Alla inlägg under juli 2023

Av Fester Bestertester - 6 juli 2023 20:05

Jag hör röster som säger till mig att jag är protestantiska UDA:s chef i Sverige. De valde mig baserat på gamla meriter, då jag varit en orädd kämpe för det svenska tidigare i mitt liv. Vidare har jag telepatisk kontakt med ledande figurer i Ulster. De har sagt åt mig att spränga en pub i luften, vi får se hur det blir med den saken. Hur som helst känns det spännande och hedrande. Det har blivit dags för nattliga räder där jag tar kampen mot de smutsiga fähundarna i IRA. Mina fiender, påven och hans anhang, kör i skrivande stund runt, runt, runt mitt kvarter och bombarderar mig och min lägenhet med gamma- och röntgenstrålning från en skåpbil. Tanken är att ringa polisen om de inte ger sig snart, eventuellt att jag går ned och ställer mig på trottoaren redo att släppa lös ett klot med energi mot dem. Up the UDA, smash the IRA!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 juli 2023 22:58

Jag har ätit mig trött på frysrätter från Findus. Vissa smakar rätt bra, men man får äta två stycken för att bli mätt, om inte fler. Nej, jag handlar färdigmat på ICA och Hemköp. ICA har bara kylda rätter såvitt jag vet och de är rätt dyra. Tror de ligger på 72 kronor. Hemköp å andra sidan säljer varmhållen mat, vilken levereras till butiken vid elvatiden. Det gäller att inte dröja för länge med att handla dem, då de ofta tar slut tidigt. Imorogn säljs strömming med potatismos och det är ju en höjdare. Som uppfinningsrik ungkarl går det ingen nöd på mig i matväg, även fast jag tillfälligt (?) har kommit av mig med matlagningen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 juli 2023 20:09

Du Ronny, var god sluta tjata på mig om att få eller låna pengar av mig. Jag är inte gjord av kosing, det måste du väl förstå? Du ringer och beklagar dig över dålig ekonomi minst två gånger i veckan och vill bomma en slant. Sedan har du mage att kalla mig kapitalist och beskyller mig för att vara gniden. Det är inget recept på förlängd vänskap, det är närmast att likna vid en krigsförklaring. Att jag har en slant undanstoppad tackar jag min mor för, då jag fick ut några hundra tusen på en försäkring. Men de måste jag faktiskt tulla av varje månad för att få det att gå ihop. Du beter dig som värsta sortens skenhelig kommunist med ett underliggande missbruk. Sök hjälp på beroendemottagningen, för du måste sluta upp med drickandet. Härnäst gör du väl som Hasse Promilles polare och dricker handtvål.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 3 juli 2023 20:21

Jag köpte mig nio burkar Löwenbräu på Systembolaget förut. Den bästa ölen från ölens hemland nummer ett, Tyskland. Jag är bara inne på dagensa andra öl, men fler ska det bli. Jag hade tänkt bli full och galen inom en timma. Öppna spjäll och halsa, det är modellen, det. Min ekonomi är ansträngd, men starköl vill jag ha åtminstone varannnan dag. Jag har inte så många ljuspunkter i mitt liv, så jag tycker jag är värd vaje fylla jag tar. Tyvärr höll jag på att inget få handla idag, då jag såg sjavig ut; Otvättat hår och synnerligen orakad. Jag fick försäkra två gånger att jag inget druckit innan jag fick handla. Jävla satmara I kassan! Nåja, nu sitter jag och njuter av lugnet som breder ut sig i min kropp. Öl slår Stesolid och annat psyk-jox med hästlängder. Eni Prosit!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 juli 2023 17:20

Saken är den attjag har trehundra spänn att göra slut på och jag gör det helst på God vän. Jag har ringt Bosse Rulltårta, men han var på dåligt humör och tackade nej. Äsch då, jag får gå själv, detär inte hela världen. Jag har ju blivit bekant med övriga stammisar och behöver inte sitta ensam om jag inte vill. Där finns God vän-chilenarna, Muhammed, Fikret, Ismedin och fler än så. Inte vill jag sitta på kammaren utan något att göra. Inte när det slås klackar i taket ett par kvarter bort. Jag har så det räcker till fem öl, det är taget. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 2 juli 2023 19:49

Det blev ett samtal till min kran Goran för köp av en flaska vodka. Goran är rolig, han ville pracka på mig olika saker; Potensmedicin, diverse andra piller, rakblad och hasch. Jag sa ett bestämt nej, jag vill inte bryta mot lagen. Goran jiddrar man inte med, han är farlig kan jag lova. Han ska ha haft ihjäl minst en peron i sitt hemland Jugoslavien. Handlar man av Goran kan man få kritsa, men då gäller det att betala när han kommer för att hämta slanten, annars blir det aj, aj på knäskålarna. Det är lite väl sent att sitta på en parkbänk och halsa brännvin direkt ur flaskan, jag stannar hemma. Här är det garanterat vakt- och snutfritt. Vilken tur att jag har min kran.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 2 juli 2023 19:28

Jag har inget rökt sedan i torsdags, då blev det en cigarett. I hallen ligger ett öppnat paket som jag tar av när det kniper. Är inte så fasligt röksugen just nu, men det går i vågor. När jag är på mätesplatsen röker jag bara för att ha något vettigt att göra där. Att röka, är det vettigt? Förmodligen inte. Jag går till mötesplatsen som en start på min dag, vill ha lite rutiner i mitt tomma och trista liv. Jag tycker det är starkt av mig att nöja mig med en cigg eller två varannan dag. Men idag blir det i alla fall inget rökt, så kan jag ta två ciggisar nu på mändag. Sluta röka helt kan jag göra, men har ingen lust just nu.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 juli 2023 01:11

Låt mig önska alla en trevlig söndag. Det är dags att kliva ur sängen och ta sig an dagen med förnyade krafter. Det börjar bli dags att väcka stolliga lilla frugan och låta henne ta ett varv med dammsugaren. Efter det ska hon få ge mig massage, det är hon duktig på. Min lilla toka har ett visst värde när allt kommer omkring. Jag kommer att hälla upp ett glas punsch, sätta på en skiva med Glenn Miller och tillåta mig att så sakteliga vakana upp. Inte slänga mig huvudstupa i diverse projekt. Ge mig ett glas med påtår så är jag redo för livet, redo för min djungelvilde. Jag hoppad just du ska få en bra dag, det ska jag ha. Adjöken.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards