Alla inlägg den 19 maj 2023

Av Fester Bestertester - 19 maj 2023 22:12

Det blev en skön sittning med glada gänget idag. Mannen med militärkepsen var lite av en kung, då han dristat sig till att köpa ett kvarter Dworak. Ett par klunkar av den och man är i zonen; Den trevliga plats man vill befinna sig i konstant. Själv körde jag med ett knippe Bellman då jag vet precis hur många jag tål. Natutrligtvis bajsade Mannen med det illröda ansiktet för alla att se, det var lös avföring och den både luktade och smakade särdeles illa. Nåja, att gå nedbajsad är inget som stör mig eller mina kompisar. Vi dricker på som aldrig förr oavsett vad som händer. Ja, om vi nu inte haffas av bängen, det vore riktigt illa. Nu är jag hemma och har två ynka öl kvar att njuta av. Ge mig en kvart så är de båda uppdruckna, det kan jag lova er läsare. Nu kalibrerar vi siktena och siktar på en ny fylla imorgon. Om en dag utan bajslukt jag ber.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 19 maj 2023 19:08

Jag roar mig med att komma på vitsar, leka med orden lite. Här följer någogra smakprov:


Skomakaren är fotbollsfan. Han står i klacken.


Häcken-supportern tar trapporna. Hiss ingen.


Det var två fotbollsvitsar som är jätteroliga. Men jag har en till på lager:


Ser du Thomas där nere på planen? Nej, det är ett enda Müller.


Varsågod önskar herr X.

Av Fester Bestertester - 19 maj 2023 18:38

Det har gått sex dagar sedan jag beställde "The legend of Zelda: Tears of the kingdom" och ännu har det inte dykt upp i brevlådan. Jag som hade tänkt att låsa in mig i helgen och spela, spela, spela. Nåja, det kommer när det kommer, nästa veka kanske? I ett skåp har jag kvar reklambladet från första spelet i fyrfärgstryck i mint condition. Det kanske är läge att sälja det nu när Zelda är i ropet igen. Jag släpper det för tolvhundra spänn, inte en krona mindre. Jag var med från starten; Att kunna spara sina framgångar i ett spel utan att behöva börja om från början när man väl stängt av konsolen var ju stort. Inte är jag för gammal för att spela?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 maj 2023 18:13

Idag är det sex dagar jag slutade med de alldeles, alldeles ljuvliga cigaretterna. Som jag saknar dem. Oj, oj, oj... Men jag kämpar på och vill nå och slå mitt rekord på nästan fem månader utan ett bloss. Det kryper kroppen på mig och jag är darrhänt. Begäret sitter djupt inne i mig och försvinner kanske aldrig. Jag växlar mellan snus och vanliga tuggumin. Nu får jag väl en skopa ovett av Sune (arg motalabo) då han starkt ogillar tuggandet av tuggummi. Men det är bättre än att röka i alla fall. Sitter med en snus inne och förösker att tänka på annat än att röka hela tiden. Hade mamma sopat till mig efter varje tjuvrökt cigarett hade jag kanske varit helt rökfri resten av mitt liv, men jag svarade dåligt på misshandel av mig som barn. Nä, det är bara hårt jobb som gäller. Ge fasen i att tända de där fördömda ciggen och visa en gnutta styrka. Just nu är jag rökfri, men hur ska det gå under helgen och de dagar som kommer efter den?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards