Alla inlägg den 10 maj 2022

Av Fester Bestertester - 10 maj 2022 23:52

Jag har nya CD-ställ och har plockat upp mina CD:ar från golvet där de legat i en hög. Vissa har trasiga fodral då jag ramlat omkull på dem under fyllan. Jag bestämde mig för att ge dem en chans igen efter flera år utan att ha lyssnat på dem och en av de första jag greppade var "Zeichen der Zeit" med bandet med knasnamnet Triebtäter. Sångaren (har glömt hans namn) tog livet av sig, han valde "Freitod" framför livet.


Riktigt klämmiga låtar och svängigt värre. Jag har en skiva till med bandet kallad "Hunde des Krieges" och den är också toppen. Lite fin antikommunistisk musik så här på nattkröken. Hoppas basgången vaggar grannarna till sömns. Själv blir jag upppspelt och sprallig och får kanske ett besök av störningsjouren snart. Det kan jag ta, bara jag får njuta av musiken ett tag till.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 10 maj 2022 23:21

Bloggen hälsar NN välkommen åter. Han har författat två artiklar på kort tid och är synnerligen aktiv, framför allt fredag- och lördagkvällar. Han och jag har dragit lansen för yttrandefriheten ett otal gånger och bland annat varnat för den rådande massinvandringen som hotar att ta knäcken på oss svenskar, att tränga undan oss till förmån för muselmaner. Varken NN eller jag väljer att stillasittandes ta mer skit nedtryckt i våra halsar från sozzarna eller övriga skitpartier i riksdagen. Vi tar kampen och vi gör det 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan. Fortsätt att leverera stronga inlägg så kanske Sune i Motala belönar dig med en medalj, NN.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 10 maj 2022 22:24

Klarblå ögon mot det bajsbruna mongoliska som är att vänta. Estland visar vägen.


Av Fester Bestertester - 10 maj 2022 19:01

Via Internet fick jag kontakt med en kille norröver och han kommer på besök hos mig senare i veckan. Han åker på brottningsturnering på väl valda platser i landet. Jag är bara en av karlarna han ämnar besöka, lita på att han får bekänna färg med intensiva brottningsmatcher flera dagar på raken. Jag ska bara raka pungen och köpa bubbelvatten så är jag redo för kamp. Har några favoritgrepp jag ska ta på honom. Jag har sett lite nakenbilder på honom och han ser ytterst het ut. Imorgon kommer han och blir min för en kväll och natt. Mumsfilibaba.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 10 maj 2022 16:35

Nu är det drygt tre veckor sedan jag slutade röka. Jag gav bort mitt sista cigarettpaket till en kompis, så nu har jag inga hemma. Med andra ord så kan jag inte trilla dit med mindre än att jag går och köper mig ett paket. Men det kommer inte att hända. Just nu sitter jag med snus inne och har inget sug efter blossen. Är bara inne på dagens andra snus förresten. Visst kommer jag att klara av dag 22 utan ett återfall, det här ska jag klara. Remarkabelt på min ära.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards