Alla inlägg den 16 maj 2023

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 22:21

Det blev att ta tre tabletter Stesolid under kvällen. Kände att jag behövde det efter att mitt mående försämrats under dagen. Nu sitter jag och känner mig rätt go' i kroppen och dricker Coca-Cola. Jag har inga planer på att ringa psykakuten, jag ska strax gå och knyta mig. Imorgon väntar mitt fördömda boendestöd och jag måste lägga mig snart så jag inte är som en zombie när de (han) ringer på dörren. Visst är det tråkigt att vara beroende av medicin för att överleva, men det finns inget jag kan göra åt saken. Utan piller blir jag galen, spritt språngande galen. Nej, nu går jag och lägger mig så får vi höras en annan dag. Kanske redan imorgon. God natt med er alla.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 21:22

Finns det någon sköning därute som vill komma hem till mig på lite brottning? Av med kläderna och gå loss på varandra som aldrig förr. Det är några veckor sedan jag brottades sist och önskar åtgärda det snarast med att gå i clinch med en adonis ny för mig. Du behöver inte boka någon tid, det är bara att plinga på min dörr så står jag där med snorren i givakt redo att ta för mig av din kropp. Jag är en mycket rutinerad brottare och vet hur man skänker njutning åt en annan karl, lita på det. Baby, take a chance on me, will you? Puss, puss!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 19:52

Min gode vän Nils-Erik med fru har bjudit in mig och min fnoskiga lilla snärta till sitt hem för en matbit och trivsamt umgänge. Klart jag napppade, det är alltid skönt att komma hemifrån en stund. Det är oklart vad det vankas för mat, men jag hoppas på något godare än falukorv eller fiskpinnar som jag annars lever på. Med mig till min vapendragare tar jag en flaska punsch och ett paket punschrullar så får vi se om han har något starkt att bjussa på. Han brukar ha lite whisky hemma, så det hoppas jag på. Jag tar på mig min gå-bort-stass, greppar käppen och ger mig iväg. Trevligt.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 19:29

Nu känner jag mig nere och ur gängorna. Inte så underligt, då jag inte har åstadkommit ett skvatt i mitt liv förutom dumheter. Jag har alltid varit en udda jäkel och det tycks bara bli värre och värre med den saken. Någon slags diagnos har jag säkert, men tror inte att jag har schizofreni som vården påstår. Vården och jag är ett kapitel för sig och de brukar tvångsvårda mig flera gånger om året. Det är jag bra på, att halka in på psyket för en tids inlåsning.


Min ungdom är förbi och de glada dagarna likaså. Nu sitter jag i min lilla ostädade tvåa och torkar bort en tår ur ögonvrån. Jag fick aldrig någon av de tjejer jag dejtade. Jag sökte hela tiden efter något bättre men Hon fanns bara i fantasin och nu är det försent att göra något åt det. Jag kommer att dö som ungkarl.


Jag lever med mörka tankar även fast jag sagt till vården att jag inga har. Det känns tryggt att veta att jag kan få ett slut på allt bara jag vill och beslutar mig för det. Vad fan, jag gör ju inget om dagarna, jag har helg konstant, men det är inte så roligt som det kanske låter. Dagarna tickar förbi utan att jag får en endaste liten sak uträttad, jag blir bara äldre och konstigare.


I stunder som denna känns det tryggt att kunna ringa psykiatrins akutenhet och gråta ut. Det behöver inte sluta med inläggning, det kan räcka med att samtala med ett proffs på mående. Men jag vill inte ringa, jag vill klara mig själv. Jag har bara varit utskriven i fyra dagar och det vore knäckande med en volta till så snart inpå den förra.


Fram till sent 90:tal hade jag ett bra liv och gissa om jag drömmer mig tillbaka till de glada dagarna. Nu väntar jag bara på liemannen och han får gärna skynda sig på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 17:33

Det blir en sväng till bästa puben God vän idag och med mig tar jag Bosse Rulltårta. Bosse Miljonären Rulltårta. Han har lovat att bjuda på ett par bärs så det ser jag fram emot. Jag svidar om till finkläder och sprayar lite deodorant i armhålorna. Konkelbären låter jag sitta kvar, man får ju aldrig till det med en tjej ändå, så känns onödigt att rycka loss dem. Det ska bli trevligt att träffa alla stammisar, killar som Ismedin, Wladimir, God vän-chilenarna och alla andra. Om någon timma är jag på plats, redo att rulla hatt. Det ska bli så trevligt, jag har ju inte varit där på flera dagar. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 17:20

Nu är det tre dagar sedan jag tog ett nytt rökstopp. Det går riktigt bra, det här. Just nu upplever jag inget direkt sug, men det kommer och går. Det gäller att stå emot och visa lite ryggrad. Jag vet ju så väl att suget minskar ju längre uppehållet blir så framtiden ser ljus ut. Det blir att ta en timma i taget och en dag i taget. På lördag har jag hållt upp en vecka och det är mitt första mål. Mål nummer två blir att vara rökfri en månad och sedan se tiden gå förbi ytterligare utan en cigg mellan fingrarna. Det känns så häftigt att vara rökfri.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 17:12

Det blev en förmiddag på parkbänken idag med hela glada gänget. Jag hade sex burkar Norrlands djup med mig och alla gick åt. Det var helt snutfritt och således fick vi sitta ifred. Dagens höjdpunkt var annars när Mannen med det illröda ansiktet drog ned byxorna, satte sig på huk och kaskadbajsade, I och med att avföringen var lös blåste det ut ur hans ändalykt och det blev nog inte så mycket bajskladd runt hans håriga anus.


Efter ett tag kom det två spralliga afrikaner fram till oss och slog sig i slang med oss alla. Deras svenska var ytterst dålig, men det framgick att de ville smaka av vår dryck. Jag har som regel att bara bjuda kamrater så de fick inget av mig eller av någon annan. De får så mycket bidrag att de borde ha råd att köpa sin egna alkohol.


Nu är jag hemma och fasligt trött. I kylskåpet har jag ett sexpack 3,5:or och de ska jag sätta i mig om några timmar när jag slumrat klart. Ännu en dag i mitt alkoholindränkta liv är snart över.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 16 maj 2023 01:29

Det blev ett löfte jag hållit, jag har lagt av med rökandet. Jag rökte upp de cigaretter jag hade kvar i lördags, sedan dess har jag varit rökfri. Man vill ju inte trilla dit igen och det ska jag ta mig tusan inte göra. Jag har spridit ut mitt rökstopp till folk i min närhet och ville inte stå där med lång näsa och en rykande cigg i näven. Nåja, jag kanske trillar dit igen, men jag ska försöka att inte göra det. Det blir nog bra, det här. Låta lungorna återhämta sig om det går och i alla fall inte försämra deras funktion. En annan hade tänkt att leva i 20 år till och det klarar jag nog inte om jag fortsätter vara storrökare. En någorlunda sund kropp har jag och hälsan kommer före röksuget. Ingen cancer här inte. Eller?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards