Alla inlägg den 30 maj 2022

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 23:29

Det är på tiden att vi skärper till oss här i UFO-Norrköping. Vår oantastliga ledare Sune är vred och det med all rätt då vi åsidosatt våra förpliktelser å det grövsta. Jag kommer att kräva att varje medlem medverkar på en expedition i månaden och de som inte gör det, eller inte betalar medlemskapet kommer att skyndsamt sållas bort. Bättre med två seloter än 20 drönare.


Tillsammans kan vi få regimer avsatta och ta deras plats. Det gäller bara att visa lite jävlar anamma. Det är inte som att jag ber er kapa ena armen eller benet, jag vill bara få lite fart på maskineriet. Men då måste ni alla bjuda till om än aldrig så lite.


200 kronor om året har ni råd med. Och UFO:span en gång i månaden reder ni ut. Prioritera inte flaskan och TV-soffan före vårt livsviktiga arbete. Vi har en värld att omstörta. Vi får vår belöning när vi tagit över makten, då ska medaljer utdelas och upphöjda poster besättas.


Nu kör vi, grabbar och tjej(er)! Inte vill du stå kvar på perrongen när tåget går?


MVH/Er sektionschef

 

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 22:10

Nu jäklas Postnord med mig. De delade inte ut ett brev jag skickade till en bekant, fick ett SMS från honom där han undrade varför han inget brev fick av mig. Jäkla Postnord, det var bättre när postväsendet var statligt. Det rör sig om ett mycket viktigt brev och det har kostat mig en viss summa för ett vadderat kuvert. Inte kan väl snuten ha tagit det? De borde ha kallat ttill sig mottagaren i så fall, tycker jag. Jag vill inte tro att jag blir blåst, men kanske blir jag just det. Håll ut, NN; Ett nytt brev kan vara på väg redan imorgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 21:38

Tro't eller ej, men jag har beslutat mig för att börja laga mat. Jag ska bara se till att köksgolvet är fritt från skräp och att jag torkat bort möglet i slasken, sedan ringer jag fastighetsskötaren. Saken är den att min kökskran kärvar något förskräckligt och jag är rädd att den lossnar om jag för den mellan diskhon och slasken. Den behöver smörjas upp.


Det första jag ska tillaga är mina egna hamburgare. Nötkött så klart och isbergssallad, chilisås, tomat och rå, gul lök är allt jag kräfver. Sedan ska jag göra potatisgratäng på mammas vis. Ingen gul lök, men en klyfta vitlök på varje potatislager.


Detta kan bli hur spännande som helst. Jag får en hobby och dessutom sparar jag pengar på den. Det är förträffligt. En win-win-situation som man säger på svengelska. Jag är faktiskt rätt duktig i köket.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 20:53

Jag hamstrar folköl, har alltid minst två sexpack hemma. Vissa dagar känner jag inte för att gå ut, då är det bra att ha öl hemma, så man slipper plågas. Idag slog jag på stort och köpte hela tre sexpack, både Burgenfels och Emdbräu. Har naturligtvis börjat på dem, fattas bara. Imorgon ska jag köpa minst två nya sexpack, min törst är stor och tarvar tvåsiffrigt antal bärs. Systembolaget går jag inte till längre, jag klarar mig på folköl. Bara jag får vätska i mig kan det kvitta vad det är jag dricker. Det är klart att jag drömmer om en riktig fylla, men det är ett avslutat kapitel för mig, att dricka sig redlös. Av folköl blir jag lugn och lugn vill jag vara jämt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 20:16

Det finns en hel del fotbollsklubbar startade av minoriteter för minoriteter. Till exempel Chile Unido, Dalkurd och alla syriska och syrianska klubbar. De är tänkta att skapa en raslig sammanhållning och även visa att invandrare minsann är förträffliga på att sparka boll.


Vad skulle hända om en klubb med namnet Svenskarnas FF bildades? En klubb av och för svenskar, en klubb som vill värna det svenska. Politikerna, dessa eländiga svin, skulle gå i taket och ropa på förbud. Det genuint svenska är en styggelse, detta i vårt eget land.


Varför ska minoriteter (snart majoriteten med det pågående folkutbytet) tillåtas behålla sin särart medan det svenska ligger för fäfot? Fast det enda svenska är barbariet sa Moderaternas ledare cirkusn*g*rn.


Räcker det inte med alla främlingar som spelar i en gång svenska klubbar? Jag känner mig inte hemma med alla Ahmed och Abdullah som trillar boll i varenda lag utan undantag.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 19:01

Day in and day out I take the fight against the corrupt society. I give it my all and I'd gladly make the ultimate sacrifice: my own life. If need be I'd even sell my soul to Satan, if there is such an entity.


I may grapple with my own life in search for my daily bread (literally speaking), but I still have the strength to go toe-to-toe with the eternal foe, non other than the revolting reptilians.


Being strapped for cash holds me back, but I still wage an all out war against foreign beings with small means and a great deal of blood, sweat and tears. My body was infected with both AIDS and rubella after the aliens decided that I was (and am) a great threat to them and their evil master plan. But they hadn't expected that the so called alien greys would help me with their surperior medical knowledge. They cured med and I'm back in the frontline.


Now I must end, I have fliers to distribute. The fight is upon us and I'm the leader of America's number one phalanx; I decide when and where we strike. I am the spearhead of our country's most sucessfull resistance movement.


Fight for your countrymen, fight for all earthlings. Victory is imminent!


Cordially, Max Byce

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 18:28

UFO-grupperna i fjärran östern stormar vidare mot framgång och seger efter seger. I Japan har vi kämpen Kenta Kawasaki och i Sydkorea allas vår Some Young Guy. De skiljs endast åt av det Japanska havet och är rasligt sett bröder.


Some Young Guy framlever sitt liv i en centralt belägen lägenhet i Seoul och kämpar på nästan varje dag. Han berättar i ett mail till oss att han har telepatisk kontakt med de så kallade alien greys, en främmande art med en IQ av astronomiska mått. Tillsammans ska de störta Sydkoreas regim och införa direktdemokrati där vår Some Young Guy blir president.


Han berättar att han har tät kontakt med Kenta på andra sidan vattnet och att han kan komma att ta flyget till Tokyo för att de tillsammans ska genomföra aktioner av sällan skådad magnitud.


Fjärran östern är i goda händer och UFO-Nippon och UFO-Sydkorea kommer att härska över de ekonomiska naven deras två länder utgör. Imorgon bortre Asien, nästa vecka hela världen.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 30 maj 2022 18:11

Det blev att gå till Systembolaget när de öppnade. Köpte tio burkar Norrlands djup på 6,8%. Väntade in övriga gänget, sedan gick vi till Olaiparken några kvarter bort. Vi tog två parkbänkar i besitttning och jag hamnade på den med Viggar'n och Finske Mannen.


Jag såg snuten en gång, de åkte förbi på närliggande Drottninggatan, men de stannade inte. Bra, de har lärt sig lite folkvett. Snutar är ena eländiga knektar som svassar runt med batong, pepparspray och puffra, redo att när som helst begå ett övergrepp.


Ingen bänksittning är komplett utan att Mannen med det illröda ansiktet bajsar, han gjorde så i ett buskage. Jag slängde ett öga på hans "avfallsprodukter" och de var lösa som brun välling. Skönt för honom att få göra ifrån sig ordentligt.


Rätt som det var var mina öl slut och jag gick tillbaka till Systembolaget och köpte med mig sex stycken hem och de sitter jag och smuttar på nu. Naturligtvis blir det parkbänken imorgon också.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards