Alla inlägg under april 2009

Av Fester Bestertester - 9 april 2009 20:26

Tja! Jag beställde en hamburgertallrik och två stora stark på Harry's idag. Det smakade förträffligt och vad bättre var: Det var gratis.



Efter att jag slafsat i mig burgaren och svept bärsen gick jag ut för att röka. Då flög djävulen i mig. Jag beslutade mig för att smita från notan.



Jag körde moonwalk, dv s det såg ut som om jag var på väg in igen, men i själva verket rörde jag mig bort från krogen. Jag gick baklänges till närmaste gatukorsning och sedan sprang jag som Carl Lewis hela vägen hem. Suckers!!!

Av Fester Bestertester - 8 april 2009 20:44

Dress Man har nu rea på alla jeans. Förut gick de loss på minst en femhundring, men nu vräks dem bort för hundralappen jämt. Skynda fynda du också. Look your best, shop at Dress Man.

Av Fester Bestertester - 8 april 2009 18:05

Ska försöka få livränta från mitt försäkringsbolag. Det rör sig om ett par hundra tusen. Får jag de pengarna, då jävlar...



Det första jag ska göra är att lägga pengar på mitt fruntimmer, Sirppa. Hon ska få en fettsugning och ett par sprillans nya silikonbröst.



Sedan kan jag vara hemma varje dag och leka med hennes "tuffsen-tuffsar". Vad härligt det ska bli. Hon blir min egen Dolly Parton.

Av Fester Bestertester - 7 april 2009 19:11

Fred är sluten mellan Motala-falangen och Katrineholms-diton. Se så ömt Nils-Erik och Jerker håller om varandra.



Nu är det samarbete som gäller, istället för inbördes tävlan. Framåt går marschen. Framåt mot nya mål. Framåt mot Andromeda...



Vi spolar ned senaste tidens gruff och ser framtiden an med tillförsikt. UFO-Sverige kan räkna med Östergötland och Sörmland som en tajt enhet med sikte på framtida landvinningar. Leve Andromeda!

Av Fester Bestertester - 7 april 2009 18:43

Folkmordet i Rwanda på nittiotalet uppmärksammas på nytt. Ett par miljoner afro-afrikaner åts upp levande av stamfiender. En hel del slogs även ihjäl av afrikas massförstörelsevapen numero 1: Macheten.



Nu när striderna och käbblet stammar sinsemellan avtagit, förväntar vi oss stora saker av Rwanda. Som att få bukt med svält. Eller i alla fall bjuda de hungriga på en räkmacka. Okej, vi ska inte hoppas för mycket. Som mjukstart kanske de skulle kunna låta bli att slå ihjäl varandra för en näve ris. Se där, första steget på vandringen mot en mönsternation är enkelt att ta. Vi håller tummarna för Rwandas folk.

Av Fester Bestertester - 7 april 2009 18:31

Jag tänker stanna hemma från jobbet nästa vecka. Jag känner inte för att jobba just nu. Då behöver jag en trolig åkomma att skylla på. Har redan kört med både förkylning och maginfluensa, så nu tarvas det något nytt.



Tror jag ska köra med matförgiftning. Att jag ätit ruttna ägg. Sedan är jag svag i kroppen beroende på vätskebrist, då jag spyr och skiter om vartannat.



Det ska nog gå att lura bossen igen. Fan, det är min rättighet att vara hemma från jobbet någon gång ibland.

Av Fester Bestertester - 7 april 2009 18:25

Då röda dagar nalkas är det bäst att vara förberedd, att hamstra. I mitt fall blir det svårt, då jag gärna provsmakar starkvarorna, man går och tullar fast man inte bör. Men, men...



Jag har handlat lite bärs redan och idag blev det mer därtill. Jag köpte...FANFAR..: köpesprit. Ja-ja-men. Absolut vodka. Jag nödgades göra detta då jag för tillfället saknar en kran. Han jag handlade av har åkt dit, så nu tvingas man köpa dyr sprit på systemet.



Jag ligger på ett minimum av tio starkbärs om dagen, det betyder att jag måste köpa trettio bärs. Då räcker det torsdag, fredag och lördag. Söndag och måndag blir det spriten. Sådär ja. Nu slipper man gå törstig under ledigheten.

Av Fester Bestertester - 6 april 2009 12:37

Uslingarna i Sydkorea förgiftade sina opponenter i gudomliga Nordkorea inför deras möte i en fotbollstäfling.



Man tvingades avvara flera nyckelspelare och fick då naturligtvis stryk. Detta smutsiga ärende går ända upp till Sydkoreas president.



Vi (Nordkorea) förlorade slaget, men inte kriget. Dock sänker vi oss inte till syds tarvliga nivå. Nästa gång tar vi er!!!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards