Alla inlägg under juni 2024

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 17:21

Det har stormat i mitt huvud de senaste dagarna. Röster, paranoia och annat jox. Men nu har det lugnat ned sig. Gissa varför? Just det, jag har varit på Systembolaget och handlat åtta öl, Norrlands djup. Jag är inne på kvällens andra starköl och har törst efter mer. Alohol är en välsignelse, den skänker en härjad själ en stunds lindring. Öl slår benso och andra lugnande mediciner med hästlängder. Motståndare till fyllor brukar tjata om att man får ångest dagen efter en fylla, men så är inte fallet med mig. Jag böir en smula trött, det är allt. Det blir att hoppa över min Stesolid, dem blandar jag inte med starkvaror, även fast det bara skulle göra så jag somnar av den kombon. Äntligen är jag avslappnad, äntligen är jag lugn. Tack för det, Norrlands djup.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 17:12

Idag har varit en toppendag. Det började på morgonen när jag var ute och letade burkar några timmar. Jag fick ihop inte mindre än tretton kronor på det letandet. Efter det, när varuhusen öppnade, tog jag plats på en prydnadskudde mellan två varuhus. Med mig hade jag en skylt där det stod "Hjälp mig, jag har cancer". Det slog an hos flanörerna, jag fick ihop hela 22 kronor på det. Allt som allt blev det således 35 kronor. Jag gör om denna bravad imorgon så har jag till en öl av mellanstorleken på bästa puben God vän. Jag vill dit snarast och höra hur det är med mina polare plus Fikret i baren. Planen är att späka mig fram till på fredag och med hjälp av min nyfunna förmögenhet kan jag gå dit. Det plus försörjningsstödet. Det blir att leva på nudlar och kranvatten i fyra dygn, sedan är fredagen här. Förhoppningsvis kan Bosse Rulltårta följa med, då har jag någon som kan bjussa på en öl eller två. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Måndag 17 juni 16:27

Finns där någon sköning därue? Någon som vill hälsa på som gillar hårda tag? Själv är jag utsvulten, har inte gått någon match på över en vecka. Mitt nacksving är effektivt och får paltorna att åka av i ilfart. Kanske kan du din halvnelson bättre än min, kanske kan du ge mig en rejäl match. Naturligtvis har vi ett nödord vi använder oss av om vi vill stoppa brottningen och det ordet är "lokomotiv". Jag söker helst den satta kroppstypen, men alla kroppar går an. Man kan inte alltid få exakt som man önskar, ni vet. Oroa dig inte om du är ny med brottningen, jag lär så gärna upp dig med varsin drink som startskott och tumlande i sänghalmen som avslutning. Hör av dig här på bloggen om intresse finnes. Jag väntar på dig.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - Söndag 16 juni 20:20

Jag och min lilla stolla är hembjudna till min gode vän Nils-Erik med fru. Vi ska dinera tillsammans, hans fru ska laga en kötträtt med potatis och det ser jag fram emot. Min lilla toka kremerar köttet hon försöker tillaga åt mig, så gissa om hon får vara i köket och hjälpa till med matlagningen. Jag är så anvundsjuk på Nils-Erik som har en så duktig kvinna till fru, hon är en mästare vid spiseln. Som sig bör kommer Nils-Erik och jag att börja kvällen med lite punsch (av vilket jag tar med mig en hel flaska) och några skvättar whisky. Vi kommer inte att bli svårt påverkade, bara lite salongsberusade. Vidare ska vi spisa musik på hans vevgrammofon, han har en gedigen samling stenkakor att välja bland. Lita på att vi kommer att diskutera Palme, AIDS och annat otyg. Oss slår det gnistor om och kanske författar vi en insändare till Motala Vadstena tidning. Det blir ett skönt avbrott att få vara med två medmänniskor och hålla min lila vilde kort och på behörigt avstånd. Vi ses imorgon, Nisse!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Lördag 15 juni 23:14

Det blev att handla av kranen igår och jag har nu druckit upp det sista i vodkaflaskan. Tyvärr var det inte så mycket kvar i den när jag vaknade, så jag fick vänta tills kvällen var kommen så jag skulle få mig ett hastigt och lätt rus. Detta blir en läxa att lära sig, hoppa inte över Systembolaget och se till att alltid ha en liten reserv hemma i dryckesväg. Imorgon skulle jag kunna köpa mig ett sexpack 3,5:or, men det blir jag inte full på. Det får duga helt enkelt. Mina polare dricker ju alla dagar i veckan och jag skulle kunna bege mig till Hörsalsparken och se om de sitter där. Lite folköl funkar i nödfall, jag slipper i alla fall att sitta på kammaren och dricka i min ensamhet. Efter att morgondagen är slut börjar det bli dags för en vända eller två till Systembolaget. Jag trotsar snut-skräcken och köper på mig rejält med starköl då, jag vill inte gå torrt igen. Detta har varit och är fortsatt en pärs.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Lördag 15 juni 17:54

Spanjackerna möter Jugolavien i sin grupps öppningsmatch. I Spanien märks Loyola, Ibanez och Manuel, alla tre toppspelare i Europa. Jugoslavien kontrar med några tunga namn som Lucic, Petrovic och Blaskowic. Jag hejar på Spanien och tror på seger med ett noll för dem. Juggarna är ett XXX-folk som egentligen skulle stoppats från detta mästerskap då de har svårt med impulskontroll och rent spel. Nu måste jag avrunda här, vill inte missa en enda minut av denna fotbollstäfling. Como estados, por favor.


MVH/Tjotta Olssons överman

EM

Av Fester Bestertester - Fredag 14 juni 17:45

Ikväll drar europamästerskapet i fotboll igång. Värdlandet Tyskland möter lilla Skottland och jag hoppas på vinst för tyskarna. Det är dagens enda match, men imorgon hålls det flera täflingar. Så länge det går dåligt för England är jag skapligt nöjd och helt nöjd blir jag inte förrän Tyskland står där med bucklan. Skottland ska städas av utan större ansträngning, fattas bara. Detta är det näst största sportevenemanget i världen, med VM på förstaplats och OS på tredjeplats. Visst är det tråkigt att Sverige inte är med, men ärligt talat har de inte i ett mästerskap att göra. Sveriges spelartrupp är för tunn och det bevisades vid de två senaste landskamper man spelade och förlorade. Nåja, ni får göra som jag och skrika er hesa för Tysklands skull. Tre noll i Tysklands favör tippar jag på.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - Torsdag 13 juni 18:45

Nu sitter jag med ångest igen. Eller sitter och sitter... Jag är upe och travar runt i lägenheten hela tiden. Ska jag aldrig komma till ro, ska livet vara så här de resterande 20 åren av liv jag har kvar? Fy fanken, det vet jag inte om jag orkar. I stunder som denna känns tryggt att veta hur jag gör slut på lidandet för gott. Jag delar inte med mig av mina planer, men döden är garanterad. Jag skulle kunna ringa akutenheten, AE och gråta ut, men vill verkligen inte bli inlagd nu när det är sommar. Okej, man kan få ligga en natt på en så kallad observationsplats, det kanske räcker för mig. Inte PIVA med labila medpatienter och inte på 25A och B elller 26:an. Många är de gånger jag lurats upp till akutenheten med löfte om en smörgås eller att de bara vill prata med mig och så har det resulterat i en månads tvångsvård, LPT. Jag får gå ut i köket och gräva djupt ned i min lilla pillerburk med benso. Om det hjälper mot ångest? Ja, i och med att jag blir trött av dem. Stesolid, here I come...


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards