Alla inlägg den 4 juni 2023

Av Fester Bestertester - 4 juni 2023 23:22

Tyvärr är det röd dag på tisdag, det är något jippo av något slag och mitt systembolag håller stängt. Med det i åtanke måste jag planera mina inköp där, jag vill ju inte gå torrt på tisdag. Planen är att handla sex starköl imorgon bitti och sedan tolv till. Sex att dricka under måndagen och ha dubbelt så mycket att kalasa på nästkommande dag. Eller så struntar jag i det och handlar två gånger på måndagen och dricker upp allt då och anlitar min kran Goran för smuggelsprit av värsta sort för att få mig en tisdagsfylla. Om ofrivillig nykterhet jag drömmer mardrömmar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 4 juni 2023 22:11

På tisdag stängs strömmen av för min vän herr Hörsel om han inte har betalat en bortglömd räkning tills dess. Han har bara imorgon på sig och det ser mörkt ut för honom. Eftersom han är stadens lataste praktarsel har han god man, så felet är inte hans. Men han får ta konsekvenserna av godmannens glömska/slarv.


Dessutom har han råkat radera en del telefonnummer, bland annat till god mannen och eftersom han har taskig hörsel så brukar han inte svara i telefonen. Behöver han någonstans att sova kan jag ge honom två nätter på vardagsrumsgolvet, inte mer. Herr Hörsel kan bli påfrestande och jag är vare sig altruist eller livräddare. Två dagar, sedan åker han ut i kylan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 juni 2023 00:06

Jag är nybliven Netflix-kund och blev det mest för att jag ville se serien "Stranger things". Är inne på halva senaste säsongen och den är toppen. Dock gillade jag de tidigare säsongerna bättre, men serien är fortsatt bra och sevärd. Har läst på nätet att en femte säsong ska spelas in och jag är på. Som jag är! Jag har bara skummat igenom utbudet och har  redan sett ut flera serier jag ska följa. En film har jag sett och det var "The Texas chain saw massacre" från 2022. Klart godkänd. Jag kommer att bli en soffpotatis med fyrkantiga ögon snart, men jag bryr mig inte. Film är kul, film (och serier) är min hobby. "Here's looking at you, kid".


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards