Alla inlägg den 15 maj 2022

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 23:00

Eftersom jag har Sirppas telefonnummer slängde jag iväg ett SMS på vinst och förlust. Hon sa att hon satt hemma (på boendet) och drack rödvin. Vi belsutades att ses på det så kallade Ria-center imorgon förmiddag. Det är en lokal och verksamhet för de med missbruk och/eller hemlöshet och det är jättetrevligt där. Sist sket Mannen med det illröda ansiktet stopp i toaletten. Lite konstigt, då hans avföring oftast är lös.


Frukost serveras för en billig peng och jag tänker bjuda min (?) Sirppa på det. Sedan är planen att gå till Systembolaget för inköp av dryck. Efter det slår jag kompisarnas telefonnummer, så vi inte ska bli allena på parkbänken.


Tänk om det kunde bli Sirppa och jag igen, det vore inte helt fel. Sirppa är het!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 21:35

Kjoltyg är oftast avogt inställda till mig, detta oavsett om jag är nyduschad eller ej, eller orakad eller ej, eller välklädd eller ej. Det skrämmer dem att se ett livs levande monstrum. Mitt skarpa inellekt skrämmer bort folk, jag platsar inte på vanlig arbetsplats och jag behandlas avogt på mötesplatsen.


Intelligens är inte odelat positivt, man blir vid synnerligen höga nivåer mobbad för att man inte är (dum) som de andra. Jag vill inte nödvändigtvis hålla djuplodande samtal om Friedrich Nietzsche (även om jag skulle kunna göra det), men viss höjd på konversationen tarvar jag.


Ibland önskar jag att jag vore förståndshandikappad, de verkar framleva livet utan bekymmer och besvär. För mycket av det goda är aldrig bra, det är jag ett levande exempel på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 20:32

Endast fyra öl är kvar av den platta jag köpte av min kran Goran. De slinker ned i ett nafs om jag känner mig själv rätt. Det blev aldrig av att ha en sittning med gänget nere på stan, jag gick in på ölen i hemmets lugna vrå och kände helt enkelt inte för att ge mig ut. Än är jag inte berusad och jag tror inte de öl jag har kvar kan rätta till läget. Visst skulle jag kunna ringa Goran och be om en flaska vodka, men måste tänka på ekonomin, så av det blir det inget. Nåja, imorgon bjuds det på ett nytt tillfälle att umgås under uppsluppna former och det kommer jag att göra. Som jag saknar gänget, imorgon är det dags att återses.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 20:11

Av det jag köpte hos konditorn igår återstår endast en ynka potatisbakelse. Självutnämnda finsmakare rynkar på näsan åt dem, men de vet inte bättre. Potatisbakelse är utsökt och jag tror att alla belackare i hemlighet mumsar i sig dem med förtjusning. Det ska liksom vara lite fiiinare med mazaränger eller gifflar. Struntprat! Inget ont om de bakverken, men potatisbakelsen är en bespottad godbit som förtjänar sin plats hos varje konditor med självaktning. Så det så.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 19:51

Att hoppa ur flygplan eller helikopter med fallskärm är rena galenskapen. Tänk att förlita sig på att fallskärmen är rätt packad och hel, att riskera livet för några minuters "nöje". Det är då inget jag skulle utsätta mig för. En man omkom idag efter att ha fallit handlöst till marken. Det är ännu oklart vad som gick snett, men jag antar att det var fallskärmen som fallerade. Så onödigt, sådant slöseri med ett människoliv. Mig får di aldrig ombord på ett flygplan och definitivt inte till att hoppa fallskärm från farkosten. Vansinne!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 19:41

IFK Norrköping slog GIF Sundsvall hemma med fem mål mot ett. Rena rama utklassningen, men att GIF:arna fick in en reducering grämer mig. Aldrig får man vara riktigt nöjd. Nåja, det var fjärde raka vinsten efter en medioker start på säsongen, alltid något. Giffarna får nog sikta in sig på spel i Superettan nästa säsong, i högstaserien har de inget att göra. Jag lyfter på tupén och hurrar här och nu. Seger!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 18:40

Hur står det till med hjärnkontoret när man väljer att spränga sig själv och försöka ta med sig så många som möjligt i döden? Det är främst följare av en viss religion som gjort det på modet och jag förvånas av deras beslutamhet. Själv är jag alldeles för viktig och mäktig för att dö, så bombbälte skippar jag.


Det dräller av potentiella massmördare i inte bara Norrköping, utan i hela landet. När ska de gå bärsärkagång? När får vi ett nytt bombdåd på svensk mark? Jag skriver när, inte om. Sozzarna är huvudansvariga för nationens förfall och bör straffas hårt.


"Vi har varit naiva", "vi såg det inte komma" säger svinen och ljuger oss rakt upp i ansiktet. Fy fanken för alla politiker, rena rama landsförrädarna. XXX dem högt!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 15 maj 2022 17:29

Då min CD-/DVD-spelare i datorn är tossig är det endast vissa skivor jag kan spela. Oftast hackar och laggar skivorna och jag blir så in i bomben iritterad. Just nu spelar jag Deep Purple och den skivan har skött sig som sig bör. Men mina Judas Priest-skivor och Motörhead-skivor är knappt spelbara. Jag grunnar på om jag ska lämna in datorn och få spelaren utbytt, men det kanske inte tillhandahålls nya sådana. För övrigt fick jag en extern spelare av en kompis, men den funkar endast i undantagsfall, mer sällan än den i datorn. Stoppar jag i en skiva i den och trycker på "spela upp" åker släden ut. Kan jag ha fått virus i datorn? Kanske, med tanke på att jag porrsurfar en hel del. När skivorna hackar blir jag förbaskad, när de inte hackar sitter jag bara och väntar på att de ska göra det. Aaarrrgggh!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards