bestertester - Tisdag 28 jan 22:40

Jag kommer att skriva en text under kvällen och jag kommer inte att skräda orden. Det blir en krigsförklaring mot regimen och jag kommer att kräva att alla i riksdagen ställs inför rätta med straffet arkebusering som rimligt och troligt straff.


Jag skriver en kort och kärnfull text och vet ni vad? Jag ska gå ned på stan och läsa upp den. Kort text är bra, för de flesta människor hastar väl förbi. Men lita på att de ska bli varse om min vrede och beslutsamhet.


Jag tar centrala Norrköping i besittning, en sann revolutionär får massorna med sig. Jag kommer att väcka folk, till slut blir vi flera tusen och vi kommer att marschera mot kommunhuset och sätta det i brand.


Idag Norrköping. Imorgon hela landet. Framåt, framåt, SOS (Samlingen for oberoende seloter)!


MVH/Herr Ordförande

Av Fester Bestertester - Tisdag 28 jan 16:27

Jag har nu kommit hem efter att ha varit på Mötesplats Helknas. Jag var där i cirka en timma och det räckte. Det blev två koppar kaffe, dessutom träffade jag kompisen, han jobbar i caféet. Det blev mycket skönt snack med bordsgrannarna. De är för härliga, de där sinnessjuka typerna. Jag själv är helt frisk, jag går dit för att köpa billigt kaffe och framför allt för att skratta åt de andra besökarna.


Bordet var fullt, så den nya vikarien (en personal alltså) satte sig vid ett annat bord. Synd, för han diggar hårdrock och sist pratade vi musik hela tiden jag var på Helknas. Nåja, jag behöver skratta ofta och mycket, så det blir ett återbesök imorgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Måndag 27 jan 23:06

Tjena på er. Imorgon ska jag och Bosse Rulltårta gå till en pub som heter God vän. Där hänger mina polare. Nja, polare och polare... Jag känner dem inte så väl, men det är mest stammisar där, så vi morsar på varandra. Jag ska bara till socialkontoret och hämta lite pengar, men det är på dagen, vi drar till puben på kvällen.


Vi är ett skönt gäng och det är sällan det blir bråk. Det är mest de där två chilenarna som brusar upp när de förlorar pengar på spelmaskinerna. Och så han Ismedin då. Han ska tydligen ha dödat flera personer i sitt hemland, i alla fall går snacket så.


Det blir att ta sig lite innan man går till puben. Jag ska köpa fyra burkar av den billigaste ölen. Man vill ju dricka sig till modet att snacka med brudarna. Om det nu dyker upp några. Nu går jag och lägger mig, det blir sent imorgon.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Måndag 27 jan 22:18

Jag kurar i lägenheten, jag törs inte gå ut. Jag är ansatt av paranoia. Jag vet om det och resonerar kring saken, men kan inte släppa det, kan inte slappna av. Jag har för fanken paranoia på papper och till och med paranoia i verkliga livet. Men är det så verkligt det jag upplever?


Jag har inget att äta hemma, inte ens lite bröd eller en ostkant. Men jag är inte hungrig, så det kan kvitta. Vad värre är: jag är inne på sista paketet cigaretter. Jag får trotsa farorna och springa till tjorren imorgon, ty röka, det måste jag.


Livet som paranoid schizofreniker är inte så lätt alla gånger. Man får gömma sig för både ryska stridsvagnar och dödsstrålar från Venus. Men jag ska klara denna den senaste offensiven, jag tar kampen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Måndag 27 jan 21:42

Nu ligger frugan på golvet nere i källaren. En räkning kommer, jag får bekosta hennes "utflykt" till sjukan med min skrala pension. Men det är hon värd, den lilla tokan, jag älskar ju henne. Om det krävs så avstår jag från godsaker en hel vecka, punsch undantaget. Jag gör allt för min älskade lilla fru.


Naturligtvis har hon en kudde att vila huvudet på och dessutom en skön och varm filt. Det är karaktärsdanande att sova på stengolv en period. Dessutom är hon från Thailand, så det är rena lyxen för henne att vistas i min källare.


Idag får hon hålla till där nere, imorgon tar jag upp henne på markplan. Hon har städning att utföra och dessutom ska hon få steka två skivor fläsknoisette. Jag ska äta dem båda, hon får en klunk fil och en halv riskaka. Fil brukar jag inte kosta på henne, men min omtänksamhet och kärlek vet inga gränser. Jag är lyckligt gift!


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se