Alla inlägg den 10 november 2020

Av Fester Bestertester - 10 november 2020 23:41

Jag ringde akutenheten på fyllan igår och funderar på att ringa ikväll igen. Min kontaktperson ringde och väckte mig imorse och sa med barsk röst att jag skulle infinna mig på mottagningen klockan halv tio imorgon. Tänk vad ett samtal kan ställa till det.


Jag ska få min spruta prematurt, ska egentligen ta den på torsdagar, men uppenbarligen har de fått för sig att jag har vacklande psykisk hälsa. Bara för att man ringer akutenheten och gråter en skvätt.


Jag har fått i mig lite öl och funderar på att ringa AE ikväll igen. Men då bidde det väl raka vägen till PIVA och det skippar jag helst. Ska man inte kunna få vara fnoskig och ändå lämnas ifred?


Jag måste upp runt åttatiden och duscha och avlägsna alla konkelbär, då jag måste dra ned byxorna för att bli huggen i skinkan med en spruta modell större. Det blir slafen snarast, men jag sover omedicinerad, då jag ej vill/bör försova mig.


MVH/HerrX

Av Fester Bestertester - 10 november 2020 20:24

Om vi lyckas skramla ihop en hundring drar vi till skogs med våra kameror. Vi har reptilianer och små grå varelser i siktet och räknar med jackpot. Men då måste vår lilla utflykt självfinansieras av varje deltagande medlem. Jag ger inte bort smörgåsar, jag säljer dem. Det är ingen rättighet att vara medlem i UFO-Norrköping, det är en ynnest få förunnat. Lossa på lädret och bidra. Tillsammans kan vi störta regimer. Klatu barada nikto.


MVH/Eder länsledare

Av Fester Bestertester - 10 november 2020 18:24

Det blev jag och Finske mannen som satt i grönområdet på Stortorget. Han hade ett okänt antal burkar Pripps blå, medan jag lyxade till det med Löwenbräu Oktoberfestöl. Det var en fin höstdag och helt snutfritt.


Vi blev rätt runda under fötterna och gissa vad vi pratade på om ditten och datten. Vi hade det jättetrevligt och lovade varandra att ses imorgon också. Nu går jag snart och lägger mig, jag börjar nyktra till och det är ju inte bra. Vi hörs!


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards