Alla inlägg den 1 juli 2023

Av Fester Bestertester - 1 juli 2023 20:43

Det är den första julii idag och senast jag var på hipsan var första halvan av maj månad. Då kan jag snart fira två månader som fri. Ingen inläggning och inga nattliga samtal till akutenheten. Jag står upp och går för egen maskin. Att bli inlagd nu i sommar vill jag inte bli, jag vill njuta av det vackra vädret och sitta på en uteservering med en öl framför mig. Bara slappa och ha det bra. I höst lutar det åt en vända till på the nut-house, jag är inte förtjust i kalla höstdagar. Då får jag träffa samma gamla vårdare som skött om mig så många gånger förr. LPT sen september? Det är taget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 juli 2023 20:02

Naturligtvis blev det en sittning med glada gänget och det på klassisk mark, nämligen Hörsalsparken. Med mig hade jag hela åtta burkar av favoritmärket Löwenbräu. Lövenbråj som jag uttalar det. Behöver jag påpeka att alla gick åt? Vilka var där då? De gamla vanliga lirarna. Jag hade en överraskning med mig till Mannen med det illröda ansiktet, nämligen en rulle toalettpapper. Han tog tacksamt emot den och den kom till användning under tiden vi satt där. Snuten åkte förbi på Drottninggatan utan att stanna, de såg oss väl inte och var för lata att parkera, stiga ur fordonet och trakassera oss. Böfla grisar! När mina öl tagit slut gick jag tillbaka till Systembolaget men möttes av en stängd och låst dörr. Klockan hade hunnit bli halv fyra på eftermiddagen. Inte bra, men jag har ju min pålitliga kran Goran att ta till på söndag. Då får det bli en flaska rysk vodka igen, samma som sist. Som jag längtar tilmåndag och nästa sittning i parken.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 1 juli 2023 19:27

Idag när jag var på väg hem från konditorn stod där en klunga osnutna ynglingar på trottoaren. De hade inte vett att flytta på sig, de var fullt upptagna med att tugga tuggummin. Jag fick hålla in armarna och gå på snedden genom dem med käppen i högsta hugg. Jag svor på Esperanto åt dem och spottade på marken framför mig. Att spotta ute i det fria är inte okej, men jag var så arg att jag struntade i det. Sak man inte kunana gå och köpa sig lite gott att äta utan att bli störd avden långhåriga ungdomen? Klipp er och skaffa er ett jobb, vet ja'.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards