Alla inlägg den 21 maj 2023

Av Fester Bestertester - 21 maj 2023 22:49

Innan min vårdtid på psyket hade jag så smått kommit igång med viss matlagning. Inget avancerat, men i alla fall hemlagat. Nu har jag varit en fri man i nio dagar och ännu har jag inte återupptagit matlagningen. Men jag har korv, korvbröd och rostad lök hemma som jag tänkte anrätta imorgon. Måste bara komma ihåg att köpa bostngurka och steksmör då. Det steksmör jag hade var härsket då det legat och blivit gammalt när jag vårdades. Det är tio korvar i förpackningen men bara åtta bröd, så två får jag äta som enbart korv. Längre fram på horisonten finns egengjorda hamburgare, de är svåra att misslyckas med. På dem kanske jag har vitlökssås, har två flaskor i kylskåpet. Det är ju kul att laga mat, även fast jag inte är vän av diskning. Men hanterar jag rått kött är jag noga med att diska allt som kommit i kontakt med det, lite begriper jag trots min träskalle. Här finns pengar att spara, plus att det är en förträfflig hobby.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2023 21:28

En gammal vän bjöd idag på mat, det blev egengjord köttfärssås med spaghetti och det smakade faktiskt bra. Risken fanns att jag skulle få köttfärssås gjord på fläskfärs, men jag tyckte det smakade helt okej. Han vet om mina nojor och försäkrade att han stekt köttfärsen länge. Jag vill ha maten ordentligt tillagad, fy för rosa kött. Jag tänker inte återgälda den goda matbit jag bjöds på, jag vill inte slänga ut pengar på mat till någon annan än mig själv. Men jag efterskänkte honom 50 kronor för skulorna, pengar han var skyldig mig. Jag vet, jag är alldeles för snäll.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2023 00:39

Mitt försörjningsstöd har inte kommit än och det inverkar menligt på min livskvalitet. Jag hade inte råd med krogen idag, det blev att sitta vid TV:n och nu datorn. Hela dagen... Trots mitt vädjande till Bosse Rulltårta fick jag inte låna en enda spänn av honom. Jämra snåljåp. Jämra smyg-Moderat! Det är smärtande att veta att hela ens umgängeskrets festar och har det bra och jag sitter här utan något att göra. Inte har jag råd med pizza eller kebab heller, så har fått leva på trkig svenne-bananmat som snabbris. Usch! Imorgon är det jag som går ut tidigt på morgonen, jag ska leta pant för att dryga ut hushållskassan med. Det är för jäkligt att man ska ha det som jag, det är rassarna i SD:s fel. Fy bubblan!


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards