Alla inlägg den 12 maj 2022

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 22:01

Ingen av mina vänner trodde på mig när jag sa att jag skulle sluta röka. Jag drog ned rökandet med ungefär hälften och det gick utomordentligt, sedan skar jag ned ytterligare, för att efter det helt sonika sluta med blossen. Nu är det jag som kan gotta mig åt att mina vänner är fast i nikotinets och tobakens garn. Det är de som riskerar KOL, inte jag. Jag har inte varit det minsta sugen på ett bloss på hela dagen, jag har rest mig ur missbrukets bottenlösa träsk. En del av mig kommer för allltid att sakna cigaretterna, men det kan jag ta. Jag har slutat röka. Hurra! Hurra! Hurra!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 20:46

Det blev en sväng till bokhandeln nere på stan. Väl där beställde jag två Tintin-album, "Enhörningens hemlighet" och "Rackham den rödes skatt". Jag tror jag har alla album hemma redan, då jag tog hem mina seriealbum från mina föräldrars dödsbo, men vill naturligtvis ha dem med hårda pärmar och ej sönderlästa som mina gamla album är. Snart har jag alla 24 album i min ägo, det ska bli förstklassigt. Det är album som går att läsa om många gånger, de har sannerligen åldrats med värdighet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 20:26

Det blev ett telefonsamtal till min före detta flickvän Sirppa. Hon muckade från Hinseberg i början av året och bor på ett vandrarhem i nuläget. En annan har det ordnat för sig med egen lya man kan retirera till. Som tur var svarade hon och vi kallpratade en stund. Det slutade med att jag bjöd ut henne imorgon. Vi ska gå tillsammans till Systembolaget och handla god dryck, sedan letar vi upp glada gänget. Fasen, vad hon är läcker, Sirppa.


Lita på att jag kommer att sitta tätt intill henne på parkbänken. Och kanske dra upp hennes tröja och titta på den snygga svanktatueringen. Sirppa spottar sannerligen inte i glaset och när hon får lite i sig blir hon lätt på foten. Precis som det ska vara med fruntimmer.


Kanske är detta början på en återförening mellan oss. Sirppa är av rätt virke, hon är hustrumaterial, sanna mina ord. En törstig och partysugen pingla!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 19:48

Detta riktar sig till vår gästskribent som häromdagen författade två inlägg. Hör av dig till mig X snarast. Jag testade att ringa dig, men fick höra en förinspelad röst säga att du ej gick att nå. Har några saker jag vill prata med dig om. Ring för böfvelen, ring!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 19:21

Jag försov mig i morse och var inte på Systembolaget förrän runt elva på förmiddagen. Jag handlade två påsar öl och tog fram telefonen. Jag ringde Viggar'n, inget svar. Jag ringde Finske mannen, inget svar. Tredje gången gillt, för när jag ringde Mannen med militärkepsen fick jag napp. Han satt vid den långa bänken ett stenkast från varuhusen.


Det var bara han och jag till en början, men efter en stund kom en man lufsandes. Det var ingen annan än Mannen med det illröda ansiktet som kom och släpade på en tung kasse. Han sken upp när han såg oss och kom och satte sig. Det gäller bara att leta på de klassiska ställena så hittar man alltid någon suparbroder.


Mannen med det illröda ansiktet berättade att han varit inne på biblioteket och bajsat, så någon olycka inträffade aldrig under vår stund tillsammans. Det var ju för väl. Dessutom drack han upp handtvålen när han ändå var inne på toaletten, så han var lite småberusad redan innan dagens första öl.


Det var snutfritt och vädret var fint. Vad mer kan man begära? Vi drack vår medhavda dryck och gafflade och gnabbades lite. Det är grabbarna med choklad i, de där a-lagarna. Jag tror jag blev kvar på bänken i fyra, fem timmar, så trevligt hade jag det. Naturligtvis ses vi på fredag igen, fattas bara. Hick!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 18:57

Min lilla fru har kulmage, en sladdrig sak som förfular hennes kropp. Därför har jag infört ett träningsprogram till henne. Hon får springa av sig på baksidan av huset med strypkoppel så jag kan reglera farten. Blir hon för långsam drar jag i kopplet och kan även klatscha till henne på gumpen. Sedan får hon göra sit-ups varje morgon och kväll. Mage på kvinnor är motbjudande. Dessutom har hon celluliter och de får jag kanske accpetera, för det har inte hjälpt att dra ned på maten, de är fortfarande kvar. Det kanske är för att jag låter henne smaka människomat varannan, var tredje dag, som hon svällt upp. Får jag inte bukt med hennes kulmage så har jag i alla fall gjort vad jag kunnat. Lilla frugan behöver inte vara perfekt på alla sätt och vis, men hon får inte gå ned sig totalt. Lite klass vill jag ha på hennes gula lilla kropp.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 17:25

Jaha, det är 24 dagar sedan jag slutade att röka. Det går förträffligt, det rullar på bra. Upplever inget sug just nu, det känns skönt. Jag har stött på folk som rökt idag, då tänker jag på att jag själv har slutat och då gläds jag. Men visst saknar jag blossen, det är avkopplande att röka en cigarett. Jag skulle tro att det fysiska beroendet är borta, nu återstår bara det psykiska. "Bara". Äsch då, det här fixar jag alla gånger. Jag har inte kommit så här långt bara för att trilla dit igen. Jag är rökfri. Just det!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2022 01:16

Jag måste upp strax efter nio på morgonen, då jag har min fördömda injektion idag. Stappla till mottagningen med dregel hängandes från hakan i svinottan. Fy bubblan! Jag är inte människa förrän tidigast klockan tolv på dagen. Faen ta vården som tvingar mig gå till dem så ofta som var fjortonde dag.


Jag ska klaga och säga som det är: jag önskar få höjd dos Clozapine och enbart ha den som antipsykotisk medicin, skippa den fördömda Zypadheran, skippa nålen i skinkan. Vården måste för f*n lära sig lyssna på och tillmötesgå sina patienter.


Detta blir ta mig tusan sista gången jag går och får min injektion. Jag är urless på hela skiten. Helst vill jag sitta hemma och uggla på heltid och ha så få måsten som möjligt. Jag tycker det räcker med mina månatliga blodprover jag måste ta för att få behålla Clozapinet, det är illa nog.


Jag undrar vad som händer om jag bara slutar att dyka upp för sprutan. Kommer farbror polisen och hämtar mig, blir jag LPT:ad (tvångsvårdad)? Vården måste för bövelen lyssna på oss vårdtagare. Ofrivillig vårdagare som jag är. Frihet och rättvisa, men om det kan man väl bara drömma.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards