Alla inlägg den 29 maj 2022

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 22:33

För andra gången någonsin har en svensk vunnit klassiska Indy 500 borta i Staterna. Det rör sig om en viss Markus Eriksson som tog hem det prestigefyllda loppet. Tänk att gasa som en galning i 200 varv runt ovalen, det kräver sin man. Jag antar att den första svenska vinnaren av loppet gillade vad han såg, en inte helt obekant kille vid namn Kevin Breck. Ett stort grattis till Markus från Käftsmällens sportredaktion. Hoppas mjölken (som vinnaren får) smakade bra.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 21:51

Jag har precis varit inne på Faecesbook och kollat runt, bland annat vad mina så kallade vänner skriver. En kille klagar varje dag över åkommor och den idioten har ett barn, en vuxen son. Vad ska det bli av med barnet med en sådan pappa? Och mamman måtte vara urblåst som hade coitus med den människospillran.


En annan kille brukar fota sig själv så man ser långt upp i näsborrarna och alla bilder han tar är på sniskan, som om han gjorde det med flit. Höjdpunkten för honom är Bingolotto på söndagar. Eller så bjuder den lokala ICA-handlaren på snittar, sådant håller han reda på och bevistar. Tvåsiffrigt IQ på honom.


Som jag önskar mina "vänner" att de snarast får möta döden. Kan man ringa vården och be dem komma med en flaska gift att bjussa på? Dessa stackare vet inte sitt eget bästa och vad ska de i livet att göra? Jorden är redan överbefolkad och en idiot mindre är finemang.


Fram tills de möter sin Skapare använder jag "vännerna" som skrattobjekt, det är allt de duger till. Skulle jag själv ha ett förståndshanikappat barn drar jag öronen åt mig och sjappar illa kvickt. Alla förtjänar inte att leva, alla är inte lika mycket värda.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 18:59

När jag var hos handlaren fick jag ett infall. I varukorgen hade jag redan gifflar, riskakor (till frugan) och lite annat smått och gott, men jag hittade något som också slank ned i korgen, nämligen så kallade chips. Chips är skivad potatis, vilken friteras. Potatis är ju nyttigt, så jag kanske gjorde mig en tjänst genom att köpa sådana. Tanken är att jag ska ha en helkväll i herrummet med kakor, chips och punsch. Kanske sparar jag några skivor friterad potatis till frugan, det beror på om jag orkar sätta i mig hela påsen eller inte. Jag ser till mina behov i första hand och stolliga frugans i andra hand, precis som det ska vara i ett förhållande. Snart öppnar jag chipspåsen, det ska bli spännande. Visst har jag ätit chips förut, men nu är det en 20, 30 år sedan sist. Mums?


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 18:48

Vanstyret i UFO-Norrköping fortsätter. Kanske kan man återfå lite schwung med en ny länsledare. Beslutet blir mitt som chef över hela Östegötland. I Norrköping är de dåliga på att betala medlemsavgiften trots att det rör sig om ynka 200 kronor för ett helt år. Dessutom genomför man inte ett acceptabelt antal expeditioner, de är alldeles för få. Gissa vilka kontaktmöjligheter med utomjordingar som gått oss förbi när vissa väljer sofflocket framför äventyr. Dessutom har hela avdelningen gått ned sig i alkoholträsket. Vara ute på pubar och slöa om nätterna går bra, men att ta kampen mot till exempel reptilianerna går inte för sig. Skärpning, Norrköping.


MVH/Er ordförande Sune

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 18:33

Det rullar på bra det här. Idag är det hela 41 dagar sedan jag beslutade att försöka fimpa för gott. Det har varit en rätt jobbig tid och jag upplever tyvärr ett sug som gör sig påmint flera gånger om dagen. Men kämpa kan och ska jag göra, nu har jag ju spridit ut till alla jag känner att jag är rökfri. Ett misslyckande då vore extra illa. Som substitut tar jag snus, men har bara, om jag räknat rätt, tagit mig tre prillor idag. Förträffligt! Jag är rökfri. Rökfri, klapp, klapp, klapp! Rökfrin, klapp, klapp, klapp! En klapp på kinden förtjänar jag. Och en på axeln.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 18:23

Alla mina vänner har inte mobiltelefon, men några av dem har det. Två svarade, Mannen med det illröda ansiktet och Finske Mannen. Vi kom överens om att ta oss några kvällsöl på en centralt belägen parkbänk. Själv har jag bara fyra starköl kvar sedan igår, så jag får gå till affären och köpa mig ett sexpack folköl. Dryck måste jag ha även fast det inte alltid skänker mig ett rus. Vi ska ses klockan sju, men av säkerhetsskäl talar jag inte om vart vi ska gå. Det kan ju sitta en snutlakej och läsa det här. Vad trevligt det ska bli att träffa i alla fall två kompisar. Som sagt, jag har bara fyra starköl, så full lär jag inte bli. Men, men, så kan det gå.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 29 maj 2022 17:27

Det blev två två i fotbollstäflingen hemma mot IF Ellos. Mitt IFK Norrköping spelade riktigt dåligt: missade passningar och tappade bollar och utan fart och fläkt. Ellos gick tidigt upp en en två noll ledning, men som tur var kunde IFK både reducera och kvittera. Laget befinner sig nu i mitten av tabellen när ligan tar ett uppehåll. Vi får verkligen hoppas att Snoka skärper till sig och får en bättre andra halva av säsongen än den som nu spelats färdigt. Sparka tränaren?


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards