Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Fester Bestertester - 11 februari 2009 20:56

Den mysiga stadsdelen Rosengård i Malmö har på senare tid skakats av en rad pojkstreck; Stenkastning, bränder och upplopp. Ett vanligt scenario i dagens moderna skitland Svärje.



Två rosenkindade ynglingar åtalades av den rasistiska tingsrätten för att ha legat bakom några "skämt", våldsamt upplopp bl a, men har som tur är friats. Va fan, hellre ett mustigt höghusområde än en trist villaförort befolkad av svennar. Eller?

Av Fester Bestertester - 11 februari 2009 20:14

Mikrochipet jag haft inopererat i min handflata är konstigt nog borta. Jag har gått omkring med det i flera år och vant mig vid den lilla bölden den orsakat. Av en slump såg jag så idag att den var borta. Vad falls?!?




Jag måste ha blivit bortförd medans jag sov min skönhetssömn och fått sändaren bortopererad. The Aliens läkekonst is far beyond ours, så detta scenario är fullt möjligt.




Jag kan bara anta att de hittat andra sätt att övervaka mig på. Inte släpper de mig så lättvindigt. Nu är nog mitt största problem att de (förmodligen) övervakar mig med strålar istället. Dock, det är skönt att vara utan mikrochipet.

Av Fester Bestertester - 11 februari 2009 19:59

Hur länge sedan är det du sist var inlagd på psyket?

Fem månader sedan. Fem lååånga månader.



Saknar du tiden som inlagd?

Jag kan sakna rutinerna på avdelningen. Alltså, när vi blev utfodrade. Schysst käk två gånger om dan, plus fika lite då och då. Annars är det ingen höjdare. Ångest och oro som får dig att vandra fram och tillbaka i korridoren.



Hur har dina medpatienter varit?

Högst enerverande. Riktiga knäppskallar. Dem klarar jag mig utan.



Hur ser din framtid ut?

Samma som förut. Ta en dag i taget och försöka överleva.



Har du några slutord till våra läsare?

Nej. De är säkert imbeciller hela bunten.



Då så. Tack för din medverkan.

Hrrmph!

Av Fester Bestertester - 11 februari 2009 19:22

Jaha, då har man suttit i fyllecell igen. Jag drack stora mängder öl häromkvällen och blev sugen på mer, så jag gick på kvällskvisten ned till Systembolaget, vilket stänger vid sju. Jag hann nätt och jämt in...ibland har man tur.



När jag kom ut fick jag den "briljanta" idén att knäcka ett par raska i Hörsalsparken. Denna park är ett välkänt tillhåll för alkoholister, så snutarna är ofta där och jagar bort buset, men i mitt berusade tillstånd tänkte jag inte så långt.



Jag hinkade i mig några bärs och slog mig i slang med alkisarna. Jag satt skönt på en parkbänk och märkte inte hur full jag var, innan det var försent. Jodå, visst fan var det snuten. De körde upp på gräsmattan och ut störtar två poliser. Jag fösökte fly och for upp från bänken, bara för att märka att benen inte bar mig längre. Ridå!



Det blev transport till snuthäcken, visitation och bums iväg till en iskall cell. Ack, du arme. Stackars mig. De höll mig i ca fem timmar, sedan fick jag gå. Det var dagen därpå den riktiga kallduschen kom. Jag fick ett brev i ett brunt kuvert, vilket förkunnade att mitt körkort berövats mig.



Nåja, jag har kört förut utan lapp och tänker så göra även denna gång. Jag överger inte min Dodge för att jag saknar den rosa lilla lappen.


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards