Alla inlägg under augusti 2020

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2020 17:26

Jag har inte orkat ta min medicin som jag ska. Den jag missat är Clozapine, Sertralin, Lergigan och Stesolid. Sertralinet, Leriganen och Clozapinet kommer jag att ta ikväll, men Stessisen hoppar jag nog över. Jag har ingen ångest och inte ens oro, så det är helt onödigt att medicinera mot det. Jag är en skötsam kille, jag vill inte dra på mig ett tablettmissbruk.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2020 17:04

Jag hällde i mig sex Bellman på sex procent och är lite besviken. Efter flera år utan spånken hade jag hoppats och trott att den skulle slå hårt, men så blev inte fallet. Jag blev lite smålullig, det var allt. Fast det positiva var att jag inte skrev eller gjorde saker under inverkan av alkoholen. Jag är inte främmande för ett knippe öl till, jag kanske köper det i veckan. Men jag kommer inte att dagligen ösa i mig joxet, det suget har jag inte. Sex starköl då och då är inget att oroa sig för. Det gick ju jättebra igår/inatt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2020 03:10

Frugan skrek och levde om under tidig natt; "Help me, me dying, help me" lät det. Synnerligen vredagd gick jag trappan ned till källaren och finner frugan ståendes upp och bultandes i väggarna.


"You shut up and sleep or death", blev min kommentar, det var till att gjuta olja på vågorna. Det framkom att hon ville se dagsljus, men hon har för fasen en 70-wattare att stirra på. Vidare ville hon ha mat, men jag är inte gjord av pängar.


Jag klappade henne på kinden och sa: "You safe, you sleep and no shouting". Det krävdes fler än en något hårdhänt klapp på kinden för att hon skulle lugna sig. Hon har allt serverat på silverfat, tror hon att jag är kung Midas?


Kvinnor är ett tokigt släkte. Vandrande slidor med ett stort tomrum i utväxten kallad huvudet. Jag börjar få nog. De kräver, de begär, de tjatar till sig förmåner de icke är berättigade till.


Jag kräver endast några timmars oavbruten sömn och får jag det ej är det jag som använder mattpiskan till annat än att rengöra mattor med. Kvinnor är ett nödvändigt ont för att föra mänskligheten vidare, men en rasande megära tillåter jag inte i mitt hus.


Ett befängt krav kommer i fortsättningen att mötas av en rapp handflata på kinden. Jag är en god och kärleksfull man, men till och med jag kan vredgas av uppstudsiga kvinns.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 28 augusti 2020 22:10

Nils-Erik ringde mig under dagen och det var ju trevligt. Men det var ljud i bakgrunden som jag undrade vad det var och han gav svaret att han var nere på stan och stod mitt i kaoset och telefonerade; Han hade köpt sig en mobiltelefon.


Herrejösses, nu har Nils-Erik trillat dit. Mobiltelefonen är ett otyg som vi levt med i flera årtionden (ja, inte jag, men du) och klarat oss alldeles utmärkt utan. Jag förstår inte vitsen med att ringa en vän när man stångar sig fram på trottoaren. När jag är hos speceristen och kollar in extrapriserna, inte skulle jag få för mig att hala fram telefonen och ringa Malin i Uppsala och prata väder.


Jag tänker inte köpa en så kallad mobil, det kan ni vara säkra på. Jag nås i mitt hem mellan lunchtid och klockan nio på kvällen, det räcker mer än väl. Jag sitter på materiel för att kunna nås större delen av dygnet, endast en dåre ringer samtal om natten, eller när de korsar en gata, eller när de gör vad fasen som helst. Jag tror jag börjar fila på en insändare till Motala tidning.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 28 augusti 2020 21:38

Jag bryter mitt två år och sju månader (på dagen) alkoholstopp och öppnar en Bellman på sex procent. Har sex burkar och dricker jag upp alla dem blir det livat i överkant med spyor på golvet och kiss i byxorna.


Just nu struntar jag i om det är farligt att blanda alkohol med mediciner, jag är trött på livet och då livar en fylla upp. Det enda som kan hända är att man blir onormalt trött om man nu inte råkar ha en hel kartong Flunitrazepan liggandes någonstans. Då riskerar man livet, jag riskerar bara att göra i brallorna.


Tänk om jag blir riktigt full, då kommer jag att göra bort mig; Ringa telefonsamtal till folk jag aldrig hör av mig till normalt, eller skriva dumma inlägg på Faecesbook. Jag tar chansen, jag måste få komma bort lite.


Nu har jag lugnande mediciner, så mycket att jag kan somna på stört och sova i tolv timmar utan problem, men jag vill ha lite kul, inte knapra piller och sedan gå och lägga mig. Äsch, det är fredagkväll, halva Sverige är väl smålulligt vid det här laget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 augusti 2020 21:03

Jag har firat min gamle vän herr Hörsel idag. Jag har det rätt knapert, men gav honom sex starköl, tror den heter "Sjukommatvåan". Tyvärr drack han inget, så jag fick inte gotta mig åt hans snedfylla. Trevligt var det väl inte, men ej heller direkt otrevligt. Vi satt och glodde på TV tills jag fick nog och tog adjö. Hörsel är 60-plussare och det märks. Sengångare!


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 27 augusti 2020 20:44

Jag är insatt på dosen 20 milligram Stesolid om dagen. Tre på bestämda klockslag och en när jag känner att jag behöver den. Med den doseringen är det bara en tidsfråga innan jag blir beroende och det är mindre bra. Jag samlar på hög så slipper jag bli hög. Ett par gånger i veckan kommer jag att kunna överdosera och ligga lugn och fin på sängen. De dagar jag inte kör full dos har jag alltså lite extra att ta nån annan dag. Det gick till slut att få sin vilja igenom, men det krävdes gnäll till min kontaktperson och ett antal samtal till akutenheten. Nu har jag piller så jag kan bada i dem.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 augusti 2020 22:14

Snart är jag redo för lite killsex igen, blödningarna från mitt anus har lagt av. Allt som krävdes var en stunds avhållsamhet, hobbyonanera vid datorn istället för sex på riktigt. Jag är inte redo för en slanggurka där bak, men normalstora snoppar borde funka. Jag ska en sväng till RFSL imorgon, då kan jag bli undersökt och varsamt uttänjd. Det går inte att konstant gasa sig fram, ibland får man slå till bromsarna. Jag är snart redo för brottning. Snart, snart...


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards