Alla inlägg den 7 juni 2024

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 20:42

Det river och sliter i kroppen, jag har ett kraftig ångestpåslag och ser ingen väg ut ur joxet. Jag har medicinerat med Stesolid, även Sertralin vilken jag har utskriven mot ångest, inte som antideppresiv medicin. Lägg till Lergigan, ett sockerpiller och ni förstår att jag borde vara väl rustad mot ångest, men de nämnda tabletterna funkar inget vidare.


Ett samtal öga mot öga med någon vore kanske en väg ut ur det svarta hål jag befinnermig i. Prata av mig och gråta ut... Men mina kompisar vill inte veta av mig när jag pratar sjukdom, de vill mest snacka öl och sport. Sådant prat kan jag uppskatta, men man måste sticka emellan med lite djupare saker, liv och död.


I stunder som denna funderar jag på att ringa akutenheten, AE. Få prata med någon, helst en kvinna som vet hur man handskas med människor i nöd. Är det för mycket begärt? Jag finner ett telefonsamtal till AE som effektivare än en överdos Stesolid. Det kan stanna vid ett samtal, AE behöver inte nödvändigtvis vilja få mig inlagd.


Som jag längtar efter en kvinnas varma famn och lite tröstande ord. Det kan AE erbjuda och det så fort som psykiatribilen kan ta sig hem till min avkrok. Ja, jag vill bli inlagd och det på PIVA. Tvångsvård är gratis och jag skulle behöva spara in en slant. AE räddar liv...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 18:46

Nu händer det grejer minsann. Telefonen ringde och det var Sirpppa, min gamla flamma. Vi delar ett förflutet och var tillsammans i många år innan vi växte ifrån varandra. Nu är kontakt ånyo etablerad och det känns stort. Jag frågade om hon ville med och dricka öl i en park imorgon och hon svarade ja. Tack för det, Amor. Hon är tjusig att se på och har en fin kropp med rejäla bröst och rejäl rumpa, sådant tackar man inte nej till. Ska det bli hon och jag denna sommar? Konstigare saker har hänt. Eftersom kvinns inte får bli redlösa, det klär dem inte, tänker jag bjussa henne på högst tre öl, det får räcka. Vad jag ska krama henne, vad jag ska smickra henne. Hon och jag, vi är ämnade för varandra. Imorgon blir det att ta på sig bästa gå-bort-stassen och fukta hals och kinder med rakvatten. Jag är het på gröten, men får passa mig och inte klämma på hennes rumpa det första jag gör, även fast jag har god lust att så göra. En annan är gentleman ut i fingerspetsarna. Hasse + Sirppa = sant.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 17:11

Tänk vad knussliga norrköpingsborna är. Jag testade att sitta på två olika ställen nere på stan med en tom mugg vilken jag viftade med. "Hej, hjälp mig", "jag behöver pängar till öl" sa jag med kraxande stämma. Jag satt i flera timmar och vet ni hur mycket/lite jag fick in? 25 kronor. Med så lite intjänat är det tur att jag har mitt  försörjningsstöd från socialen. Man blir inte direkt rik på allmosor från allmänheten. Folk med massa pängar på banken går förbi utan att skänka ens en krona, första klassens Moderater. Usch! Ser inte folk hur jag lider? Är de sadister som går igång på att se sina medmänniskor lida? Jag behöver minst 40 spänn i pluskan för att få ihop till den minsta ölen på bästa puben God vän, är det för mycket begärt? Jag ska rästa på kommunisterna i EU-valet, vet inte vad EU är, men rösta, det ska jag. De tror jag vill hjälpa oss fattiga och pungslå de fördömda Moderaterna. Jag är en simpel medborgare med smak för öl, varför ska min källa till glädje dikas ur? Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 15:27

Jag har tittat en hel del på Netflix. Mest serier, men även en ochannan långfilm. I serieväg har jag bland annat sett "The 100", "Snowpiercer", "Stranger things", "Yellowstone", "Breaking bad" och "Better call Saul". Nu tittar jag på en serie jag har fått tips om, nämligen "Dexter". Den handlar om en seriemördare som jobbar åt Miami-polisen. Rätt dålig serie om jag får säga det. Tror jag sett fem avsnitt på första säsongen och har för mig att det finns sex säsonger. Oj, hur ska jag orka med det? Jag vill ha valuta för pengarna streamingtjänsten kostar mig, därför håller jag alltid på med en serie. Ska bara städa av "Dexter" så får jag se om jag hittar något bra att se på efter den. Film och serier är ju lajbans.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 14:54

Idag har jag varit på sup igen, som alla dagar utom söndag. Det blev sex Norrlands djup inhandlade och de var till belåtenhet. Som vanligt hängde vi törstiga på låset till Systembolaget för våran förmiddagsranson. Mannen med detillröda ansiktet köpte sig en hela Xanté. Kärringdricka om du frågar mig. Jag trånade efter whisky, men det är lite väl dyrt, så det fick bli sex bärs istället. Väl laddade med dryck i påse och väska gick vi i gemensam tropp till Hörsalsparken. På väg dit stötte vi på en törstig kille som brukar hänga med oss, Mannen utan namn kallar jag honom. Han satt bara lugnt på en bänk och drack inget. Då kom det en snutbil och stannade. Grisarna steg ur kärran och gick fram till den stackars mannen och började konversera med honom. Snutsvin är jag allergisk mot, så det var bara att skyndsamt gå förbi spektaklet. På plats i Hörsalsparken, stans bästa plats för utomhusdrickande, slog vi oss ned på några bänkar. Vi hade det så trrevligt och inga snutar kom och störde oss. Jag var kvar på plats till cirka klockan fyra på eftermiddagen, sedan tog mina öl slut och jag tackade för mig. Som vanligt tog jag en kortare omväg till Systembolaget och köote mig sex öl till. De njuter jag av nu, det blir alldeles lagom att ha och smutta på ikväll. Naturligtvis blir det en återträff imorgon. Skål!


MVH/Hasse Promile

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards