Alla inlägg den 1 november 2020

Av Fester Bestertester - 1 november 2020 22:50

Jag tog med mig stora plånboken och gick till handlar'n, det var dags att köpa mat till frugan. Hund- och kattmat fanns av märket Royal Canine och den kostar ju lika mycket som människomat. Den köpte jag inte, icke sa Nicke. Det blev två päron och en burk Whiskas till frugan.


Min tokiga lilla fru får en varierad kost. Fördelen med torrfoder är att jag kan ösa upp på morgonen, så kan hon vara där och snaska närhelst hon känner sig hungrig. Hon har alltid något gott att äta, det är så storsint av mig att jag ryser.


Dessutom har vi kommit tillrätta med faktumet att hon tappat tänder. Ingen ny har lossnat på hela veckan, det är ett kvitto så gott som något på att jag tar väl hand om min lilla vilde. Är man gift för det med sig förpliktelser och jag är inte sen att belöna frugan och ta hand om henne på bästa sätt.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 1 november 2020 21:59

Mitt IFK Norrköping ställdes mot IF Elfsborg på bortaplan och man fick se sig besegrade med två ett, trots att man tog ledningen på en relativt tidig frispark. Tyckte IFK spelade rätt mediokert, de hade inte många chanser. Nu kan man nog glömma topp tre och Europaspel. Piska spelarna, prygla tränaren. Usch!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 1 november 2020 21:55

Jag köpte fyra hårdrocktröjor och tyckte de var fasligt stora. Tänkte att de skulle sitta som en sopsäck på mig. Dock hade jag råkat glömma bort att jag själv är stor. Jag är kort, men fläskig. Tröjan jag tog på mig satt som en smäck (pun intended)!


Nu går jag runt i min fina Voivod-tröja och tar både två och tre svängar förbi spegeln. Noteras bör att jag i samma veva rakade av mig mitt fula, spretiga skägg. Jag är nästan som en ny människa. Nu fattas bara att jag tar månadens dusch så är förvandlingen fullbordad.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards