Alla inlägg under juni 2024

Av Fester Bestertester - Torsdag 20 juni 21:03

Jag har fyra tatueringar, varav två sitter ihop. Det är säkert 30 år sedan jag tatuerade mig senast, men nu fick jag en idé till en ny. Jag vill ha den på ovansidan av höger underarm och det ska vara av utmojordiskt tema. Jag tänker mig ett rymdskepp med teleporteringsstråle skjutandes ut underifrån farkosten. Dessutom vill jag ha en alien gray, möjligtivs placerad i skenet av strålen. Jag tänkte att dess ögon ska vara röda, tror det kan vara snyggt som kontrast till det svarta. Det blir ett gap mellan denna tatuering och min existerande, så kanske ska jag tatuera Saturnus med ringar mitt emellan dessa tatueringar. Utomjordingar och UFO:n tilltalar mig av någon anledning. Vad tror ni, ska jag slå till?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Torsdag 20 juni 00:24

Nattmannen är vaken, mina tjänster kan behövas var som helst i staden under natten. Om natten kommer mössen och nattmännen ut och gör gatorna både osäkra och trygga. Själv utför jag arbeten åt Interzone och är i startblocken oavsett tid på dygnet och oavsett om det är röda dagar eller ej. Otaliga är fiendens lumpna attacker mot samhället och otaliga är de gånger jag slagit tillbaka med full kraft. Det är tack vare mig och mina gelikar som ni kan sova tryggt om natten. Sover gör jag under dagen och då några timmar i stöten. Jobbet som nattman sliter på hälsan, men det är ett nödvändigt jobb jag utför. Reptilianerna och rymdödlorna är inbegripna i en väpnad konflikt med mänskligheten och vi, jordens rättmätiga folk,måste gå vinnande ur striden. Jag vägrar ge upp vår planet, den är hem för mänskligheten och inte aliens. Självklart sitter jag fullt påklädd och med skorna på mig och kan dra iväg till en eventuellt hot spot på bara någon minut. Vems liv räddar jag inatt?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Onsdag 19 juni 21:57

Äntligen har Bosse Rulltårta tagit sitt förnuft tillfånga och visat sig mänsklig bakom den hårda Moderat-fasaden. Han kommer att låna ut en tvåhundring och den ska jag sätta sprätt på imorgon. Det blir nämligen en sväng till bästa puben God vän. Själv har jag letat burkar idag, men fick bara ihop sju stycken. Nåja, jag har en hundring på fickan och den kommer att gå åt. Jag kommer att ha råd med sex öl av mellanstorleken och det blir jag berusad på. Kanske satsar  jag en tjuga på Jack Vegas-maskinerna, om de nu inte är upptagna hela kvällen av God vän-chilenarna. Visst kommer jag att leta efter en kvinna, har hon fått i sig lagom mängd vin och cider borde jag ha en chans att få med mig en hem. Jag behöver bara rycka loss konkelbären ur baken och byta om till finaste skjortan så är jag redo. Fikret, imorgon kommer vi, så ladda stereon med persisk musik och håll ett bord åt oss. Hela världen möts på God vän.

 

MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 17:22

Tûrkiet möter Georgistan i dagens första match i fotbolls-EM. Jag kommer att ha TV:n på, men det är en match mellan två bottenländer i turneringen. Därför kommer jag inte att sitta klistrad vi min televisionsapparat utan blott slänga ett öga på den lite då och då. Till matchen har jag en nyligen öppnad chipspåse och ett knippe folköl. Bättre än inget, fast jag har redan ätit två kexchoklad, så det får räcka med en näve chips då och då. Jag tippar på vinst för Tûrkiet med två noll, allt annat vore en rejäl skräll. Nu börjar snart försnacket till matchen och det vill jag inte missa. Dessutom är det inte dagens enda match då Portugallien möter Tjockien senare ikväll. Den ska bli intressantare att följa, det  är lite högre klass på de lagen. Fotboll är sporternas sport.


MVH/Tjotta Olassons överman

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 22:56

Då var det dags att lägga ännu en dag till handlingarna. Den började skakigt, men blev sedan bättre, sedan a turn for the worse again. Det blev fem starköl idag och det räckte för mig. Har ingen önskan om att bli svårt berusad, bara lite "salongis". Nu ska jag bara dricka upp ölen jag håller på med, ta min nattmedicin, borsta tänderna och gå och lägga mig. Jag hoppas på trevliga drömmar och på minst tio timmars sömn. Livet som schizofreniker är inte lätt alla gånger, men med snart fem öl i kistan ser jag ett ljus i änden av tunneln. Rena rama Mont Blanctunneln. Jag tar mig an morgondagen med rejäl aptit på livet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 21:08

Då var det måndag igen då och tid för Systembolaget att öppna. Glada gänget samlades strax innan tio utanför bolaget och en polare var framme och försökte bända isär dörrarna då klockan närmade sig tio och öppningsdags. Det resulterade i glada skratt och hejarop från oss andra. Naturligtvis stod personalen med flaskt léende på läpparna, de vill kolla upp en så man gud förbjude inte är påverkad. Själv hade jag inte smakat starkt sedan i lördags, så det var lugnt för min del.


Vi tog för oss av varorna i rasande fart. Själv köpte jag ett kvarter vodka och sex starköl, det slukade påsen utan problem. När alla hade försett sig med starkvaror dividerade vi en stund om var vi skulle gå. Valet föll på Hörsalsparken som så många gånger förr. En ynka snutbil åkte förbi när vi läskade oss, men den stannade inte. Det måste ha varit rea på McDonald's då de ej fann tid för att trakasera oss.


Alla var i toppform och Mannen med det illröda ansiktet höll tätt. Fast han la av en blöt brakare vilken luktade så starkt att jag misstänkte han gjort i brallan. Nåja, lite bajslukt har ingen dött av. Lita på att humöret var på topp för oss alla. Det tog några timmar för mig innan jag fått mitt lystmäte och naturligtvis gick jag förbi Systembolaget en gång till och fick handla. Det blev sex Norrlands djup som så många gånger förr. Nu är jag hemma igen och läskar mig med lite öl på kammaren. Vi kör en repris imorgon.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 20:34

Nu sitter jag i Nils-Eriks herrum och röker cigarr, lyssnar på musik och dricker både punsch och whisky. Som jag trivs, ett besök hos en medmänniska piggar alltid upp. Mitt hem förfaller, medan Nils-Eriks står i blom. Hans fru lagade en god kötträtt åt oss fyra och min lilla fru var hela tiden med i köket för att eventuellt snappa upp ett och annat. Hon måste bredda sin repertoar, inte bara steka falukorv och fiskpinnar.


Maten avnjöts under tystnad av respekt till kokerskan och min lilla djungelvilde uppförde sig med den äran. Hon fixade till och med att äta med kniv och gaffel, inte som med kattmaten vilken hon äter med händerna. Hon får ett stort A i uppförande. Bara det inte blir en vana för henne med människomat sju dagar i veckan är jag nöjd.


Just nu sitter Nils-Erik och jag i finrummet och dricker oss så smått berusade, medan fruntimmerna hålls i köket. Får de slut på hushållssysslor är de instruerade att förbli i köket. Nils-Erik och jag har viktiga saker att diskutera, vi tillåter oss inte att bli störda av näsvisa kvinns.


Du får högsta betyg av mig, Nils-Erik. Det är alltid en fröjd att besöka dig i ditt välordnade hem. Det är nästan så att jag blir sugen på en svensk kvinna istället för min lilla thai-brud. Det må ha tagit några år att uppfostra din fru, men jag har lagt över ett decennium på min lilla toka. Hon tycks aldrig lära sig av vad som kommer i hennes väg. Nåja, snart väntar en taxifärd till min lilla boning. Jag och min lilla vildbase. Det blir bums ned i källaren med henne, jag måste få smälta både maten och intrycken från ikväll utan störningsmoment. Tack för allt, Nils-Erik.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 18:15

Mina fördömda grannar spionerar på mig. Ja, de i huset mittemot då, vet inte om de tekniskt sett är grannar. Här sitter man i kalsonger, strumpor och otvättad t-tröja och tar sig några öl i sakta mak, så ska ens privatliv bli allmängods. Om det tycker jag inte. Det blir att dra för gardinerna, det hjälper mot nyfikna blickar. Vad värre är: fienden åker runt mitt kvarter och beskjuter mig med strålar. De vill sakta men säkert ta livet av mig. Det lutar åt ett samtal till snuten, så här får det inte gå till. Jag vill bara bli lämnad ifred, kan jag inte bli det i min egen lägenhet är det illa. Man skulle ju kunna ringa akutenheten, AE och beklaga sig, men de saknar tänder att bita ifrån ordentligt med. På TV är det fotboll, men jag finer ingen ro att sitta ned och titta på spektakelt. Det är riktigt illa. Jag får väl hälla i mig återstoden av mina nyinköpta öl och se om det lindrar. Jag hoppas så blir fallet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards