Alla inlägg under juni 2024

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 18:46

Nu händer det grejer minsann. Telefonen ringde och det var Sirpppa, min gamla flamma. Vi delar ett förflutet och var tillsammans i många år innan vi växte ifrån varandra. Nu är kontakt ånyo etablerad och det känns stort. Jag frågade om hon ville med och dricka öl i en park imorgon och hon svarade ja. Tack för det, Amor. Hon är tjusig att se på och har en fin kropp med rejäla bröst och rejäl rumpa, sådant tackar man inte nej till. Ska det bli hon och jag denna sommar? Konstigare saker har hänt. Eftersom kvinns inte får bli redlösa, det klär dem inte, tänker jag bjussa henne på högst tre öl, det får räcka. Vad jag ska krama henne, vad jag ska smickra henne. Hon och jag, vi är ämnade för varandra. Imorgon blir det att ta på sig bästa gå-bort-stassen och fukta hals och kinder med rakvatten. Jag är het på gröten, men får passa mig och inte klämma på hennes rumpa det första jag gör, även fast jag har god lust att så göra. En annan är gentleman ut i fingerspetsarna. Hasse + Sirppa = sant.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 17:11

Tänk vad knussliga norrköpingsborna är. Jag testade att sitta på två olika ställen nere på stan med en tom mugg vilken jag viftade med. "Hej, hjälp mig", "jag behöver pängar till öl" sa jag med kraxande stämma. Jag satt i flera timmar och vet ni hur mycket/lite jag fick in? 25 kronor. Med så lite intjänat är det tur att jag har mitt  försörjningsstöd från socialen. Man blir inte direkt rik på allmosor från allmänheten. Folk med massa pängar på banken går förbi utan att skänka ens en krona, första klassens Moderater. Usch! Ser inte folk hur jag lider? Är de sadister som går igång på att se sina medmänniskor lida? Jag behöver minst 40 spänn i pluskan för att få ihop till den minsta ölen på bästa puben God vän, är det för mycket begärt? Jag ska rästa på kommunisterna i EU-valet, vet inte vad EU är, men rösta, det ska jag. De tror jag vill hjälpa oss fattiga och pungslå de fördömda Moderaterna. Jag är en simpel medborgare med smak för öl, varför ska min källa till glädje dikas ur? Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 15:27

Jag har tittat en hel del på Netflix. Mest serier, men även en ochannan långfilm. I serieväg har jag bland annat sett "The 100", "Snowpiercer", "Stranger things", "Yellowstone", "Breaking bad" och "Better call Saul". Nu tittar jag på en serie jag har fått tips om, nämligen "Dexter". Den handlar om en seriemördare som jobbar åt Miami-polisen. Rätt dålig serie om jag får säga det. Tror jag sett fem avsnitt på första säsongen och har för mig att det finns sex säsonger. Oj, hur ska jag orka med det? Jag vill ha valuta för pengarna streamingtjänsten kostar mig, därför håller jag alltid på med en serie. Ska bara städa av "Dexter" så får jag se om jag hittar något bra att se på efter den. Film och serier är ju lajbans.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Fredag 7 juni 14:54

Idag har jag varit på sup igen, som alla dagar utom söndag. Det blev sex Norrlands djup inhandlade och de var till belåtenhet. Som vanligt hängde vi törstiga på låset till Systembolaget för våran förmiddagsranson. Mannen med detillröda ansiktet köpte sig en hela Xanté. Kärringdricka om du frågar mig. Jag trånade efter whisky, men det är lite väl dyrt, så det fick bli sex bärs istället. Väl laddade med dryck i påse och väska gick vi i gemensam tropp till Hörsalsparken. På väg dit stötte vi på en törstig kille som brukar hänga med oss, Mannen utan namn kallar jag honom. Han satt bara lugnt på en bänk och drack inget. Då kom det en snutbil och stannade. Grisarna steg ur kärran och gick fram till den stackars mannen och började konversera med honom. Snutsvin är jag allergisk mot, så det var bara att skyndsamt gå förbi spektaklet. På plats i Hörsalsparken, stans bästa plats för utomhusdrickande, slog vi oss ned på några bänkar. Vi hade det så trrevligt och inga snutar kom och störde oss. Jag var kvar på plats till cirka klockan fyra på eftermiddagen, sedan tog mina öl slut och jag tackade för mig. Som vanligt tog jag en kortare omväg till Systembolaget och köote mig sex öl till. De njuter jag av nu, det blir alldeles lagom att ha och smutta på ikväll. Naturligtvis blir det en återträff imorgon. Skål!


MVH/Hasse Promile

Av Fester Bestertester - Torsdag 6 juni 20:30

Idag är det Sverige nationaldag och det ska visst firas. Vad är Sverige egentligen? Det finns inget svenskt, våra seder och bruk existerar inte. Dessutom var de första svenskarna svarta afrikaner med blå ögon, det säger i alla fall regimen och dem ska man visst lita på. De var här först, därför bör vi skänka bort landet till ekonomiska lycksökare från tredje världen, minst 100 000 nya om året väller in.


Det fanns en tid när landet var etniskt homogent och jag är glad att ha fått växa upp på den tiden. Svenska barn av idag tycker det är helt normalt och i sin ordning att majoriteten av klasskamraterna lystrar till exotiska namn och anammar deras slöhet att lära sig språket ordentligt och talar numera vidrig Rinkebysvenska.


På sändag är det EU-val och jag röstar på ett parti som vill att vi lämnar EU och det snarast möjligt. Vi måste få riktig självständighet först och efter det ska det politiska träsket dräneras, ja, förintas. Det ska vara med stolthet man är av svenskt ursprung. Lämna tredje världen utanför, då dess invånare bara känner till krig och våld. I Sverige skjuter vi inte varandra. I Sverige spränger vi inte bomber. Som jag längtar åter till mitt 70-tal, det senaste svenska årtiondet. Det senaste, inte det sista. Hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - Onsdag 5 juni 17:29

Idag var jag med glada gänget till Hörsalsaparken i Norrköping. Vi träffades strax innan tio utanför Sysembolaget och gjorde upp planerna för dagen. För min del blev det en hela kir och två starköl och allt gick åt. På vägen till parken var vi flera som tullade av våra förråd, vad fasen det var ju vrålvarmt ute. Jag hamnade på min favoritbänk och de andra slog sig också ned. Finske mannen hade med sig en påse handtvål vilken han slukade på stört. Vi andra körde med findricka, äkta vara smakar bättre än tvål om du frågar mig.


En ur gänget plus jag själv gick till Dressman och snattade. Jag fick med mig fyra par strumpor, sådant går alltid åt. Väl på plats på bänken igen halsade jag kir som ett utsvultet lejon. Lejon dricker väl kir? Nåja, allt gott får ett slut och jag gick torrt efter ett par timmar. Det blev att bryta upp och ta Systembolaget en gång till på vägen hem. Föga förvånande fick jag inget handla, det var ju typiskt. Nu har det gått flera timmar sedan jag sist smakade på det starka och jag börjar bli plågsamt nykter. Nu dröjer det ttill på fredag innan glada gänget träffas igen då morgondagen är röd. Jäkla svin på bolaget som förvägrar en en skön fylla.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Tisdag 4 juni 22:31

Ja, god morgon på er, gynnare. Nu är jag vaken och uppe med tuppen och det känns toppen. Det har blivit en morgondryck, äkta svensk punsch i ett fullt dricksglas. Lite måste man få unna sig tycker jag. Speciellt vi regimkritiker som tar striden mot sossarna bör få vila på lagrarna. Jag framlever mitt liv i sakta mak, jag har fullt upp med att lyssna på n*g*rjazz och en bångstyrig fru att ta hand om på bästa sätt. Jag har fyllt på lilla fruns matskål med delikat torrfoder och stoppat om henne där nere i den mysiga källaren. Hon är en riktig lyxlirare med mer mat och vederkvickande sömn än gemene man får. Det blir en sväng ner på byn när affärerna öppnar för livets nödtorft. Rsikakor till min lilla toka till fru och punsch och bakelser åt mig. Äta kommer jag att göra, det blir en burk gulaschsoppa. Den kan jag värma själv, men aktar mig för attt tillbringa för mycket tid i köket, då det kan skada min manlighet. Nu ska jag fortsätta att lyssna på Glenn Miller och Mel Torme, jag har inte tid för er längre. Adjöken.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Tisdag 4 juni 21:58

Jag samlar på strumpor och kalsonger från mina själsfränder, killarna som gillar. Det är så eggande att få ett par strumpor marinerade i kraftig fotsvett och mikra dem för att dra ut max av den eggande lukten. Men förrådet måste ständigt byggas på då svett är en färskvara. De ska ha burits i flera dagar med noll tvätt av fötterna för maximal njutning. Vidare samlar jag på kalsonger, vilka också går utmärkt att mikra. Det får gärna vara fartränder i dem, det är en saftig bonus. In med dem i mikrovågsugnen i två minuter så är det färdiga att sniffas på och stoppa in i munnen. Jag har en fixering för allt som har med analöppningen att göra och har borrat upp fler stjärtar än gemene man, långt fler. Att vara solokvist är ingen fara, så länge som jag har underkläder att sniffa på. Har du ett par kalsonger att avvara får du gärna höra av dig här på bloggen. Jag är på, fattas bara.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards