Alla inlägg den 13 maj 2022

Av Fester Bestertester - 13 maj 2022 23:21

Jag spelade precis "Defenders of the faith" med inga mindre än Judas Priest. Wow, vad häftiga de var när det begav sig. I alla fall för en osnuten slyngel som jag var på 80-talet. Sångaren Rob Halford var så cool, tänk bara när han körde in på scenen på en custom-hoj. Mäktigt! Sedan var han klädd i militärkeps, läder och nitar och det tyckte man var så tufft, så häftigt. Hade han inte med sig en piska på scenen också? Vill minnas det. Inte förstod jag att Rob Halford var läderbög, hårdhomo. Han hade på sig hela S/M-uniformen och fick smaka på härlig killsex efter varje spelning. Ett under att han inte dog i AIDS. Nåja, han har en bra pipa och skön sång kommer ur hans mun och styva lemmar kommer in i densamma. Judas Priest FTW!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 maj 2022 20:53

Jag har tänkt att ordna en liten fest hos mig. Inbjudna är gänget här på Käftsmällen och jag hoppas ni alla kommer. En chipspåse är inhandlad och vi får slåss om den, då det är begränsad mängd chips i den. Dryck får ni ha med er egen, det blir ett knytkalas. Musik kommer att spelas och skulle inga av mina CD:ar falla er i smaken kan vi spela musik från Youtube. Jag hoppas på mangrann uppslutning, detta ska bli en fest att minnas länge. OBS! Ni får inte röka i min lägenhet, ni får vackert gå ned på gården. Då var det sagt. Festen går av stapeln imorgon så ni har ett dygn på er att fatta beslut om ni kommer eller ej. Det ska bli kul att träffa er, Ronny, X, Bosse Rulltårta, Pelle Jönsson, Lennart och alla andra. Vi ska dricka oss fördärvade, lita på det. Detta är Hasse Promille som hoppas nå nya promillehöjder imorgon.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 13 maj 2022 20:33

Igår var det tipspromenad på Mötesplats Helknas, Tintinfrågor. Tolv frågor plus en utslagsfråga. Utslagsfrågan hade jag helfel på, men resten gick bättre. Jag hade nämligen tolv rätt av tolv möjliga. En annan kan sin Tintin och det bevisade jag igår. Jag var inte på mötesplatsen när resultatet förkunnades, men fick mitt pris när jag var där i eftermiddags. Det var väntat att jag skulle ta hem det, jag är ju expert på allt. Mitt pris blev en kartong med bakverk, det stod "belgiska våfflor" på kartongen och de var goda, jag har redan glufsat i mig alla. Det är inte första gången jag vinner på tipspromenad och förmodligen inte den sista. Men då får man ha i åtanke att de andra är sinnesslöa och frågorna är synnerligen lätta för att passa dem. Hur som helst: tack för "våfflorna" (spröda bakverk, kexliknande).


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards