Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - Fredag 24 jan 21:57

Det är Nils-Erik här. Jag är hemma hos min gode vän Sune och har det förträffligt. Vi städar lite i hans källare och kommer efter det att dricka lite punsch och spisa musik. Jag är på humör för Glenn Miller.


Sunes fru huserar i källaren och eftersom hon är inlagd på sjukhus så passar vi på att städa. Madrassen hon vilar och sover på ser inte trevlig ut, jag kommer att tillsammans med min fru och honom gå till en affär och köpa lite sängkläder. Dessutom passade vi på att tömma avfallshinken hon gör sina behov i. Sune kan inte hålla på att springa upp och ned för trapporna så fort hon ska slå en drill eller bajsa. Nu är den skinande vit igen.


Nu ropar Sune på mig från källaren, det är dags att åter kavla upp skjortärmarna och röja lite. Ha det bra, ungdomar.


MVH/Nils-Erik

ANNONS
Av Fester Bestertester - Fredag 24 jan 20:15

Jag anhåller om att få en slant i plånboken av mina läsare. Ni är väl godhjärtade? Jag har knappt råd med mat och går utan cigaretter i långa perioder. Ni vill väl inte låta en broder gå hungrig? Öppna era hjärtan och ge efter förmåga till den som inget har. Jättesnällt, tack ska ni ha. Skicka en kommentar så tar vi fortsatt kontakt över telefonen. Nu ska jag till stans bästa pub God vän, men jag kollar bloggen så fort jag kommit hem.


MVH/Ronny

ANNONS
Av Fester Bestertester - Fredag 24 jan 19:07

Jag har besökt frugan och kan meddela att hon är på bättringsvägen. Hon ligger i en mjuk sjukhussäng och bara latar sig. Hon får dropp och det har tydligen hjälpt. Tyvärr upplevde jag hennes ansikte som pluffsigt, men det kan jag rätta till genom att ge henne en halv riskaka istället för en hel en period. Snart ligger hon och trynar i källaren och allt är som förut. Jag är lyckligt gift dristar jag mig att säga.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - Fredag 24 jan 01:33

Kamrater, kämpar: det är dags att byta lösenord på bloggen. "abc123" kommer att bytas ut mot "ABC123". Fiffigt och samtidigt enkelt att komma ihåg. Kom ihåg att inte posta en massa trams, vi har ett ansvar gentemot våra trogna läsare att hålla en viss höjd här inne. Bra, bra.

Av Fester Bestertester - Fredag 24 jan 01:27

Det är så obehagligt när paranoian slår till, jag vänjer mig aldrig. Kände mig övervakad hela dagen och det hjälpte inte att "verklighetspröva" som vården har lärt mig att göra. Ej heller att resonera kring det som att fråga mig varför jag skulle vara övervakad.


Jag har för fasen dokumenterad paranoia. Första gången jag blev sjukskriven (när jag fortfarande hade jobb) stod det paranoid psykos på pappret. Jag lever med den, kan inte skaka av mig den.


Inatt är det jag som tar medicin, jag har så jag kan överdosera. Jag försöker att sova bort eländet. Men fy faaaen att vakna med samma jox, då vill man bara ringa akutenheten eller kontaktpersonen och gråta ut.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Torsdag 23 jan 02:28

Jag vaknade och kunde inte somna om. Jag avskyr att ligga vaken i min säng, sedan kände jag för samvaro och erotik med min lilla fru. Jag hann halvvägs ned för källartrappen när jag insåg att hon inte fanns på på sitt överdådiga våningsplan, hon ligger på sjukhus och kostar mig pengar.


Nåja, ett par glas punsch och en biskvi är prima plåster på såren. Jag gick alltså till barskåpet istället för hela vägen ned i källaren. Men vad hade väntat mig där om nu frugan inte gnällt sig in på sjukhus? En uppstudsig och svårkontrollerad toka, det är vad som hade väntat mig.


Måhända är inte livet som gift ett liv som passar mig. Men fruntimmer är bra att ha när det kommer till dammsugning och annat som behövs i ett hem. Jag behåller henne som fru ett tag till, för jag lever för kampen, det innebär att någon annan måste sköta marktjänsten i hushållet.


Jag är en godhjärtad man med en bättre hälft som är sämre än mig.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - Onsdag 22 jan 23:10

Det blir en vaknatt till, de duggar tätt numera. Jag måste upp redan vid tio på morgonen för att en timma senare få en spruta i gumpen. Hur tänker vården när de tvingar upp stackars folk i svinottan? Jag får skippa mina mediciner, bland annat Clozapine, så att jag inte somnar inatt. För somnar jag, då kan jag sova bort hela dagen. Och jag kan inte slinka in när det passar mig, jag måste vara på mottagningen rätt dag och rätt tid, då psykiatrin håller en kvar i tre timmar för observation efter sticket/hugget. Logistik.


Fasen, jag är trött på att sitta vid datorn, inte ens Internetporr lockar. Ska jag sitta på min stenhårda stol och glo in i väggen i elva timmar? Den som ändå hade normala sovvanor. Stackars mig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Onsdag 22 jan 16:17

Terry Jones, mannen som spelade kärring med bravur, har avlidit efter att senil försmäktat på ett hospital. Han var medlem i Monty Python om ni till äventyrs inte visste det. Nu är ni två Python:iter i Himlen, Terry Jones och Graham Chapman. Gud klappar ivrigt händerna och garvar både läpp och skägg av sig. It's... Monty Python's flying circus. Vila i frid, Terry.

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se