Alla inlägg under juli 2023

Av Fester Bestertester - 19 juli 2023 20:50

Det rör på sig i Sydkorea. Vår allierade Kim Park täckte delar av Seoul med flygblad han skrivit själv och skrivit ut. Han går hårt åt regimen och kungahuset och räds inte att skriva det sanna, det uppenbara. Sydkoreaner samt japaner är korsbefruktade med utomjordiska gynnare, det är därför de har så högt IQ. Själv ligger jag på 170 på IQ-skalan, så jag matchar våra fränder från bortre Asien. Men den stora massan är obildad och trög och behöver en spark eller två i gumpen för att få tummen ur och huvudet ur sanden. Ett tredje världskrig stundar och efter det kommer de överlevande att tas ombord på rymdskepp och ges ett botemedel från strålningsskador. Därför är det viktigt att vi inte är aggressiva gentemot aliens, utan ser dem som våra bröder och systrar. Ett intergalaktiskt krig är det sista vi behöver. Jag önskar allas vår Kim Park god jaktlycka och hoppas han kan vinna över så många det bara går till vår sida, den enda rätta sidan. Kamp, strid, seger!


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 18 juli 2023 21:51

Påvens eländiga armé åker runt, runt mitt kvarter och beskjuter mig med gamma- och röntgenstrålar och även laser i ett försök att så sakta ta mitt liv. Deras dödspatrull vill göra förloppet utdraget, annars hade krypskyttar tagit mitt liv redan. Men de räknade inte med mitt stöd från UVA, UDA och UFF, dessa tappra krigare. Jag kastar mig huvudstupa in i kriget utan en tanke på min egna säkerhet. Kanske ringer jag grisen inatt och ber om att få rekvirera en patrull och ge oss ut på jakt. Jag har skådat döden i vitögat förut och gjort det utan att mölja i brallan, jag är redo för ytterligare en strid. Kanske ger jag mig ut utan back-up, kanske jag gör det med två snutar i ryggen. Totalt krig!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 juli 2023 21:09

Idag var det äntligen dags att åter träffa glada gänget efter tre dagar. Jag gjorde det med finess, jag köpte med mig ett kvarter whisky och fyra starköl för uppdrikning på parkbänk. Av grumliga orsaker blev jag utan en fylla igår och gissa om det kändes. Men det är tillrättalagt i och med dagens skörd på bolaget. Jag och mina polare hamnade på klassisk mark, det vill säga den bästa platsen i staden att dricka sig berusad på; Hörsalsparken. Jag har skrivit det förr och länner mig nödgad att så göra igen: alla var där! Skratten var många och rövarhistorierna likaså. Jag behövde bara några klunkar av min dyrbara whisky för att komma i form, sedan fortsatte den mentala resan uppåt. Jag ber att få tacka Mannen med det illröda ansiktet för att idag ha haft koll på sina kroppsöppningar. Inget kiss eller bajs i brallan, det var bra det. Hemma där jag är nu har jag bara två öl kvat, men kvällen börjar lida mot sitt slut, så det gör inget. Imorgon ses vi igen utanför Systembolaget för att ge oss de förutsättningar vi behöver för att må bra.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 17 juli 2023 22:07

Jag, Sune, kommer att fortsätta härska över mitt folk här i Östergötland. Ett möte där min närmaste medarbetare, den oförvitlige Nils-Erik, kommer att närvara går av stapeln imorgon. Vu bryr oss inte om medlemsmöte eller imröstning. Sådant trams tar bara dyrbar tid, tid vi kan lägga ute i fält när vi spanar mot skyn. Jag må vara till åren kommen, men än håller jag mitt krut torrt. Nils-Erik och jag kommer att belönas med varsin medalj jag lejt en firma att göra. Det finns alltid plats för fler medaljer. Efter vårt lilla möte kommer det att skålas i punsch och whisky samt ätas en del bakverk inköpta i lördags. Vi styr med full styrka och det är ingen dålig bedrift att vara eder ordförande så länge som jag varit det. Mot nya höjder, fäst blicken i skyn.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 17 juli 2023 21:36

Idag visades Djurgårdes IF mot Malmö FF på TV och det blev en hemmaseger för apgänget. Rätt åt MFF, de har vunnit så många titlar redan. En match till spelades och det var Varberg BoIS mot pestråttorna AIK, detta smutsiga banditgäng. Tyvärr van AIK matchen med uddamålet och det var synnerligen oförtjänt. Nåja, laget ligger på kvalplats, trea från slutet. Näst sist ligger Götet bakom flötet och det är förträffligt. Tänk vilken skräll om de skulle åka ur Allsvenskan. Nu tror jag inte så bli fallet, men hoppas kan man ju. Mitt IFK Norrköping då, kanske ni undrar? Jodå, de vann sin match mot Mjällby AIF igår, men det krävdes två straffar för att vinsten skulle säkras. I vanlig ordning släppte man in ett mål i slutminuterna, det får vara nog av den varan för ett tag i alla fall. Tur då att man redan gjort två mål. Allsvenskan rulllar vidare, än dröjer det några månader innan vi vet hur årets upplaga slutar.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 17 juli 2023 17:32

Idag var en "sådan" dag. Orkade ingenting, tog mig aldrig till Systembolaget. Det enda jag hade ork med var att gå till mataffären för lite mat. Passade på att köpa två sexpack av den billigaste ölen, Emdbräu. Nu sitter jag uttråkad och neree och smuttar lite försiktigt på folkölen. Jag måste få ett dagligt rus för att få lite glädje i mitt liv, så idag har varit och kommer att förbli tråkigt. Jag tänker på glada gänget och hur trevligt de ska ha haft det under dagen. Lite regn kom, men det läger inte sordin på stämningen. Jag får gå och lägga mig nykter (och tidigt), så kommer jag tilllbaka imorgon. Att vara nukter är alldles... alldeles fruktansvärt.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 16 juli 2023 20:17

Jag kan med stolthet berätta att vi knutit till oss Mexikos främsta UFO-jägare. En man med hjärta, själ och sinne av första klassens stål. Det är ingen mindre än Jesus Alcatraz från Yucatan och det lovar gott, då han är behängd med medaljer så att han går framåtlutad som en ostbåge. Jesus är själv ombordtagen, han har strålats upp i främmande farkoster. Det enda klagomål han har är att den rektala undersökningen utfördes en smula bryskt, så det kändes som han gått en rond mot vår Lennart K Lindström. Nåja, Jesus är vid gott mod och tar kampen i sitt hemland ända in i parlamentet. Mexiko är inte längre en vit fläck på kartan. Man är på "kod 5", det mest kritiska läget landet kan frambringa. Grattis Jesus och grattis gott folk. Nu marscherar vi mot total seger!


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 15 juli 2023 22:16

Här sitter jag och har fått mitt kvantum. Saken är den att jag var på Systembolaget vid öppningsdags och köpte mig en påse öl. Mina polare var på plats och vi gick tillsammans till vår alldeles speciella pats Hörasalsparken. Hela gänget var där och gissa om vi inte bara trivdes, utan njöt. Självklart bajsade Mannen med det illröda ansiktet i byxan, men som rur var hade han toalettpapper med sig. Viggar'n lånade en cigarettav mig, Skäggiga mannen var på sitt allra bästa humör och spexade så det stod härliga till. En femstjärnig dag av fem stjärnor möjliga. Några av oss ska ses på söndag, men själv kommer jag att dricka folköl, då jag inte vill pröjsa en trehudnring för rysk smuggelsprit. Nåja, idag var en förträfflig dag i parken. Om alla dagar vore om denna...


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards