Alla inlägg den 4 juni 2022

Av Fester Bestertester - 4 juni 2022 17:23

Eftersom jag var på puben tilll tidig natt var jag seg i morse och var inte på Systembolaget förrän klockan elva. Nåja, jag nappade åt mig några burkar och ringde en kompis. De satt i Hörsalsparken och hade det bra och jag styrde kosan dit.


Det var de gamla vanliga polarna och vi hade det hur trevligt som helst. Mannen med det illröda ansiktet ställde sig vid en soptunna med neddragna byxor och gjorde ifrån sig. Det mesta missade målet och rann längs den och droppade ned på marken. Men ett bra försök.


Inga snutar syntes till och det är ju altid ett plus. Vädret var bra också, så jag hade inget att klaga på. Efter att jag druckit upp mina öl satt jag kvar en stund i solskenet och lapade sol. Men eftersom jag skulle en vända till till Systembolaget var jag tvungen att lämna glada gänget.


Nu sitter jag hemma i min ensamhet och sörplar på en öl. Imorgon blir det ånyo en sittning, men då med ynkliga folköl. Det får gå det med, huvudsaken är ju att jag kommer ut och får umgås med polarna.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 4 juni 2022 00:08

Vår vän i norra Storbritannien Calum har ställt till det för sig. Saken är den att han efter en sen pubkväll (han var på puben för att knyta nya kontakter i UFO-Britain) togs på bar gärning då han kastade vatten mot en husvägg. Han ville inte vara otrevlig mot polisen, tvärtom så uppskattade han närvaron av dem. Han frågade först den ena polisen om han ville ha ett äpple och fick ett neknade svar. Då frågade han den andra polisen om denne ville ha en banan. Ett stort misstag, då polisen i fråga var afrobritt, eller vad det heter. En man med brun hy och krulligt hår på huvudet. Då kom batongerna fram och snutarna sopade till stackars Calum som på grund av berusningen var försvarslös. Hade han varit nykter hade han städat bort snutarna fortare än kvickt. Nu väntar förmodligen dryga böter för allas vår Calum och det är illa, då han lever under knappa förhållanden och inte ens har råd med så mycket shish-kebab och Irn-Bru som han vill ha.


Låt detta bli en läxa för dig, Calum. Ska du drälla omkring om nätterna så gör det i fortsättningen på nykter kaluv. Du har din intellektuella funktionsnedsättning, låt inte snuten utnyttja det faktumet. Frihet för Calum!


MVH/Ordförande Sune

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards