Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Fester Bestertester - 20 januari 2011 19:34

Under vintern är jorden närmare stjärnan SI37590 än annars. Det märks mycket väl, då fler "alien abductions" sker under vinterhalvåret, jämfört med den varma årstiden. Därför råder vi alla att inte gå ut utan att ha förberett sig.


Köp ugnsfolie i närmaste affär och applicera den på fötter och hjässa. Vira den tight, så inga hjärnvågor eller fotsvett tränger igenom. Detta är mycket viktigt. Slarva inte, låt det ta den tid det tar.


Folien reflekterar strålarna från utomjordingarna. De kan ha dig i kikarsiktet en sekund, men nästa är du "off radar". Du kan fortfarande spåras upp, men det innebär merjobb och då kidnappar de säkert någon annan istället.


Jag själv har tagits ombord på märkliga farkoster och fått alla kroppsöppningar genomsökta, men aldrig när jag burit folie. Det fungerar verkligen. Dessutom innebär vintern med sitt bistra klimat att man kan ha mössa ovanpå folien. Det syns inte och du slipper nyfikna blickar. Finemang!

Av Fester Bestertester - 20 januari 2011 19:06

Har komunala slapptaskar som besöker mig varje vecka. Psykiatrin har fått för sig att jag inte klarar mig själv, därför prackar de på mig så kallat boendestöd. Jag är för fan 43, jag klarar mig själv. Idioterna som kommer till mig tvingar mig att städa, tvätta kläder och annat pyssel. Jag håller god min och låter dem hållas.


Idag hade kärringen som kom fått för sig att jag inte mådde bra. Jag fyrade av ett leende Kapten Gultand skulle blivit avis över. Det hjälpte föga, kärringen fortsatte vara näsvis och pumpade mig på svar om än det ena, än det andra. Riktigt irriterande.


Jag förklarade lugnt och sakligt att TV:n pratade med mig och beskrev målande mina röster och dess inehåll. Då började hon svammla om tvångsvård. Vilken galning!


Jag körde henne skyndsamt på porten med orden "Aldrig att jag ringer till psyket"! Vet av erfarenhet att det är svårt att få LPT (tvångsvård) och tror inte jag ligger i riskzonen. Vård är till för sjuka. Jag är kärnfrisk.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards