Alla inlägg under augusti 2020

Av Fester Bestertester - 30 augusti 2020 21:07

Man går och släpper in fyra mål mot Örebro SK, då vinner man inga matcher. IFK är målgladast i serien, men släpper också in förbaskat mycket mål. Spelarna måste straffas och tränaren avsättas. Upp som en sol och ned som en pannkaka. Ända ned i Superettan?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 30 augusti 2020 19:08

En man i min ålder kommer och hälsar på mig om någon timma. Jag skickade bilder på mitt rakade underliv till honom och fick en bild tillbaka; En bild med mycket könshår på. Honom ska jag brotta ned och tvångsraka, sedan behöver du bara använda fantasin lite för att förstå vad som sedan kommer att ske. Nu ska jag gå och smörja in mig med väldoftande och halkig olja.


MVH/Lennart K Lindström

Kul

Av Fester Bestertester - 30 augusti 2020 15:38

Vad roligt att höra att herr X har börjat dricka igen. Då har han och jag en anledning att umgås. Jag kommer att handla på mig lite starkt imorgon och ringa honom och höra om han vill komma till mig på lite galej.


Allt blir så mycket bättre när man är berusad, man glömmer alla sorger och besvär. Kanske kan X tillfälligt bli kvitt sina vanföreställningar om han tar några glas.


Är vädret fint kanske vi går ned på stan och sätter oss någonstans. Då får jag träffa inte bara herr X, utan även mina gamla polare i a-laget.


Jag slår X en signal imorgon så fort jag vaknat. Här ska drickas!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 30 augusti 2020 15:20

Om några timmar möter mitt IFK Norrköping tråkmånsarna i Örebro SK i lite av en måstematch. Glappet till täten måste minskas och framförallt Malmö FF måste hindras från att segla iväg. Jag är oftast pessimistisk, men ikväll tror jag på seger. Jag tror på Jan Hellström och grabbarna, den här matchen ska vinnas. Två noll tippar jag.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 30 augusti 2020 15:16

Jag har precis lagt på luren efter en givande pratstund med AE, akutenheten. Hon hette Gunn som jag pratade med, oklart om hon är från Dragarbrunn.


Vi pratade sjukdom, såklart, men även min senaste inläggning och hur jag upplevde den. Sedan kom jag in på fotboll, men då sa Gunn ifrån. "Var god och ring bara vid nödläge" eller något sådant sa hon.


Jag tackade för samtalet och avslutade med ett "vi hörs snart igen". Det är kul att ringa AE.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2020 22:22

En långhårig slyngel var en av bodkonddarna hos sillstryparen och inte nog med det: han hade tatueringar som skulle gjort självaste Tatuerade Johansson avundsjuk. Ska man tatuera sig så ska den sluta vid armvecket, inte vanpryda kroppen mer än så. Grabben revolterade väl mot vuxenvärlden och det skulle inte förvåna mig om han röstar på Scocialdemokraterna. Kam och sax, det är okända ord för dagens ungdom.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2020 21:39

Vad ska jag ut i samhället att göra? Varför lever jag överhuvudtaget? Jag har varit utskriven från psyket i fyra dagar och jag längtar tillbaka. Jag sitter ju bara hemma och glor, jag tar mig aldrig för saker. Folk lever sina liv och här sitter jag och väntar på döden.


På avdelningen får man två varma mål mat om dagen och fika två gånger, dessutom serveras man frukost. Här hemma blir det frysrätter utan vidare smak eller näringsinnehåll. Dessutom kan man samtala med mentalskötarna om allt mellan himmel och jord. Jag har ingen att prata med här hemma, har inget vidare socialt nätverk.


Jag kanske skulle traska ned till polishuset och ta på mig Palmemordet, då får man skjuts upp till sjukan och slipper gå så långt. För jag längtar tillbaka till lugnet på avdelningen och att få träffa människor och inte bara sitta själv hemma och göra just ingenting.


Det är synd att mentalsjukhusen lagts ned, för jag skulle vilja bo på ett sådant. Fast gruppboenden finns, det vore kanske något för mig. Åh, som jag saknar PIVA.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2020 18:09

Jag är väldigt hårig, så efter att ha rakat bort skäggstubben fortsatte jag till resten av kroppen. Bröst, mage, underarmar och skrev, ingen kroppsdel slapp undan. Tyvärr är det lite trixigt att raka sig runt ringmuskeln, men det kanske jag kan få hjälp med via RFSL.


Jag är som en nyplockad kyckling, bara slät hud så långt ögon och fingrar når. Jag lade hårstråna i en påse, den ska jag ge bort till en kille som tänder på sådant.


Jag funderar på att smörja in mig med kräm så att jag blir halkig och svårfångad om jag skulle gå en brottningsmatch. Det blir att ringa runt till mina vänner och se om nån vill komma över på lite hårda tag.


Jag är slät, jag är redo.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards