Alla inlägg den 20 maj 2022

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 22:25

Vår organisationsledning har fått ett mail från allas vår Kenta Kawasaki. Han är mannen som manifesterar samurajandan och räds inte att greppa sin katana och hugga huvudet av den utomjordiska ohyran. Här kommer hans trevliga mail:


"Hello, all you friends in Switzerland. Me working hard every day. I distribute leaflets on a daily basis. I do it without fear and am indifferent to my own personal safety. I'd rather be struck to the ground and decapitated than to live my life on my knees. I aim to take the shinkansen up north and leave my comfort zone behind. I'm ready to grapple with aliens as well as treacherous countrymen. It's only a matter of time before victory is won and the enemies sense it creeping up on them. Off with their heads! Now I drink a nice bottle of sake and then book a train ticket to Hokkaido in the comfort of my own home. Am I the future ruler of Japan? Quite possibly. Banzai!"


Det var ord och inga visor från vår stålhårde Kenta. Vi ser fram emot dagen du kröns till kejsare över ditt fina land.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 21:32

Jag fick ett infall och gick in på Ginza och skrev in "Cat's eye" i sökrutan. Jag fick napp, de hade filmen inne. Den består av tre olika kortfilmer och i rollerna syns Drew Barrymore och James Woods. Avsnittet med James Woods som tagit hjälp av en firma att slutat röka är helfestligt och bara det gör hela filmen värd att ses. Det är en film baserad på författaren Stephen Kings korta berättelser och det ska bli förträffligt att se den åter. Jag hade tills häromdagen slutat titta på film, men fick för mig att se "Dum och dummare 2" och den gav mersmak. Film är ju en förträfflig hobby.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 21:21

Saken är den att jag tog hem en box med Cornelis Vreeswijk från mina föräldrars kvarlåtenskap kallad "Mäster Cees memoarer". Förträfflig musik, vilka minnen de väcker. Jag växte upp i ett hem med mycket musik och mamma och ena systern spelade piano med den äran. Själv höll jag mig till att spisa musik i min bärbara vinylspelare eller familjens stora stereo.


Jag påminns om mamma och pappa varje dag, flera gånger om dagen, sju dagar i veckan. De lever vidare i mitt hjärta och min sönderbrända hjärna. De gillade även Fred Åkerström, Hasse och Tage och Mosebacke monarki och de alstrar samma minnen som Cornelis musik gör.


Vila i frid och ha det bra hos vår Herre så spelar jag era plattor tills örona blö'r. Vi ses åter en dag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 18:56

I plånboken har jag hudrafemtio spänn och det räcker till tre mellanstora öl på bästa puben God vän. Det blir att slinka in där och smutta försiktigt på ölen så att de räcker länge. Naturligtvis har jag ringt min kompis, rike Bosse Rultårta, men han var sur och vresig och ville inte följa med. Nåja, jag kan roa mig på egen hand. En annan är lite av en stammis på puben och jag kan alltid slå mig i slang med överiga veteraner, typ Wladimir, Ismet och alla andra. Bara sitta där vid bordet och titta på folk (spana in kjoltyg) och ha det bra. Vem vill sitta ensam när hela världen möts på God vän?


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 18:48

Det blev inget besök på Mötesplats Helknas igår och idag. Jag kände mig alldeles för trött, så jag stannade hemma. Dessutom känner jag mig rastlös i överkant och skulle nog inte ha pallat att sitta i caféet med en kopp kaffe. Synd, för jag tycker om att driva med de andra besökarna. Man skrattar så gott åt de sinnesslöa, de är helt fenomenalt såsiga och dumma. Idioter! Nu väntar en helg när mötesplatsen har stängt, men på måndag kan jag gå dit igen. Ett gott skratt förlänger livet, jag vill leva länge.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 18:39

Det river och sliter i min kropp, jag har åkt på ångest igen. Ta mig tusan om jag inte får det dagligen, detta eländiga jox. Vad ska jag göra? Överdosera min Stesolid kanske, jag har ett rejält lager att ta av. Jag vill inte gå ut och irra runt, men kanske blir så illa tvungen då skiten inte släpper greppet om mig. Promenader fungerar bevisligen, jag får väl bita i det sura äpplet och ge mig ut. Släpper det inte är det jag som ringer AE (akutenheten) under kvällen. Det blir inget vettigt gjort, jag vankar av och an i lägenheten utan mål och mening. Jag hatar ångest! Aaarrrgggh!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2022 00:04

Ingen mindre än ledaren för landet Afrikas UFO:jägare har hört av sig via mail. Hans engelska är minst sagt knagglig, men jag tror jag förstod det viktiga i alla fall. Mannen jag talar om är naturligtvis Bingo Bongo från Kongo, en ärrad kämpe. Bingo Bongo har draigt sin lans för mänsklighetens försvar och berättar att han så gott som varje dag tar kampen och det med finess.


Med tanke på hans makt och framskjutna position är det inte underligt att myndigheter och regimer motarbetar honom och blir det kusligt tyst från vår man i Afrika fruktar jag lönnmord. Bingo Bongo skriver: "Me accused of aiding in murder of albino man and dismembering him and sold the parts for formidable profit".


Så lågt sjunker makten alltså när det gäller att få tyst på visselblåsare och sanningssägare. Visst gillar Bingo Bongo så kallat bush meat, men steget från apkött till människodito är för stort för en sanningens förkämpe som han.


Du har vänner här i Sverige och är det något du vill ha hjälp med är det bara att du fortsätter höra av dig. Det väldiga landet Afrika måste snarast bejaka mänskligheten och ta kampen mot ondsinta utomjordingar på allvar, annars går man under.


MVH/Er sektionschef

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards