Alla inlägg den 23 maj 2023

Av Fester Bestertester - 23 maj 2023 23:06

Mitt burkletande ger inte så värst mycket pengar. För att ha råd med minsta ölen på bästa stället God vän krävs 40 burkar och så lyckosam har jag aldrig varit. Då kom jag på snilleblixten att sätta mig utanför ingången till ett varuhus med en plastmugg för livsviktiga donationer. Men hela staden är full med Moderater, så det kanske är en dålig idé. Men jag vill testa på det, sitta en hel vecka med framsträckt mugg. Varje korna jag får in räknas. Jag har en stor törst och den släcks bäst med starköl på bästa puben. Ser ni en stilig kille sitta utanför ett varuhus i Norrköping vet ni att det är mig ni ser. Hala gärna fram en sedel, två av minsta valören räcker till en öl. Kan zigenarna så kan jag. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 23 maj 2023 22:37

Det blev hemleverans från kranen Goran idag. Jag köpte mig en liter rysk vodka av billigaste sort och har fått i mig drygt halva, om jag kan lita på mitt ögonmått i skicket jag befinner mig i. Planen är att vara uppe hela natten och dricka upp allt, sedan blir det några timmars sömn till en stund innan klockan tio, då beger jag mig skyndsamt till Systembolaget för ett knippe starköl. Att sitta ensam hemma och dricka blir lite ensamt, jag vill gärna ha folk omkring mig och det har jag när jag strålar samman med glada gänget. Vi får se var jag hamnar imorgon. Kanske blir det vid Stortorget, kanske Olaiparken, kanske Hörsalsparken. Vi får se. Att dricka är min hobby och har så varit sedan koltåldern. Skål och tack för mig!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 23 maj 2023 22:15

Eftersom miitt boendestöd ringer runt klockan åtta imorgon bitti så vill jag för en gångs skull vara utsövd så dags. Har jag inga förpliktelser kan jag ligga och dra mig till fram på kvällen. Men egentligen spelar det mindre roll hur dags jag går och lägger mig, klockan åtta är alldeles för tidigt att gå upp. Nåja, jag ska göra ett försök att lägga mig tidigt ikväll och se om det hjälper. Med tidigt menar jag runt klockan elva på kvällen. Morgnar och jag är inkompatibla.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 maj 2023 22:10

En tekniskt kunnig person var hemma hos mig förut och installerade hårdvara från ett teknikföretag, dock inte Telia. Nu har jag massor med kanaler, men där finns inga knappar med siffror på, så jag kan inte hoppa direkt från trean till elvan (som exempel) direkt utan får trycka mig upp eller ned med en annan knapp. Det tar ju en smärre evighet att tvingas göra så. Dessutom går det att via olika knappar hamna i olika menyer som jag sedan inte vet hur jag ska ta mig ur. Lösningen hittills har varit att stänga av TV:n. Jag ser som en påse nötter och ser inte vad det står på knapparna, det bidrar till krånglet. Inte kan min kunniga vän komma förbi spontant då han bor en bit utanför staden och har börjat cykla för att ta sigf fram. Jäkla meck med tekniken, alltid är det något som ska krångla.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards