Alla inlägg under juni 2024

Av Fester Bestertester - Lördag 15 juni 17:54

Spanjackerna möter Jugolavien i sin grupps öppningsmatch. I Spanien märks Loyola, Ibanez och Manuel, alla tre toppspelare i Europa. Jugoslavien kontrar med några tunga namn som Lucic, Petrovic och Blaskowic. Jag hejar på Spanien och tror på seger med ett noll för dem. Juggarna är ett XXX-folk som egentligen skulle stoppats från detta mästerskap då de har svårt med impulskontroll och rent spel. Nu måste jag avrunda här, vill inte missa en enda minut av denna fotbollstäfling. Como estados, por favor.


MVH/Tjotta Olssons överman

EM

Av Fester Bestertester - Fredag 14 juni 17:45

Ikväll drar europamästerskapet i fotboll igång. Värdlandet Tyskland möter lilla Skottland och jag hoppas på vinst för tyskarna. Det är dagens enda match, men imorgon hålls det flera täflingar. Så länge det går dåligt för England är jag skapligt nöjd och helt nöjd blir jag inte förrän Tyskland står där med bucklan. Skottland ska städas av utan större ansträngning, fattas bara. Detta är det näst största sportevenemanget i världen, med VM på förstaplats och OS på tredjeplats. Visst är det tråkigt att Sverige inte är med, men ärligt talat har de inte i ett mästerskap att göra. Sveriges spelartrupp är för tunn och det bevisades vid de två senaste landskamper man spelade och förlorade. Nåja, ni får göra som jag och skrika er hesa för Tysklands skull. Tre noll i Tysklands favör tippar jag på.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - Torsdag 13 juni 18:45

Nu sitter jag med ångest igen. Eller sitter och sitter... Jag är upe och travar runt i lägenheten hela tiden. Ska jag aldrig komma till ro, ska livet vara så här de resterande 20 åren av liv jag har kvar? Fy fanken, det vet jag inte om jag orkar. I stunder som denna känns tryggt att veta hur jag gör slut på lidandet för gott. Jag delar inte med mig av mina planer, men döden är garanterad. Jag skulle kunna ringa akutenheten, AE och gråta ut, men vill verkligen inte bli inlagd nu när det är sommar. Okej, man kan få ligga en natt på en så kallad observationsplats, det kanske räcker för mig. Inte PIVA med labila medpatienter och inte på 25A och B elller 26:an. Många är de gånger jag lurats upp till akutenheten med löfte om en smörgås eller att de bara vill prata med mig och så har det resulterat i en månads tvångsvård, LPT. Jag får gå ut i köket och gräva djupt ned i min lilla pillerburk med benso. Om det hjälper mot ångest? Ja, i och med att jag blir trött av dem. Stesolid, here I come...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Torsdag 13 juni 18:20

Jag fick en påse tvål av Finske mannen och satte i mig den när jag vaknade. Kände mig skön på den och gick intet ont anandes till glasbanken vid tio för inköp av dagens ranson öl. Men det blev stopp i kassan, "i det där skicket kan vi inte sälja till dig" sa mannen i kassan. Jag blev paff, men drog till med en lögn att jag inget druckit. Det hjälpte föga, jag fick gå tomhänt därifrån. Jag slog följe med glada gänget till Hörsalsparken i alla fall. Fick några slattar ur de andras burkar, men full blev jag inte på långa vägar.


Nu är jag hemma sedan flera timmar och väntar på hembesök av min kran Goran. Jag har beställt en hela brännvin av dunklet ursprung, det ska väl råda bot på min oönskade nykterhet. Tack Gud för kranar. Till Goran kan man ringa mitt i natten och med lite tur svarar han. Känner jag Goran rätt försöker han pracka på mig andra saker, men faktiskt är jag intresserad av vad annat han har till salu. Raka mig bör jag och har bara ett blad kvar, så jag slår till på ett paket rakhyvlar. Jag lägger 500 spänn på grejorna från Goran så kan jag gå till sängs berusad. Jag har lärt mig en dyrköpt läxa; Gå inte till Systembolaget påverkad.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 juni 18:36

Idag fick lilla frugan bekänna färg. Jag tog ut henne på baksidan av huset och lät henne springa av sig med strypkopplet på. Hon sprang runt, runt och jag ropade uppmuntande ord till henne: "Run faster, you lazy woman" och allt vad det var. Hon sprang i cirka femton minuter, sedan var det dags för duschen. Jag skrubbade henne med rotborsten och sköljde av henne i kallt och uppfriskande vatten. "Me want hot" gnällde hon. Men varmvatten kostar extra, det vill jag inte slösa bort på tokiga lilla frugan. Nu ligger hon och vilar sig på sin mjuka och sköna madrass, men ska snart ta upp henne i huset igen då hon ska laga middag åt mig. De är allt bra att ha, de små liven till fruntimmer, inte sant?


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Tisdag 11 juni 19:03

Några lättjefulla svarta afrikaner satt vid ett grönområde och drack öl. Minst en av dem drack en Pripps blå, det vet jag eftersom jag var framme och kollade in läget. Helt plötsligt dök bängen upp, de var minst tre personer. Jag betraktade det hela från cirka femton meters avstånd. Bängen gick igenom deras väskor och påsar och även jackorna fick sig en rejäl omgång. Jag log för mig själv när grisen gick framfusigt åt, hellre afrikanerna än jag. Efter denna händelse inte involverade mig njöt jag i fulla drag. Parkerna tillhör oss med svenskt ursprung, punkt slut. Själv satt jag med glada gänget i Hörsalsparken. Det känns som jag skrivit det förut, men då blir/blev det en repris då. Min ranson, sju öl, gick åt rätt fort och sedan blev det en sväng till Systembolaget för att bli nekad att köpa mer öl. Nu hemma sitter jag bara och slappar. Åh, dessa spralliga afrikaner. Ni får gärna dra på er snuten imorgon också.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Tisdag 11 juni 18:26

...Jag har ett problem som jag behöver hjälp att lösa. Saken är den att jag lider av svår ångest och kan inte komma till ro vad jag än gör. Jag satte mig ned för att titta på en serie på Netflix, men var så ansatt av min ångest att jag tvingades att stå upp och titta på TV. Jag har nu satt mig vid datorn och behöver resa på ändalykten här med. Jag har tagit min Stesolid, men eftersom jag börjat självmedicinera med starköl vet jag inte om jag törs ta mer piller, mer benso. Jag vill fråga er om det är okej att ha druckit tre öl (vilket jag druckit) och ändå ta fyra stycken små piller. Lita på att jag kommer att ringa er snart, jag måste, annars kreverar jag. Inte är det att missbruka tjänsten ni erbjuder genom att rigna er två, tre gånger om året. Jag måste bara fila lite på min min lamentation. Tack för att ni finns, AE.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Tisdag 11 juni 18:16

Här lämnar man bloggen mindre än en dag och genast börjar smutskastandet. Sune är dum, Ronny är stygg och Hasse Promille en suput. Nu kräver jag att ni lägger undan värjorna och fokuserar på vad som är bra. UFO-Norrköping har företagit två expeditioner i år och trots att vi gick tomhänta därifrån deppade vi inte ihop. Men jag vill stämma i bäcken och säga att kaffet som erbjuds alltid är prima och att brödet skulle vara mögligt ger jag inte mycket för. Det är faktiskt färsk Pågenlimpa som oftast erbjuds och osten på dem är förstklassig. Nog om det, nu blickar vi framåt mot nya landvinningar och nya scoop att presentera för pressen. Inte bara de två lokaltidningarna här i staden, utan i tidningar över hela landet. Sådant intryck kan vi med hårt och idogt arbete göra på vårt hemland. Dock håller jag med i kritiken att uppslutningen kring våra expeditioner är lite dålig, men det är bara att plita ned ett nytt datum och komma igen med orkanstyrka. Jag tror på UFO-Östergötland och UFO-Norrköping, jag vet att de/vi kan leverera. Sluta häng upp er på småsaker så kan vi gå stärkta ur detta. Jag gjuter nödvändig olja på vågorna och så går vi framåt mot total seger utan att blicka tillbaka.


MVH/Er sektionschef

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards