Alla inlägg den 9 maj 2022

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 22:08

Norrköpings lag i basket och fotboll vann sina matcher idag. Basketlaget Dolphins vann med 93 mot 81 och fotbollstjongarna IFK vann med matchens enda mål borta på Olympia. Det är skojigt att vara från Norrköping i stunder som denna. Guld i basket och ett lyft från bottenträsket i fotbollens högsta liga. Tack till Tomas Brolin, Jan Hellström och alla andra. Ni har förgyllt min dag.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 19:34

Fasen, nu har begäret kommit tillbaka, begäret efter ett maffigt bloss. Kör med dubbla snusar inne och det hjälper, men tar inte bort allt röksug. Man tycker ju att kroppen ska vara avvänjd vid rökning efter tre veckor, men icke. Att leva resten av livet med dagligt begär efter röka blir mig övermäktigt. Då väljer jag att åter bli rökare. Men om jag ger det någon eller några veckor kanske det lättar. Jag vill ju bli rökfri. Så ruttet av cigarettillverkarna att göra ciggen så beroendeframkallande.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 19:10

Idag täflas det i basket uppe i Jämtland. Dolphins möter Jämtland borta och vid seger blir de svenska mästare. Det blir tufft, men inte omöjligt. Och skulle de förlorar väntar en sjunde och avgörande match på hemmaplan.


Samtidigt nere i Skåne möter allas vårt IFK Norrköping Helsingborgs IF. Det är en tuff bottenmatch där jag naturligtvis hoppas på en viktoria för gossarna med stjärnan på bröstet.


En fullspäckad sportkväll med andra ord.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 18:13

Det var med glädje jag läste att UFO-Norrköping är med i matchen igen. En expedition, det är inte illa. Själv är jag för gammal för att krypa i buskar och under granar, men ni andra är alla ungdomar och lite motion gör susen för era förslappade kroppar.


Ännu finns inga rapporterade dödsfall med aliens inblandade, de som blivit ombordtagna har alla återförts till jorden. Men någon gång ska vara den första. Men jag är inte orolig, då jag vet att det är erfarna herrar bakom Norrköpings-avdelningen. De kan om så krävs sätta hårt mot hårt.


Lycka till i jakten på rymdskepp och finlemmade utomjordingar från Andromedagalaxen och Stora hunden. Kamp! Krig! Seger! Som de säger i Norrköping.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 17:52

Eftersom jag vet att de flesta medlemmar i UFO-Norrköping är inne och läser här publicerar jag denna text. Saken är den att jag planerar en expedition till urskogen, till ökända Vrinneviskogen. Tanken är att den ska gå av stapeln på torsdag, men jag måste ha med mig minst två kamrater då det kan vara farligt att beträda skogen ensam. Och tre par ögon ser mer än ett par och tre mobilkameror täcker av en större yta än en. Meddela mig senast på onsdag om ni kommer, så jag vet hur mycket bröd och pålägg jag ska köpa. Nu visar vi Sune i Motala att vi kan stå på egna ben och få underverk uträttade.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 17:30

Stolliga lilla frugan togs upp i huset och ställd i köket, kvinnans rum. Hon fick koka ris och öppna en burk tonfisk i olja. Jag tyckte det blev lite lite med vatten i kastrullen så två snabba snärtar delades ut.


Nåja, riset kokade upp och jag passade på att ta mig ett glas god punsch, sedan var det dags att äta. Det var ingen höjdare, upplevde maten som torr, oljan till trots. Jag åt inte upp all mat, jag gav frugan tillåtelse att ta lite ris ur kastrullen. Ris lever de på i hennes efterblivna land, så det passade som hand i handske till frugan.


Frugan är nu undanstoppad och jag har hela huset för mig själv. Naturligtvis sitter jag i herrummet och läskar mig och äter några biskvier. Kvalitetstid kallas det visst. Det är bra med en liten fruga, men det ska vara i lagom dos. Jag ser henne i princip varannan dag när jag byter vatten i hennes tillbringare och hon tömmer sin bajshink i toalettstolen. Det tycker jag räcker. Nej, nu har jag inte tid med er längre, jag ska spisa jazz.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 17:14

Just nu sitter jag med mobilen framme. Jag sittter på en parkbänk nere på stan och på marken står en påse med starköl i. Det är jag och glada gänget som träffats under lättsamma former med skönt snack och god dryck. Tyvärr gjorde Mannen med det illröda ansiktet på sig. Som vanligt, med andra ord. Ingen av oss hade något papper att erbjuda, han fick sitta med nedsmutsad byxbak. Som tur är sitter vi utomhus, så bajsångorna sprids för vinden, lukten blir inte så påtaglig.


Själv sitter jag med starköl, men ett par av grabbarna kör med Marinella. Det är dem väl unt, att få lite finare dryck i magen. Jag hade tänkt att vara kvar några timmar till och mina öl kommer att ta slut. Men det gör inget, det är så trevligt att umgås. Nykter lär jag inte bli förrän långt fram på kvällen, mig kommer det inte att gå någon nöd på.


Nu avrundar jag, jag ska gnabbas lite med de andra. Skål!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 9 maj 2022 17:03

Idag är det tre veckor sedan jag rökte sist. Det är en svit att bygga vidare på, inte sant? Visst har jag ett sug efter rökverken, men det är hanterbart. Men det kan vända och plötsligt lider man alla helvetets kval. Jag kör på med snus, det får duga. Ska bli kul att komma till mötesplatsen rökfri imorgon. En i personalen har lovat att sluta snusa om jag slutar med cigaretterna. Bäst att han gör sig redo då, med andra ord. För jag har inte tänkt att trilla dit. Nej då.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards