Alla inlägg den 17 maj 2023

Av Fester Bestertester - 17 maj 2023 21:23

Nu är det drygt fyra dygn sedan jag senast rökte, jag har hoppat på tåget mot ett hälsosammare liv och har inga planer på att gå av. Röksuget finns hela tiden där i bakgrunden och skvalpar, men det kan jag leva med. Just nu tuggar jag tuggummi och dricker folköl och det funkar, det håller begäret stången. Jag är medveten om att om jag askulle bli inlagd igen så återupptar jag rökandet, men det kommer att dröja. Kanske dagen jag börjar igen aldrig kommer och jag har rökt färdigt för gott. Det hoppas jag på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 maj 2023 21:15

Nu är lilla frugan och jag hemma efter en heldag hos min vän Nils-Erik med fru. Värdparet bjöd oss på prima mat, medisterkorv, sås, potatis och grönsaker. Det var festligt att se stolliga lilla frugan sleva i sig maten med glupande aptit. Efter maten fick fruntimmerna gå in i köket och lämna oss vivörer i herrummet. Äntligen lite kvalitetstid! Vi spisade musik, drack alkohol, rökte cigarrer och bara njöt. Vilken tur jag har att ha en kamrat som Nils-Erik, det är svårt att ha tråkigt i hans sällskap. Alla sagor måste få dock få ett slut, så även denna. Stolliga lilla Phain och jag tog oss en droska hem och nu sitter jag vid datorn och bara slappar. Om din fru tar med sig råvaror hem till oss kan ni få bli mina middagsgäster. Jag har inte hjärta att bjuda er på min frus vidbrända skulor, det hoppas jag ni förstår och accepterar. Nåja, nu får jag klara mig på min frus illa tillagade mat och längtar tills nästa gång vi ses. Njutning är A och O för mig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 17 maj 2023 20:41

Idag var det en sådan dag; En dag jag inte kände för något eller hade någon ork. Jag har alltså inte varit utanför dörren idag. Det började illa med boendestöd redan halv nio på morgonen och jag fick köra personalen på porten snart nog för att sedan lägga mig i sängen igen. Nu är jag uppe för andra gången idag, men umgås med planer att gå och lägga mig snart igen. Det är bara att dra i sig duktigt med mediciiner så blir jag trött på nytt. Jag vänder blad och tar mig an torsdagen. Bättre lycka imorgon?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards