Alla inlägg den 22 maj 2023

Av Fester Bestertester - 22 maj 2023 23:10

Det är idag nio dagar sedan jag rökte sist. Jag proppar käften full med snus och tuggar tuggummi så käken hoppar ur led. Jag ska banne mig klara mig utan cigaretter. Men känner jag mig rätt så kommer jag att vårdas inom psykiatrin snart och då är det ett måste att röka.  Men som fåhelfri ska jag vara rökfri, lita på det. Som jag saknar cigaretterna, det kommer jag förmodligen alltid att göra. Men det är ett avslutat kapitel för mig. En annan har i alla fall lite ryggrad och motståndskraft. Mot dag tio!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 maj 2023 23:04

Här sitter jag och ugglar som vanligt. Jag befinner mig på samhällets baksida, en mörk och dyster plats utan mål eller mening. I princip som att vara en osalig ande och befinna sig bortom livet och utanför himlen. Lösningen är att bli psykiskt frisk och komma med i matchen igen. Skaffa sig ett arbete och via det träffa en grann kvinna. Inte bara gå hemma och skrota och inget göra. Inte har jag mycket till pengar heller, så att unna sig saker går bort. Jag skulle kunna ta tag i matlagningen igen, men saknar ork och motivation. Kanske vore det en lösning att få elchocker, något en läkare föreslog härom året. Man kan få permanenta minnesförluster av det, men jag har inte mycket att minnas förutom portkod, bankomatkortkod och diverse lösenord. Tiden går både långsamt och rusar fram. Snart är det högsommar och två år sedan tre dödsfall i min närhet. Håll en plats i Himlen åt mig, ni som gått vidare före mig. Jag må vara vid liv, men känner mig som ett spöke.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 maj 2023 00:22

Igår hade jag en kille på besök som fick en synnerligen omild behandling från topp till tå. Han är en garvad veteran och har varit med stadens alla homosar, precis som jag. Vi började att titta på en av favoritfilmerna av Gerd Fistualator och snart tog lusten till hans kropp över. Jag greppade honom om halsen och pressade ned hans huvud mot mittskrev. Han tjade till av smärtblandad lycka. Jag kom på fötter och han likaså. Jag snurrade runt honom så hans härliga stjärt trycktes mot mitt underliv. Sakta med säkert pressade jag ned honom i parterr och gissa m han kved. Kläderna åkte av och jag gav honom ett hederligt gammalt grepp, skepparbröst.


Vi gick hela vägen och la oss sida vid sida på min dubbelsäng. Herrn får en stark nia av tio för ett väl utfört arbete. Det var på skakiga ben jag klev in i duschen medans min motståndare vackert fick vänta tills jag var färdig där. Hygien är A och O, allt har sin tid. Men jag blev intvålad av honom och han fick samma behandling tillbaka. Summa sumarum, det blev en mycket lyckad match mellan två veteraner. Detta ska vi göra om snart nog. Behöver jag nämna att jag har både träningsvärk och ont i slutmuskeln?


MVH/Lennaret K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards