Alla inlägg den 6 maj 2022

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 23:42

Jag har suttit ensam i flera dagar och saknar att ha någon att prata med. Det blir mest att sitta och slöa vid datorn och jag känner att jag börjar bli rastlös och börjar få nog. Vad göra? Jo, jag ringer till akutenheten, AE. Med dem kan jag prata bort en kvart, tiden rusar fram när jag har dem på tråden. Tänkte fråga dem om hur jag ska tackla de röster jag hör och mycket annat. Ska även fråga dem om vad de tyckte om kvällens basketmatch vilken gick på TV. Lite prat om fotboll vill jag också hinna med. Hoppas, hoppas på en kvinna i andra änden. Ingen tölpaktig karlslok vilka man ibland har oturen att få på tråden. AE, min räddningsplanka i stormens epicentrum.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 22:26

Jag sitter till bords med Bosse Rulltårta och framför mig har jag en stor öl och en skål med jordnötter. Fikret i baren var asschysst och bjöd på dem. Har fått i mig fyra stora starka och är sugen på och upplagd för fler. Dessutom har jag spelat på Jack Vegas-maskinerna och gick med 70 kronor i vinst. Just nu är det fullt vid maskinerna, God vän-chilenarna sitter vid två. De bultar på apparaterna när det går dem emot, men då är Fikret framme och säger till dem att lugna ned sig.


Trubaduren spelar bra musik och tar emot förslag på låtar. Jag ska snart önska något med Bon Jovi, de är bra. Riktigt hård hårdrock är det. Och Bosse hälsar till er alla, han är i toppform och har bjudit mig på en öl.


Vi blir kvar till stängningsdags, lita på det. Stället har öppet i två och en halv timma till. Lita på att jag är rejält rund under fötterna när det är dags att gå hem. Nu pockar sällskapet och ölen på min uppmärksamhet så jag avrundar här. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 20:39

Idag var det dags att ge lilla frugan människomat. Hon fick steka korv vilka serverades i korvbröd och på dem hade jag senap, ketchup och rostad lök. Tro det eller ej, men jag gav frugan en hel korv med bröd, hon fick verkligen kalasa idag. Det var hon väl värd då korven blev hårdstekt, precis som jag vill ha den. Stolliga lilla frun har fått blödningar i tandköttet, så jag tänker utfodra henne med människomat lite oftare. Hon har redan tappat några tänder, nu får det vara bra. Jag har inte tid eller råd med att ta henne till en tandläkare. Vanlig mat kan nog göra underverk för hennes munhälsa. Imorgon ska hon få sköta mikrovågsugnen, detta nya, moderna påfund. Det är nämligen dags för kåldolmar och det är svårt att misslyckas när allt man behöver göra är att brassa den i mikron några minuter. Eftersom jag håller av min lilla toka, trots hennes dagliga stollerier, ska hon få en hel kåldolme alldeles själv. Jag tror bestämt jag börjar bli blödig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 18:48

Äntligen är fredagen här och jag har en välfylld plånbok. Jag kommer att styra kosan mot bästa puben God vän och med mig tar jag Bosse Rulltårta. Om en liten stund har jag gjort mig iordning och redo för ragg, sedan åker jag hem till Bosse för några folköl. Det ska bli så kul att träffa hela gänget stammisar på bästa puben och dricka öl och slå klackarna i taket. Dessutom är det en trubadur på plats och jag ska önska låten "House of the rising sun", en gammal favorit. Fikret, snart kommer vi. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 18:35

Det täflas i korgboll i Norrköping och hemmalaget Dolphins leder med 32 mot 23 poäng. Fortsätter de att vara i ledningen kommer jag att slå på TV:n och titta. Annars är det alldeles för nervöst för mig. Kämpa på, gossar långa. Guldet stannar i Norrköping (Dolphins är regerande mästare). Jämtland Basket kan gå och gömma sig.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 18:11

Det är artonde dagen i rad jag är rökfri och det är inte illa. Men jösses vilken abstinens jag har! Jag är en svag människa som lätt drar på mig missbruk, men jag vill verkligen bli kvitt rökverken. Därför försöker jag härda ut så länge det bara går. Jag vet så väl att abstinensen kommer och går, helt plötsligt lättar det. Ingen har sagt att det är lätt att sluta röka och det skriver jag under på, det är ett helvete. Kanske borde jag sluta med snusen också, så all nikotin går ur kroppen. Det kan vara snusen som gör att suget förvärras. Äsch, jag vet inte. Men vad jag däremot vet är att det kommer att dröja innan nästa cigarett.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 maj 2022 00:20

Jag tar mig heroiskt an arbetet att förbli rökfri och har nu klarat av ännu en dag. Jag har inget rökt sedan den 18:e april och nu är det den sjätte maj. Utomordentligt, storartat, fantastiskt! Upplever inget sug alls och kan inte tänka mig att jag åker på ett bakslag, att jag tar mig ett endaste bloss. Har jag slutat så har jag. Dessutom har jag spridit till de jag känner att jag slutat. Vill inte framstå som en sillmjölke inför dem, därför låter jag cigaretterna vara. Men den största pressen komer från mig själv. Jag har misslyckats med allt här i livet, låt mig åtminstone fixa att sluta röka, kära Gud. Något positivt vill jag åstakomma innan jag lägger näsan i vädret. Idag rökfri, imorgon snusfri? Vem vet?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards