Alla inlägg den 29 november 2020

Av Fester Bestertester - 29 november 2020 23:43

Tjena på er, det är Hasse. Min kompis Ronny var förbi med en flaska sprit och vi delade den broderligt. Jag hade inget virke hemma, men då finns ju snapsglas. Det tog inte lång tid innan flaskan var tömd och det var precis lagom en söndagkväll när man känner sig lite sliten. Jag festade ju både fredag och lördag.


Ingen av oss blev jättefull, men det var trevligt att få besök även om som sagt spritmängden var i minsta laget. Självklart betalade jag för mig, han fick en hundring av mig. Planen är att han, Bosse Rulltårta och jag ska gå på puben på fredag eller lördag. Då måste jag leva snålt i några dagar, men det klarar jag galant.


Nu har jag inget med alkohol i att dricka, så jag får väl lägga mig på sängen och försöka sova. Sova tills nästa gång det vankas fylla.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 29 november 2020 22:34

Jag har massor av Stesolid sparat och idag kommer jag att överdosera. Blir minst 40 milligram, jag måste ha i mig lite diazepam för att må något sånär bra. Bara jag inte bli liggande hela måndagen, klockan elva ska jag ju köpa luncher åt mina föräldrar.


Vad jag oroar mig för dagen jag dör. Vem ska då hjälpa dem med mat och sopor? Matlådor kan de väl få hemskickat med hemtjänsten, men det vet man ju hur maten våra gamlingar får ser ut. Pyttesmå portioner och billigt slafs.


Nej, nu måste jag ut i köket och ta en Stesolid igen. Jag vill bli sänkt och bara sova.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 november 2020 22:08

Aldrig får jag må riktigt bra, alltid finns där något jag plågas av. Just nu viss magsmärta och stickningar i vänster hand. Det behöver inte betyda att mitt hjärta är kaputt, men jag tror ibland att så är fallet.


Mammas vännina sedan 60-talet avled i maj förra året av hjärtstopp. Jag kände henne inte, men visst hade vi träffats och hälsat på varandra. Jag mådde redan dåligt när jag fick dödsbudet, men gick från att vara illa till überjäkligt.


Ont i magen, diarré, yrsel, stickningar i vänster arm och hand och smärta i mellangärdet. Det gick så långt att jag skrev ned lösenord till olika saker och la på golvet framför TV:n. Jag trodde ju att jag skulle dö.


Jag tänkte att jag kan inte bara dö, jag måste få säga adjö först. Så jag ringde syrran och hon sa att jag hade dödsångest. Tro fasen, det.


Det gick åtta dagar, sedan blev jag tvångsvårdad. Tror det var då jag fick Stesolid första gången. Efter fyra veckor på psyket mådde jag bättre, men efter utskrivningen blev det värre igen och jag gick till polisen och bad dem om morfinplåster.


Blev inlagd sen augusti igen för precis samma sak. Det går ju aldrig över! Hur länge kan man leva med igenslaggade blodådror i hjärttrakten? Är jag dödende på riktigt denna gång?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 november 2020 20:31

Jag ska hem till Hasse Promille och dricka brännvin. Jag köpte mig en flaska av min kran Goran för 250 kronor och då fick jag den levererad vid dörren. Det är tråkigt att inte ha råd att gå till puben och det är tråkigt att sitta ensam och supa.


Hasse Promille är inte den som tackar nej till en sup, gissar på att flaskan kommer att gå åt illa kvickt. Tydligen har han inget groggvirke hemma, men jag kan tänka mig att snapsa i mig flaskan.


För övrigt anser jag att God vän bör förstöras.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 29 november 2020 19:20

Jag sitter i favoritfåtöljen och vet ni vad? Jag har plockat fram punschen, en orörd flaska. Ska bli gott med några stänkare. Hade frugan uppe i huset förut, hon fick brygga kaffe och koka pasta och steka fiskpinnar. Blev inte jättegott, men gott nog för att det inte skulle bli några små snärtar på hennes skinkor och lår.


Det är första advent idag och då tänder jag en cigarill och drar ett djupt halsbloss. Det där med julfirande tycker jag är trams. Men faktiskt ska frugan få en julklapp, hon ska få äta av skinkan jag kommer att köpa, en skinka hon får griljera. Lite kan man väl säga att jag firar, men då handlar det om mat.


Nu tackar jag för mig och häller upp ett glas punsch till.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards