Alla inlägg den 9 juni 2024

Av Fester Bestertester - Söndag 9 juni 20:58

Tyvärr blev det inget besök på bästa puben God vän denna helg. Ingen större idé att gå dit med ynka 50 spänn i plånkan. Dessutom har jag en skuld på 200 kronor till Bosse Rulltårta, vilket hindrar mig att leva fullt ut. Det smärtar att veta att Bosse är tät och inte vill bjussa på lite öl. Han sitter hemma och vältrar sig i tusenlappar samtidigt som han hånskrattar åt en fattig broder som jag. Jag skulle kunna dricka på kredit, men en helkväll går väl på minst en femhundring och så mycket kanske jag inte fixar att betala snarast. Han är noga med återbetalningen, Fikret i baren. I veckan som kommer ska jag i alla fall gå till soc och hämta en slant. Dina skattepengar rätt ned i min ficka, det tackar jag för. Dessutom blir det burkletning, jag söker av innerstaden efter de buckliga små rackarna. Det ser lovande ut i penningväg och jag hoppas och tror på ett besök på puben kommande helg. Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Söndag 9 juni 19:37

Ja, ett recept på Xanor vore bra. De flesta uttalar det "eksanor", men det borde uttalas som det stavas. Man säger ju inte eksylofon eller eksantippa. Nåja, Xanor är bland det starkaste som finns i benso-väg, den skulle jag vilja stå på. Ta en tablett och känna lugnet skölja över en, bara lägga sig på sängen och glida in i dimman. Tyvärr är läkarna väldigt restriktiva att att skriva ut medicin som faktiskt funkar. Själv får jag nöja mig med Stesolid. Jag stod på Oxascand/Sobril bra länge innan läkaren förbarmade sig över mig och gav mig den lite starkare Stesolid/Valium. Jag känner för en torrfylla vilket benso kan erbjuda. Det blir kanske några stycken små piller ur mina två medicinburkar. Tyvärr kommer all effekt plötsligt, går från avslappnad till kraftigt påverkad så jag tappar minnet på ett ögonblick. Man kan hitta på dumheter på ett tablettrus, gå ut naken på stan eller ringa en massa vänner och bekanta och sluddra och sladdra. Tror jag tar en femtio, sextio milligram idag, jag har så det räcker gott och väl. Bensodiazepiner, det enda som hjälper mot kraftig ångest. Ja, och så klart tio, tolv starköl. För ett billigt rus rekomenderar jag narkotikaklassad medicin. Xanor ftw!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Söndag 9 juni 18:03

Här sitter jag och glor som vanligt. Har i och för sig varit ute och röstat, men sedan blev det att gå direkt hem. Jag när en önskan om att bli jättefull, så full att jag tappar byxorna. Man kanske skulle ringa till Hasse Promille och se om jag kan få numret till hans kran. En fylla är så avslappnande och allt blir så mycket roligare då. Det är en stunds flykt från livets gråa vardagslunk. Tyvärr orkade jag inte ta mig till Systembolaget igår och nu får jag stå mitt kast. Det mesta jag har i medicinväg är lugnande tabletter och skulle kunna ta mig en rejäl överdos om jag så önskar. Vet inte vad jag ska göra, hur vettigt är det att droga ned sig? Nej, det finns inget som slår starköl och effekten kommer redan efter den andra burken. Fast helst av allt skulle jag vilja ha en flickvän, det vore det optimala. Egentligen skulle jag vilja ligga på sex till åtta starköl per dag, då skulle livet bli lite lättare att uthärda. Mer sprit, öl och sådana grejer.


MVH/Herr X

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards