Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - Måndag 20 jan 21:46

Nu plågas jag av sjukdom som vanligt, fast det är värre än vanligt. Jag vill inte gå in på vad det är, men det är potentiellt dödligt. Jag gråter en skvätt och förbannar mitt öde. Tyvärr har jag vänt Gud ryggen och jag kan inte be Honom om hjälp när det passar mig. Relationen med Skaparen byggs upp under en lång tid, jag som närmat mig Satan får ingen hjälp av Gud.


Det lutar åt att jag ringer AE (akutenheten) och gråter ut. Jag vill ha fentanylplåster eller annan opioid (hur det nu stavas), frågan är om de skriver ut det utan att knussla. Jag måste ha snabb lindring. Mina fjuttiga bensodiazepiner förslår inte, jag vill ha det starkaste av det starka.


Jag fick i alla fall fira jul och nyår en sista gång och se början av år 2020, jag får väl vara nöjd med det. Jag är över 50 år gammal, vackert så.


MVH/Herr X

ANNONS
Av Fester Bestertester - Måndag 20 jan 15:49

Det visade sig vid besöket på vårdcentralen att min lilla fru var undernärd. Hon blev uppskickad till Motala lasarett och där ligger hon nu. Hon får dropp och annan dyr vård. Tänk vad de ställer till det, de där thailändskorna. Komma hit och snylta på vår vård och välfärd.


Läkaren som undersökte henne ställde näsvisa frågor, men jag sa att jag gav frugan fullgod kost. Vilken otrevlig kvackare! Det är frugan själv som slarvat med riskakorna och knäckebrödet. De vägde henne och vågen visade på 42 kilo. Det tycker jag är lagom för en liten snärta, men det tyckte inte läkaren.


Nu är jag helt ensam i huset. Man saknar inte kon förrän båset är tomt. Nåja, jag har varit ungkarl länge, jag kan ta hand om mig själv. Faktiskt är det skönt att inte ha en gnällig liten fru som väsnas nerifrån källaren. Vilken toka jag är gift med...


MVH/Arg motalabo

ANNONS
Av Fester Bestertester - Måndag 20 jan 04:10

Jag åt gräddtårta med jordgubbar och lyssnade på marschmusik mest hela dagen igår. Jag var så glad och uppspelt för din skull, Emil, men glömde att lägga ut min hyllningstext till dig. Jag gör det nu istället, några timmar för sent.


Född den 19:e januari 1897, du skulle ha fyllt 123 år idag. Bästis med Adolf Hitler och möjligtvis hans stjärtgosse om man nu ska tro på rykten. Emil Maurice, jag lyfter på hatten och önskar dig en drängfylla tillsammans med de andra fallna krigarna. Hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - Måndag 20 jan 03:56

Klockan sju är det dags att väcka lilla frugan, jag ska ta henne till vårdcentralen. Jag är en omtänksam man, jag vill inte att frugan ska vara sjuk och betalar för ett läkarbesök utan att knorra. Jag rår om henne och behandlar henne omsorgsfullt och lägger ut en hel del pengar på hennes mat. Kläderna köper jag på second hand och som tur är nöts de inte så farligt, då hon mest ligger på sin sköna madrass nere i i källaren.


Jag hoppas att hon inte ordineras dyr medicin då sådan kommer att gräva ett djupt hål i min plånbok. Men en förpackning Magnecyl har jag råd med, får hoppas för min ekonomis skull att hon inte är allvarligt sjuk.


Jag ställer upp i vått och torrt på min lilla slarvmaja. Ni trogna läsare vet redan om det, då jag flera gånger i text beskrivit hur ömt jag behandlar henne. Idag kommer hon att kosta mig minst 100 kronor, men det är hon värd, min kanske käraste ägodel.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - Måndag 20 jan 00:31

Det blir nog ingen sömn i natt heller, är inte ett dugg trött. Jag ska försöka att inte lägga mig på morgonen, utan stanna uppe, för jag har saker att göra. Medicinhämtning och handla åt mina föräldrar står på schemat. Medicinen kan jag väl strunta i, men att hjälpa mina gamla föräldrar känns viktigt för mig. Att ha en och annan vaknatt är inte farligt, men jag har inte sovit en endaste natt hhitills i år. Man kanske skulle dra i sig lite Nozinan. Fast eftersom jag måste upp på morgonen tror jag att jag avstår. En får härda ut, det här fixar jag. Tror jag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Söndag 19 jan 20:55

Jag har fått ett storslaget uppdrag av organisation I. Jag ska bli länken mellan en utomjordisk satellit (Black knight) och mänskligheten. Jag kommer att bege mig till en hemlig plats i staden och koncentrera mig, använda mina krafter. "Zooom" säger det så skickas en stråle ren energi ut till satelliten och kontakt är då etablerad. Utomjordingarna har mikrofoner på den och kan höra en människa viska på 10 000 mils avstånd, tänk då när de får höra min tordönsstämma. Jag hoppas kungen informeras så att jag får en medalj.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Söndag 19 jan 00:00

En vän på Facebook delade en artikel från en blarra som handlade om vikingastaden Birka. Det var tydligen aldrig en blomstrande handelsplats där människor ville leva och bo. Man vadade i avfall, exkrementer och råttor och de som bodde där var dittvingade av galna och inavlade vikingar höga på flugsvamp.


Allt svenskt är skräp, allt svenskt är hemskt och har alltid varit så. Det är därför vi måste massimportera afrikaner och araber, så att vettiga människor kan bebo landet. För ursvenskt, det är endast barbariet, säger regimen. Och blarran.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - Lördag 18 jan 23:43

Jag sitter hemma och dricker folköl. Jag var på krogen med Ronny igår och det blev rätt så dyrt. Jag slog på stort och köpte inte bara öl, utan även två sexor whisky. Dessutom bjöd jag en otacksam slyna på två cider. När jag hade jobb kunde jag vara på krogen varje fredag och lördag, det går inte nu när jag får försörjningsstöd. Jag får lugna mig en vecka, sen kör jag på puben igen. Jag hämtar pengar veckovis på socialen och lägger det mesta på nöjen. Vadå då? Ska man sitta hemma och uggla när man kan träffa folk från hela världen på God vän?


MVH/Bosse Rulltårta

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se