Alla inlägg den 3 juni 2022

Av Fester Bestertester - 3 juni 2022 15:35

Imorse löste jag mysteriet med ryggsäcken, hur man vidgar hålet. Det är en avlång ögla som man ska dra i. Simpelt. Men jag önskar att vidga öppningen ännu mer. Saken är den att jag la i ett sexpack i ryggan och höll på att inte får ned det i hålet. Sedan upplevde jag "huvudfacket" som mindre än det på min gamla ryggsäck. Jag som tyckte jag tog den största ryggsäcken affären hade inne. Nåja, den är bekväm att bära och lite går det allt i den. Fattas bara för 2300 kronor. Damerna har handväska, jag har ryggsäck.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 juni 2022 15:19

Ännu en dag har passerat sedan mitt rökstopp. Det går lite sisådär, jag drabbas av röksug till och från. Men inte nog för att jag ska köpa mig ett paket och börja röka igen. Nej, jag ska banne mig klara det här. La precis in en prilla, det får räcka. Suget kommer, suget går, endast mitt rökstopp består. Det var väl poetiskt skrivet av mig? Det gäller att visa lite klippanischer, att stå emot impulsen att kuta till tjorren och köpa sig ett paket. Jag visste att det skulle bli jobbigt att sluta röka, men hade inte trott att abstinensen skulle sitta i så länge som den har gjort. Men det är bara att ge fasen i rökat. Enda gången jag skulle kunna tänka mig ett återfall är om jag skulle bli tvångsvårdad. Då röker jag den perioden och slutar igen när jag släppts fri. Men där är vi inte nu, nu är det en alldeles vanlig dag med röksug från helvetet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 juni 2022 00:25

Frågan är om jag ska ringa akutenheten, AE i natt. De känner igen mig där uppe på avdelningen, jag brukar bara uppge mitt förnamn när jag ringer, men di är sluga di där psykvårdarna.


Jag har redan snackat till mig ett läkarbesök på tisdag, så jag kanske ska ta det lugnt med telefonerandet. Vill ju inte att snuten ska ringa på min dörr och hämta mig med våld. Men jag känner för att prata med någon, till och med jourhavande präst kan duga.


Angående tisdagens planerade läkarbesök har jag dåliga vibbar. Läkaren vill känna sig viktig och sy in en på LPT (tvångsvård) så att en förändring kommer till stånd. Men ibland får man en svacka utan att nödvändigtvis bli inlagd.


Nej, det blir nog inget samtal till AE i natt. Lika bra att ligga lågt några dar.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards