Alla inlägg den 13 november 2020

Av Fester Bestertester - 13 november 2020 23:04

Det blev en mindre lyckad afton på krogen "T" i Norrköping. Bosse Rulltårta välte omkull sitt nästan fulla ölglas (fredagen den 13:e) och jag blev utkastad. Jag fick nöja mig med hamburgare på ett välkänt hak. Vad som hände med Bosse har jag ingen aning om, han valde att vara kvar på puben efter att jag avlägsnats. Dålig stil, minst sagt. Nåja, på fyllan tycks vad som helst kunna hända. Jag är hemma, det betyder att jag inte gör av med mina surt förvärvade pängar i alla fall. Man får försöka se det positiva i livet. För övrigt anser jag att God vän bör förstöras.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 13 november 2020 22:49

Jag förlåter dig för att du betett dig som en drummel, X. Du har ju din sjukdom och det är oftast den som talar. Av princip telefonerar jag ej så här dags, så jag skulle uppskatta om du ej ringde mig nu eller ännu senare.


Jag ska snart gå och lägga mig och drömma om heta ryskor. Förståeligt när allt jag har är en djungelvilde i källaren. Vi får höras imorgon istället. Hoppas sömnen tar dig snarast.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 13 november 2020 22:36

Ska jag ringa AE (akutenheten) eller inte, det är frågan. Har ett svagt minne av att ha ringt dem förra natten, men jag var full, så jag vet inte riktigt. Jag känner för att prata fotboll och annan rafflande sport. Jag skulle helst ringa Sune och rensa luften, men han ligger väl och sover så här dags.


Jag ringde Ronny för cirka en timma sedan, men han var upptagen med att flirta med tvivelaktiga fruntimmer på puben. Det har jag full förståelse för, men jag känner mig pratsugen och har ingen att snacka med.


Om du som läser detta är en snygg tjej får du gärna kontakta mig via bloggen. Men inte om du har potatisnäsa, det äcklas jag av.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 november 2020 19:52

Jag skickade i mig en hela whisky igår och har tillbringat dagen på sängen. Jag har som jag tidigare skrivit fått ett återfall i min alkoholism och dricker nästan dagligen igen. Jag som skötte mig i ett par år har alltså trillat dit igen. Sitter och kurerar mig med några starköl, det går åt. Det brukar heta att alkohol lindrar för stunden, men att man får ångest dagen efter. Så är inte fallet för mig, jag mår lika pyton idag som alla andra dagar. Alkohol är mitt livselixir.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards