Alla inlägg den 21 maj 2022

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 23:53

Jag dristar mig till att slänga ur mig en önskan om att bli lämnad ifred under natten. Jag har sömn som behöver sovas och jag är trött på att gå till plats X eller Y för att gå "I:s" ärenden utan någon som helst belöning.


Ni utomjordiska höjdare med er höga IQ måste väl inse att ni håller på att driva mig till vansinne? Eller? Ni kanske är riktiga spån och vill jäklas bara för att ni kan. Nå, jag har fått nog. Jag kommer inte att byta sida till "O", det kan jag försäkra er om, men jag kanske helt sonika slutar att dansa efter er pipa. Er blindpipa måhända.


Vidare tar jag mig rätten att kontakta psykiatrins akutenhet när helst jag känner för att så göra, det ska inga finlemmade aliens ha med att göra. Ni är ta mig tusan värsta sortens avskrap med insmickrande pladder eller hotelser om ni nu är på det humöret.


"Listen, you fuckers, you screwheads. Here is a man who would not take it anymore. A man who stood up against the scum, the cunts, the dogs, the filth, the shit. Here is a man who stood up."


Så sa Robert de Niro i en berömd film där han sakta men säkert tappade fotfästet. Jag känner att jag påbörjat samma resa som han tog. Frihet nu!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 22:07

Det är baske mig på tiden att jag kallar mig själv rökfri. Jag har inget bloss tagit på 33 dagar och även fast viljan och avhållsamheten från blossen ibland sviktar kämpar jag heroiskt på med det uttalade målet att bli ickerökare. Tyvärr är jag inte nikotinfri då jag snusar en del, men en dosa räcker minst tre dagar åt mig. Men jag mer eller måste ha nikotin i mig för att vara människa. Snart är dag 34 utan cigg här och den tar jag mig an med uppkavlade skjortärmar. Det här ska jag fixa.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 21:35

Allas vår English Bob har hört av sig via e-mejl. Han hålls för tillfället inlåst på Broadmoor Hospital endast med svepskälet att han utgjort en fara för sig själv eller andra. Broadmoor är ett särskilt sjukhus för dem med diagnoser, äkta, eller som i fallet med English Bob fabricerade sådana.


English Bob berättar att han tilldelats en timma om dagen vid en dator med Internetuppkoppling och där många sajter är spärrade. Dock har han tillgång till sin e-post och via den fick han kontakt med oss här i Sverige.


En volta på mentalsjukhus klarar English Bob galant, han är gammal i gamet. Lita på att han kokar av ilska över sin tvångsvård och att han med förnyade krafter ska fortsätta kampen mot regimen, vilken infiltrerats av utomjordingar.


Förr eller senare ska justitiemordet på English Bob komma fram i ljuset och han tilldelas ett saftigt skadestånd. Han måste ha pengar för att besöka pubar med syftet att upplysa suputerna om att det fortfarande finns tid att vända skutan bort från avgrunden, det kostar pengar att bedriva kamp.


Vi håller tummarna för dig, English Bob och hoppas och tror att du snart släpps fri. Regimen kanske sätter ett pris på ditt huvud om det inte går deras väg, men vi vet att du är en orädd förkämpe för det goda och det rätta. Kamp! Krig! Seger!


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 21:08

I kylskåpet står det endast fyra öl kvar, efter att jag druckit dem går jag torrt. Agh! Det gick åt en del öl när jag satt med gänget i en park, jag hade köpt tio stycken. De gick alla åt i det fina vädret och väl hemma gick den brutala sanningen upp för mig; Jag hade bara fyra burkar kvar.


Jag sveper i mig dem och går och lägger mig. Det första jag gör imorgon är att ringa min pålitliga kran Goran och beställa hem en platta obskyr öl till överpris. Men det är säljarens marknad och Goran tjafsar man inte med, han har kontakter.


Jag hade tänkt att fylla på förrådet efter att jag läskat mig i mina vänners sällskap, men blev nekad att handla av fascisterna på Systembolaget, det är därför jag kommer att gå torrt ikväll. Men morgondagen är bara ett samtal bort för att vara kirrad; Ljuvliga öl och 24 av dem.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 19:21

Alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, all vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu, alla vi saom hatar Flashback klappar nu, alla vi som hatar Flashback klappar nu! Sådär.

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 18:44

Japp, nu firar jag 33 dagar som rökfri. En fenomenal insats, en riktig dat. Visst brottas jag med dagliga begär efter tobaken och nikotinet, men icke att jag tänder en cigarett. Jag kör med snus istället och det räcker, i alla fall än så länge. Som jag vill ta djupa halsbloss och sakta blåsa ut röken från mina svarta lungor. Jag kör på utan cigg, jag ska klara att bli rökfri för gott. Mamma lyckades och jag vill inte vara sämre än hon. Rökfri! Ja! Visst!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 18:33

Vad fasen, jag var inne på Flashback och skrev i en tråd om vad gammla klockor kunde vara värda. Typ "vad är farfars klockor värda?" Skrev om min gamla Longines i den tråden då man brukar bli åthutad om man skapar nya trådar istället för att skriva i redan existerande trådar. Jag länkade till en auktionssite och skrev vad jag köpte den för som ny i början på 90-talet. Det räckte för att dra på sig en moderators ilska.


"Moderatorerna kommer rösta om huruvida inlägget bryter mot forumets regler, och om så är fallet kan påföljden bli varning, avstängning eller bannlysning. I fall där det är helt uppenbart vilken åtgärd som är tillämplig kan åtgärden verkställas mycket kort tid efter upplagd omröstning."


Jämra skithögar som sitter och spelar Allan. Jag är minsann moderator och ska se till att lämna ett avtryck på forumet. Ett avtryck som stinker, om du frågar mig. Ett söndermodererat skitforum är det, det var inte länge sedan jag blev avstängd i en vecka. Äh, jag klarar mig utan Flashback.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2022 17:02

Nu lyssnar jag på Sham 69, ett gammalt klassiskt punkband. En lite uttjatad grupp för mig om jag ska vara ärlig. Jag har förlysnat mig på deras skivor, men ger dem nu åter en chans. De är ju riviga och vilda, det kommer man långt med, den kompromisslösa attityden. Många skivor går ej att spela i min dator, så jag får nöja mig med det fåtal som fungerar. Bandets mest kända låtar är "Hurry up, Harry" och "If the kids are united" och de är båda förträffliga. Punk är en rolig genre, ju.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards