Alla inlägg den 8 november 2020

Av Fester Bestertester - 8 november 2020 21:01

Dra dit pepparn växer, din gamla stoffil. Skulle du leva som jag en endaste dag skulle du förmodligen duka under. Dessutom är du en notorisk hustrumisshandlare, så öppna inte truten, din stolle.


Dessa rader är riktade till Sune, perukstocken från Motala. Han sitter för fasen och dricker punsch och äter kakor mest hela tiden. Han är på inget sätt min ledare, han kan lägga ned sitt UFO-arbete och han kan lägga ned hela Norrköpingsvadelningen. Jag bryr mig inte.


Jag lider inte av latmasken, jag lider av så kallade negativa symptom från min schizofreni. Det gör att de enklaste av sysslor blir svåra eller omöjliga att utföra.


Håll klaff och håll dig borta från bloggen, ditt praktarsel.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 november 2020 19:48

Jag ser att herr X gnäller över en dag utan mat. Man behöver faktiskt inte äta varje dag, det är min lilla fru ett levande bevis för. Han har pengar, men orkar han inte gå till speceristen är det hans eget fel att han går hungrig.


Jag har upplevt riktig misär, det var i det klibbiga och ökenvarma land jag tog min fru ifrån. Där är de glada över allt som går att äta, insekter inkluderade. Du har mage att gnälla över hunger. Håll dig ifrån maten ett par dagar till och du har mina sympatier.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 8 november 2020 17:52

Jag har ingen mat hemma, inte ens en brödbit. Hungerkänslor får jag till och från, men visst klarar jag en dag utan att äta. Jag har folköl och Coca-Cola, får väl dricka mig mätt om det går. Jag sitter i kalsongerna och har ingen lust att gå ut i novembermörkret för att handla. Om vården fick veta om mitt matslarv skulle jag väl få boendestöd om helgerna också. Om det inte bidde gruppboende. Jag späker mig så äter jag ett rejält lass av vad det nu kan bli imorgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 november 2020 17:45

Jag har sedan i fredags druckit en hel flaska whisky och jag tror tio starköl. Är det mycket? Jag vill inte börja supa igen, vill hålla det på en lagom nivå. Men det är svårt, svårt, svårt. Jag får problem med minnet när jag dricker. jag sitter med något gott i handen, sedan vaknar jag fullt påklädd i sängen. Har inget att dricka idag förutom folköl och hoppas jag står emot begäret att gå till Systembolaget imorgon. Vill ej bli alkoholist igen.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards